Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak je tu o5 možnost jarní prohlídky v servisech peugeot.

Akce se koná 3.4.-30.4. 2006.

Na stránkách peugeotu o této akci nic není. Našel jsem to zde.

Akorát že už jim bylo 99kč málo a změnili to na 299kč, pročpak asi? :myslim:bojim:bojim Za to co v některých servisech při těchhle prohlídkách předváděli........ :roll

Škodovce stačí jen 99kč. :myslim

[upravil dne 2/4/06 Dave_k]

Odesláno

Z letaku:

Preventivni jarní prohlídka za zvýhodněnou cenu 299 Kč.

V připadě, že si zákazník odhalené závady nechá na místě opravit, cenu za prohlídku neplatí.

Prohlídka zahrnuje:

asi 15 věcí, to se mi už opisovat nechce ... :)

Odesláno
Původně zaslal: pazout

Z letaku:

Preventivni jarní prohlídka za zvýhodněnou cenu 299 Kč.

V připadě, že si zákazník odhalené závady nechá na místě opravit, cenu za prohlídku neplatí.

Prohlídka zahrnuje:

asi 15 věcí, to se mi už opisovat nechce ... :)

Prej zvyhodnena cena?! Co je na tom zvyhodnenyho, kdyz to na podzim stalo o 200kc min?!

Odesláno

Ale tak.. stejnak to není taková pálka za to že ti někdo řekně přesně co je v nepořádku ne?

Když blbá diagnostika stojí 500 a více a tam jde o zacvaknutí káblíku, to mě přijde horší.

Guest dtyrkas
Odesláno

To si jarni prohlidku si udelam radsi sam. Pocitac v tom nemam tak co. :grr

Odesláno

já nejezdím, kašlu na ně, byl jsem jednou na této akci v HB Peugeot, bylo to pro ty co nejezdí pravidelně na servis, akorát jsem se rozčílil když mi ti lidé jako první řekli: Jezdíte k nám pravidelně? nechávátete si u nás opravovat? Ne? no my máme plno na celý týden (stálejch zákazníků) šmejdi :mad::grr

Odesláno

ts, ts, ts ... teda nevim co to mate u vas za prodejce pežó, ale tady muj lokalni pežó dealer dela jarni prohlidky ted o vikendu (8.-9.4.) a zdarma. z mych predchozich zkusenosti vim, ze to nebyva nijak hloubkova kontrola (kontroluji 18 veci), ale porad lepsi nez dratem do oka zejo :super. a pro damy ridicky/spolujezdkyne maji pripravene nake kurzy liceni nebo co :D

Odesláno

Tak nevím, jestli si tou změnou ceny nenadělali na hlavu. Já jsem tam chodil pravidelně a jak to chápu, tak šlo hlavně o 2 věci:

1. ukázat mladým mechanikům, kde se u kterých modelů dá co najít :D

2. zjištěním závad si vygenerovat nějakou zásobu práce

Za kilo jim to tam leckdo dal, 300 už se blíží normální hodinovce (prohlídka trvala tak 40-50 min a to ještě nevím, jak dlouho to tam stálo, než se k tomu dostali), takže za ty prachy to už můžu dát kamkoliv...

Guest dtyrkas
Odesláno

Tak tohle vsechno si fakt zkontroluju sam, na tom prece nic neni, stejne to delam normalne v prubehu roku. :super

Odesláno
Původně zaslal: chechet

ts, ts, ts ... teda nevim co to mate u vas za prodejce pežó, ale tady muj lokalni pežó dealer dela jarni prohlidky ted o vikendu (8.-9.4.) a zdarma. z mych predchozich zkusenosti vim, ze to nebyva nijak hloubkova kontrola (kontroluji 18 veci), ale porad lepsi nez dratem do oka zejo :super. a pro damy ridicky/spolujezdkyne maji pripravene nake kurzy liceni nebo co :D

na podzim jsem byl v Olmiku, ale po pár návštěvách tam a po několika \"skvělých referencích\" jsem se rozhod, že už tam nepojedu, tak jsem hledal, kde je jinej nejbližší Peugeot a objevil jsem právě taky Zlín a ejhle...oni tam mají prohlídku zadara:o...ale předběhls mě:D...btw kdy tam jedeš? jestli se tam náhodou nepotkáme...já jsem objednanej na neděli

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

na podzim jsem byl v Olmiku, ale po pár návštěvách tam a po několika \"skvělých referencích\" jsem se rozhod, že už tam nepojedu, tak jsem hledal, kde je jinej nejbližší Peugeot a objevil jsem právě taky Zlín a ejhle...oni tam mají prohlídku zadara:o...ale předběhls mě:D...btw kdy tam jedeš? jestli se tam náhodou nepotkáme...já jsem objednanej na neděli

objednany jsem na sobotu 11:00. nechces se preobjednat? bych te vyzpovidal ze znalosti 306tky pac potrebuju objasnit nake veci ;)

Odesláno
Původně zaslal: chechet

objednany jsem na sobotu 11:00. nechces se preobjednat? bych te vyzpovidal ze znalosti 306tky pac potrebuju objasnit nake veci ;)

nejsem automechanik, takže nevím jestli bych ti pomoh, ale co kdyby ses přeobjednal ty? já jsem objednanej v Ne na 13.00:D nebo jen tak dojeď, máš to za rohem a aspoň se nebudu nudit než to udělaj:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...