Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,
poradi nekdo kde sehnat "gumy" co drzi plastovy kryt motoru (ktere se do nej zasunou a pak se nacvakne na drzaky)?

Diky

P407 rv2010 2.0hdi 103kw

• O 8 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Zdravim,

nechci zakladal dalsi tema tak se zeptam tady.

Daji se nekde sehnat ty plastove cvocky co drzi bocni listu na zadnich dverich? Bohuzel na parkovisti me nejakej expert sjel bo boku, lista vyskocila dva bile cvocky zlomene ( tri zustaly ) a cerny plastovy "drzak" na konci listy taky odlomen.

Zda se mi, ze do dveri se to jen nezasouva ale nacvakne se, proto by asi bylo lepsi vymenit vsechny.

Peugeot 407 2010

Diky

Upraveno uživatelem Kovis
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, prosím mám dotaz. Nevíte někdo kde sehnat levně horní kryt motoru 2.0 HDi 135 (100kw). Myslím, že to je přesně ten co je na obrázku od pána sharpers, kde dává link na ty úchyty.
Bohužel jeden debil v servisu mi nenasadil kryt a já to zjistil až po víc než měsíci :( mezitím ho prý vyhodil - spíš si myslím, že ho někomu dal :(
Mnohokrát děkuji za pomoc, za měsíc mám termín do Peugeotu a věřím, že by mi ho asi vnutili za drahý peníz :( 

Odesláno (upraveno)

Upřímně, jestli se servis i po měsíci přiznal k tomuto pochybení, doufám, že po nich zadáš kompenzaci :) jinak všude na bazarech se prodávají za 500 a vejš 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Děkuji za reakce, @sharpers včera mi kryt dovezli a už je na motoru. Díky za rychlé dodání :D  @PaKr byl šikovný poslal 

V 3. 1. 2022 at 7:43, VojtouNerCZ napsal:

Upřímně, jestli se servis i po měsíci přiznal k tomuto pochybení, doufám, že po nich zadáš kompenzaci :) jinak všude na bazarech se prodávají za 500 a vejš 

@VojtouNerCZ problém byl, že jsem zjistil, že nemám kryt asi po měsíci, když jsem doplňoval servo kapalinu .... poučení pro příště, být na pozoru (ale stejně to asi nepomůže)

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...