Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno
před 56 minutami, Hafity napsal:

Teda až na tu motorizaci  :nevim

Jo, ty tříhrnky...to je na pytel.

Odesláno

já proti tříválcům nic nemám, ta moje P 2008 s ním jela dobře (110 koní), měla výbornou spotřebu, ale ty problémy kolem rozpadajících se rozvodových řemenů neměly vůbec nastat :roker

Odesláno

ano, proto píšu, že počet válců pro mě není až tak důležitý 😉, ale ta destrukce řemene--tohle se nemělo stát, prostě špatná, dokonale nevyzkoušená  konstrukce, ať už je problém v řemenu nebo oleji nebo kdekoliv, tohle zákazníka nemusí zajímat :myslim

asi to už půjde odeslat , hapruje mi to :(

Odesláno (upraveno)

...mno..  ...v roce 2014 jsem kupoval pro tatu v duchodu  Logana MCV Arctica, 0.9 TCe  - auto stava na sidlisti venku, garaz nevidelo nikdy, do dneska jezdi jak z praku, nic mu neni a to ma jen pravidleny rocni servis a nic navic. Tedy, zdechla tomu po zaruce ta prvni originalni navi/multimedia jednotka, tak tam mame aftermarket. Jinak Dacan naprosto ok (na provoz po okrese - do Spanelska bych s tim jet nechtel... pochopitelne  :D ).

EDIT 1:    Jogger bude podle fotek designove docela slusne a jednoduse poskladane auto pro nenarocneho ctenare.... Pokud nebude stat 3/4 mega, uspech mit bude. 

EDIT 2:   Jinak jako ty pricniky (zahradka) rovnou  integrovane jako hagusy (ma to myslim i nove Sandero) ... to je v pravde kulervouci napad... to mit na Rifterovi....   .  ..to nema ani Simply Never..... 

Upraveno uživatelem BubakGS
Guest minimaxa
Odesláno

Já tedy ve své Dacii s tříválcem žádný rozvodový řemen nemám...

Odesláno
před 41 minutami, BubakGS napsal:

Jinak jako ty pricniky (zahradka) rovnou  integrovane jako hagusy (ma to myslim i nove Sandero) ... to je v pravde kulervouci napad... to mit na Rifterovi....   .  ..to nema ani Simply Never..... 

to melo uz moje berlingo s modutop strechou... nevim proc to nedali i na ty novejsi pak. 

Ale jak kouam na fotky vevnitr, z kufru zklamani za me. Jakmile tam je treti rada, tak kufr nepouzitelny. Skoda, ze nejsou skladaci do podlahy 😕 . Uplne to zazdilo moznost mit velkej kufr a 5 mist, ale nouzove mit moznost okamzite vzit dalsi 2 lidi... 

Odesláno

Sitler - přesně to považuju za jednu z nejzásadnějších výhod Galaxy vůči ostatním MPV. Nemám garáž a tak je pro mě demontáž a přenášení těžkých sedaček poměrně velký problém. Nová Dáčka jistě své kupce mít bude, pro mě má ale k ideálu hodně daleko. 

Odesláno

Ja mam prave jeste aktualni use-case sedmimista z dovoleny, kdy tam jsme jeli vicero auty, ale v miste jsme tahali jen jedno nebo dve... A to by tady neslo, protoze ta lavice v kufru zabira strasnyho mista 😕  a asi nebude ani lehka na manipulaci . Skoda no. Ale chapu, ze sedacky v podlaze jsou drazsi a narocnejsi reseni.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Stále ani jedna hvězda ji nebrání v prodejích a že jich je. Jenže ,kdy to auto přišlo na trh a dnes už berou hvězdy i za to že to nemá různé asistenty. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...