Dave_k Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Tak je tu o5 možnost jarní prohlídky v servisech peugeot. Akce se koná 3.4.-30.4. 2006. Na stránkách peugeotu o této akci nic není. Našel jsem to zde. Akorát že už jim bylo 99kč málo a změnili to na 299kč, pročpak asi? :bojim Za to co v některých servisech při těchhle prohlídkách předváděli........ Škodovce stačí jen 99kč. [upravil dne 2/4/06 Dave_k] Citovat
Tornado Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Jsou to pekny svine! Pokud to bude opravdu za 299kc, tak na to kaslu. Pockam si jeste na oficialni zpravu, az se to objevi na strankach peugeotu... Citovat
pazout Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Z letaku: Preventivni jarní prohlídka za zvýhodněnou cenu 299 Kč. V připadě, že si zákazník odhalené závady nechá na místě opravit, cenu za prohlídku neplatí. Prohlídka zahrnuje: asi 15 věcí, to se mi už opisovat nechce ... Citovat
Tornado Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: pazout Z letaku: Preventivni jarní prohlídka za zvýhodněnou cenu 299 Kč. V připadě, že si zákazník odhalené závady nechá na místě opravit, cenu za prohlídku neplatí. Prohlídka zahrnuje: asi 15 věcí, to se mi už opisovat nechce ... Prej zvyhodnena cena?! Co je na tom zvyhodnenyho, kdyz to na podzim stalo o 200kc min?! Citovat
Fusion Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Ale tak.. stejnak to není taková pálka za to že ti někdo řekně přesně co je v nepořádku ne? Když blbá diagnostika stojí 500 a více a tam jde o zacvaknutí káblíku, to mě přijde horší. Citovat
Marcel505 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 A? si tu jejich jarní prohlídku strčej někam. A vůbec, když inzerujou \"zvýhodněná cena\". Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 To si jarni prohlidku si udelam radsi sam. Pocitac v tom nemam tak co. Citovat
lampa Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 na diagnostiku to nedavaj, nebo davaj ? aspon minuly rok to tak nebylo http://www.peugeot.cz/web/promo/servicespring05/servicespring05.tpl.php Citovat
mk405 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 já nejezdím, kašlu na ně, byl jsem jednou na této akci v HB Peugeot, bylo to pro ty co nejezdí pravidelně na servis, akorát jsem se rozčílil když mi ti lidé jako první řekli: Jezdíte k nám pravidelně? nechávátete si u nás opravovat? Ne? no my máme plno na celý týden (stálejch zákazníků) šmejdi Citovat
Kurt Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: lampa na diagnostiku to nedavaj, nebo davaj ? aspon minuly rok to tak nebylo http://www.peugeot.cz/web/promo/servicespring05/servicespring05.tpl.php Nedávají. Citovat
Fx Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Ja teda nevim, ale ja mam tuhle prohlidku bezplatnou, zamerne neuvedu, kde:) Citovat
Jirkap Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: Fx Ja teda nevim, ale ja mam tuhle prohlidku bezplatnou, zamerne neuvedu, kde:) a to by mě právě zajímalo Citovat
chechet Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 ts, ts, ts ... teda nevim co to mate u vas za prodejce pežó, ale tady muj lokalni pežó dealer dela jarni prohlidky ted o vikendu (8.-9.4.) a zdarma. z mych predchozich zkusenosti vim, ze to nebyva nijak hloubkova kontrola (kontroluji 18 veci), ale porad lepsi nez dratem do oka zejo . a pro damy ridicky/spolujezdkyne maji pripravene nake kurzy liceni nebo co Citovat
graver Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Tak nevím, jestli si tou změnou ceny nenadělali na hlavu. Já jsem tam chodil pravidelně a jak to chápu, tak šlo hlavně o 2 věci: 1. ukázat mladým mechanikům, kde se u kterých modelů dá co najít 2. zjištěním závad si vygenerovat nějakou zásobu práce Za kilo jim to tam leckdo dal, 300 už se blíží normální hodinovce (prohlídka trvala tak 40-50 min a to ještě nevím, jak dlouho to tam stálo, než se k tomu dostali), takže za ty prachy to už můžu dát kamkoliv... Citovat
Tornado Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Uz je o tom aji na strankach Peugeotu: http://www.peugeot.cz/web/promo/f_servisjaro_06_04/servisjaro.php Je tam i popsano, co vsechno zkontroluji... Cena 299kc Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Tak tohle vsechno si fakt zkontroluju sam, na tom prece nic neni, stejne to delam normalne v prubehu roku. Citovat
Tommy306 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: chechet ts, ts, ts ... teda nevim co to mate u vas za prodejce pežó, ale tady muj lokalni pežó dealer dela jarni prohlidky ted o vikendu (8.-9.4.) a zdarma. z mych predchozich zkusenosti vim, ze to nebyva nijak hloubkova kontrola (kontroluji 18 veci), ale porad lepsi nez dratem do oka zejo . a pro damy ridicky/spolujezdkyne maji pripravene nake kurzy liceni nebo co na podzim jsem byl v Olmiku, ale po pár návštěvách tam a po několika \"skvělých referencích\" jsem se rozhod, že už tam nepojedu, tak jsem hledal, kde je jinej nejbližší Peugeot a objevil jsem právě taky Zlín a ejhle...oni tam mají prohlídku zadara:o...ale předběhls mě...btw kdy tam jedeš? jestli se tam náhodou nepotkáme...já jsem objednanej na neděli Citovat
chechet Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 na podzim jsem byl v Olmiku, ale po pár návštěvách tam a po několika \"skvělých referencích\" jsem se rozhod, že už tam nepojedu, tak jsem hledal, kde je jinej nejbližší Peugeot a objevil jsem právě taky Zlín a ejhle...oni tam mají prohlídku zadara:o...ale předběhls mě...btw kdy tam jedeš? jestli se tam náhodou nepotkáme...já jsem objednanej na neděli objednany jsem na sobotu 11:00. nechces se preobjednat? bych te vyzpovidal ze znalosti 306tky pac potrebuju objasnit nake veci Citovat
Tommy306 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: chechet objednany jsem na sobotu 11:00. nechces se preobjednat? bych te vyzpovidal ze znalosti 306tky pac potrebuju objasnit nake veci nejsem automechanik, takže nevím jestli bych ti pomoh, ale co kdyby ses přeobjednal ty? já jsem objednanej v Ne na 13.00:D nebo jen tak dojeď, máš to za rohem a aspoň se nebudu nudit než to udělaj:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.