Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda do auta z roku 2000 co už má displej i na radio půjde dát radio RD3 nebo Vdo Siemens. Děkuji. Od koupi tam radio origo nebylo tak nevím jaké použít. Aby komunikovalo z displejem. Teď to píše radio i cd měnič out. 

Odesláno

No , napsal si dva stejný dotazy , tím to neuspíšíš a moderátoři tě asi klepnou přes prsty . VIN si taky nenapsal , takže odhaduju podle roku rádio RB1 na kazety nebo RD1 na CD , jiný asi s origo displejem fungovat nebude .

Odesláno (upraveno)

Ale tyhle rádia mají displej svůj tak proč by potom byl nahoře co je teplota a hodiny. Když koupím RD3 rádio to nebude fungovat a komunikovat z displejem v mém aute? VIN má VF32ARHYE40981542 Děkuji. 

Upraveno uživatelem Focus3
Odesláno

Jelikož původní rádia nic stejně extra neukazovaly, koupil bych klasické 1DIN rádio s USB/Aux atd, napřiklad pioneer a dal bych tam to ;) Origo rádio budeš shánět blbě a těžko říct, zda bude plně funkční a stejně ve výsledku ti horní display ukáže max stanici a hlasitost ;) 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, ať zbytečně nezakládám téma. Dostala se mi pod ruku 206 2006 se zbastlenými iso konektory a rádiem které vybíjelo baterku. Protože se rádio majitelce stejně nelíbilo, napadlo mě tam dát origo RD3 z mé 307 2002. Jelikož je ta 206 už 2006, předpokládám, že rádio po správném zapojení a konfiguraci půjde na tomto autě rozjet, je to tak? 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • O 8 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Do peugeotu staršího více než 15 let a který nemá hodnotu ani 25 tisíc bych opravdu nové rádio nekupoval. To si radši na zimu pořiďte lepší pneumatiky. Viděl jsem už jako dobrovolný hasič mnoho nehod u lidí, kteří neměli ani na pivo, ale auto vytuněné na sto dob..

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odstraněn odkaz do neznáma

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...