ozzy56 Odesláno 3. září 2021 Autor Odesláno 3. září 2021 já to auto tipuju na No. 1 v roce 2022 (s nadsázkou) Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 (upraveno) Já bez nadsázky https://www.garaz.cz/clanek/nova-dacia-jogger-nejlevnejsi-sedmimistne-auto-v-evrope-21006758 Upraveno 5. září 2021 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
Hafity Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 Tak tuhle Dachnu si dokážu na dvorku představit Teda až na tu motorizaci Citovat
Péťa Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 Citovat ...nejsilnější motorizací bude nový přeplňovaný zážehový tříválec 1.0 TCe o 110 koních (81 kW)... To je stejný výkon, jako měla moje 406tka ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 před 16 minutami, Péťa napsal: To je stejný výkon, jako měla moje 406tka Ty spěješ k El,tak proč výkon? Citovat
Péťa Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 To byla reakce na povzdech nad motory Stejně bude klíčový poměr cena x užitná hodnota - a tam Dacia má navrch. Citovat
Návštěvník Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 před 56 minutami, Hafity napsal: Teda až na tu motorizaci Jo, ty tříhrnky...to je na pytel. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. září 2021 Autor Odesláno 6. září 2021 já proti tříválcům nic nemám, ta moje P 2008 s ním jela dobře (110 koní), měla výbornou spotřebu, ale ty problémy kolem rozpadajících se rozvodových řemenů neměly vůbec nastat Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 6. září 2021 Odesláno 6. září 2021 Pokud ale vím, tak problémy nezpůsoboval počet válců, ale máchání řemene v oleji, ne? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. září 2021 Autor Odesláno 6. září 2021 ano, proto píšu, že počet válců pro mě není až tak důležitý , ale ta destrukce řemene--tohle se nemělo stát, prostě špatná, dokonale nevyzkoušená konstrukce, ať už je problém v řemenu nebo oleji nebo kdekoliv, tohle zákazníka nemusí zajímat asi to už půjde odeslat , hapruje mi to Péťa ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 6. září 2021 Odesláno 6. září 2021 (upraveno) ...mno.. ...v roce 2014 jsem kupoval pro tatu v duchodu Logana MCV Arctica, 0.9 TCe - auto stava na sidlisti venku, garaz nevidelo nikdy, do dneska jezdi jak z praku, nic mu neni a to ma jen pravidleny rocni servis a nic navic. Tedy, zdechla tomu po zaruce ta prvni originalni navi/multimedia jednotka, tak tam mame aftermarket. Jinak Dacan naprosto ok (na provoz po okrese - do Spanelska bych s tim jet nechtel... pochopitelne ). EDIT 1: Jogger bude podle fotek designove docela slusne a jednoduse poskladane auto pro nenarocneho ctenare.... Pokud nebude stat 3/4 mega, uspech mit bude. EDIT 2: Jinak jako ty pricniky (zahradka) rovnou integrovane jako hagusy (ma to myslim i nove Sandero) ... to je v pravde kulervouci napad... to mit na Rifterovi.... . ..to nema ani Simply Never..... Upraveno 6. září 2021 uživatelem BubakGS Péťa, Hafity a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. září 2021 Odesláno 6. září 2021 Já tedy ve své Dacii s tříválcem žádný rozvodový řemen nemám... Citovat
sitler Odesláno 6. září 2021 Odesláno 6. září 2021 před 41 minutami, BubakGS napsal: Jinak jako ty pricniky (zahradka) rovnou integrovane jako hagusy (ma to myslim i nove Sandero) ... to je v pravde kulervouci napad... to mit na Rifterovi.... . ..to nema ani Simply Never..... to melo uz moje berlingo s modutop strechou... nevim proc to nedali i na ty novejsi pak. Ale jak kouam na fotky vevnitr, z kufru zklamani za me. Jakmile tam je treti rada, tak kufr nepouzitelny. Skoda, ze nejsou skladaci do podlahy . Uplne to zazdilo moznost mit velkej kufr a 5 mist, ale nouzove mit moznost okamzite vzit dalsi 2 lidi... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 6. září 2021 Odesláno 6. září 2021 Sitler - přesně to považuju za jednu z nejzásadnějších výhod Galaxy vůči ostatním MPV. Nemám garáž a tak je pro mě demontáž a přenášení těžkých sedaček poměrně velký problém. Nová Dáčka jistě své kupce mít bude, pro mě má ale k ideálu hodně daleko. Citovat
sitler Odesláno 6. září 2021 Odesláno 6. září 2021 Ja mam prave jeste aktualni use-case sedmimista z dovoleny, kdy tam jsme jeli vicero auty, ale v miste jsme tahali jen jedno nebo dve... A to by tady neslo, protoze ta lavice v kufru zabira strasnyho mista a asi nebude ani lehka na manipulaci . Skoda no. Ale chapu, ze sedacky v podlaze jsou drazsi a narocnejsi reseni. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 9. září 2021 Odesláno 9. září 2021 Dáša ještě jednou https://www.garaz.cz/clanek/modernizovana-dacia-duster-prichazi-na-cesky-trh-21006597 Citovat
Péťa Odesláno 14. září 2021 Odesláno 14. září 2021 Rumuni nezklamou https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/duster-po-diete-obstoji-v-emisne-prisne-evrope-svezli-jsme-s/r~09302c1c14bd11ec9106ac1f6b220ee8/ Pepito a Hafity ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. duben 2022 Odesláno 13. duben 2022 https://www.garaz.cz/clanek/servis-je-dacia-jogger-bezpecne-rodinne-auto-jedna-hvezdicka-v-hodnoceni-euro-ncap-vzbuzuje-pochybnosti-21008066 Citovat
Milan+ Odesláno 13. duben 2022 Odesláno 13. duben 2022 Stále ani jedna hvězda ji nebrání v prodejích a že jich je. Jenže ,kdy to auto přišlo na trh a dnes už berou hvězdy i za to že to nemá různé asistenty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.