Kpetr Odesláno 13. říjen 2020 Odesláno 13. říjen 2020 Ahoj, sledujete někdo konfigurátor nových vozů? Už delší dobu mám pocit, že se dlouhý již nevyrábí, krom toho že tam teď nabízejí trochu jinou skladbu stupně výbav. Nebo si to špatně vykládám? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2020 Odesláno 13. říjen 2020 obecně--děje se tak každý rok (modelový rok) a u všech značek, prostě každý rok něco z výbavy přibude (třeba barva) a ubyde, takže pak stejný model má další rok trochu jinou výbavu a možnost jiné barvy Citovat
Raďous007 Odesláno 13. říjen 2020 Odesláno 13. říjen 2020 Ahoj taky jsem koukal když jsem něco hledal ohledně výbavy a přišlo my že snad jakoby doprodávají co měli a konec. Citovat
Semir103 Odesláno 16. říjen 2020 Odesláno 16. říjen 2020 Tak prvně, za mne i s manželkou je top Rifter, design super měli jsme předváděcí 3008 ta má také i kokpit a za mě v dnešní době ty " náklaďácký" volanty jsou už přežitek. Posilovač a vše kolem volant u Peugeot super. Co se týče motoru máme našeho Longa na záruční opravě a půjčili nám předváděcí 1.2 trihrnek krátký 7/2020 v hnědé metal.Vybava tak nějak základ (manuál klima, klasická ruční brzda, bez tonovanych skel, dětského packu, otevíraného okna pátých dveří, denního led sviceni). Popravdě zprvu jsem na elektronickou brzdu nadával ale teď bych už Puga bez ní nechtěl, to samé Digi klima top, dětský pack se středovým tunelem to samé a vzhledem k tomu že to máme jako rodinné auto tak to samé záclonky, zadek tónovaný. Sice dnes bych už šel asi i do 6autom 96kW, ale 75kW taky jde. Jinak ten vysavač 1.2 je hrůza, sice to trochu táhne ale v Long si to už představit nedokážu a když chcete trochu jet tak ta těch 300 km co jsme s tím teď najeli pod 8l/100 nejde. Co se týká Opla, Toyoty, nebo Citroenu je to krom světel nárazníku a palubky kde není i kokpit úplně to samé. Teď mi někdo říkal že snad kastle delaji na všechny u Opel. Motory jsou Peugeot. Údajně i ta 1.2 dostala lepší vnitřek motoru. Ale za 8-9l tedy pomalu prázdný auto v krátké variantě..to ne. Můj názor se kterým se samozřejmě nemusí nikdo ztotoznovat. havran400 a Raďous007 ohodnotil 1 1 Citovat
Packy Odesláno 22. říjen 2020 Odesláno 22. říjen 2020 Přátelé - prošel jsem si nový konfigurátor a valím oči ... to co jsem na jaře 2019 pořídil za 450 tisíc nyní nepořídím ani o 100K dráž ... navíc se některé věci vůbec nedají objednat (do Allure zadní tonovaná skla, rezerva, ...). Je to masakr. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
perito Odesláno 28. listopad 2020 Odesláno 28. listopad 2020 Taky jsem koukal... napřed mě to naštvalo, že některé prvky jsou nyní v základu a já si za ně na jaře 2019 připlácel nemalé částky... Ovšem, když jsem to vše sečetl, tak nakonec bych za auto dal o cca 20 víc. Citovat
petrkaspi Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 Jj přesně tak jsem to počítal taky...... Citovat
ejik Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 V 16. 10. 2020 at 20:38, Semir103 napsal: Tak prvně, za mne i s manželkou je top Rifter, design super měli jsme předváděcí 3008 ta má také i kokpit a za mě v dnešní době ty " náklaďácký" volanty jsou už přežitek. Posilovač a vše kolem volant u Peugeot super. Co se týče motoru máme našeho Longa na záruční opravě a půjčili nám předváděcí 1.2 trihrnek krátký 7/2020 v hnědé metal.Vybava tak nějak základ (manuál klima, klasická ruční brzda, bez tonovanych skel, dětského packu, otevíraného okna pátých dveří, denního led sviceni). Popravdě zprvu jsem na elektronickou brzdu nadával ale teď bych už Puga bez ní nechtěl, to samé Digi klima top, dětský pack se středovým tunelem to samé a vzhledem k tomu že to máme jako rodinné auto tak to samé záclonky, zadek tónovaný. Sice dnes bych už šel asi i do 6autom 96kW, ale 75kW taky jde. Jinak ten vysavač 1.2 je hrůza, sice to trochu táhne ale v Long si to už představit nedokážu a když chcete trochu jet tak ta těch 300 km co jsme s tím teď najeli pod 8l/100 nejde. Co se týká Opla, Toyoty, nebo Citroenu je to krom světel nárazníku a palubky kde není i kokpit úplně to samé. Teď mi někdo říkal že snad kastle delaji na všechny u Opel. Motory jsou Peugeot. Údajně i ta 1.2 dostala lepší vnitřek motoru. Ale za 8-9l tedy pomalu prázdný auto v krátké variantě..to ne. Můj názor se kterým se samozřejmě nemusí nikdo ztotoznovat. No ja mám rovnaký motor a jazdím za 6,5 to mne skôr prišiel ten 100k diesel ako moje staré SDI havran400 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 Zkoumám konfigurátor pro Riftra a může mi někdo prozdradit, kde najdu Long verzi? U Citroënu jsem po dlouhém hledání našel, ale u Peugeotu ne. https://www.peugeot.cz/modelova-rada/vyber-vozu/novy-rifter.html Citovat
Jirka54 Odesláno 15. prosinec 2020 Odesláno 15. prosinec 2020 V konfigurátoru máš vpravo nahoře FILTR radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Jirka54 Odesláno 14. únor 2021 Odesláno 14. únor 2021 Po počátečních prvních zkušenostech s novým autem hned v této zimě lituji, že jsem neobjednal vyhřívání skla. Problém je totiž v tom, že foukání na sklo jde nad stěrače, které jsou jinak schované pod kapotou. Takže sklo sice krásně ofouknete, tam problém není, ale stěrače vám při jízdě přimrzají do zmrzlého sněhu, který zůstává pod sklem. Jediné řešení je před jízdou to doopravdy důkladně od sněhu vyčistit ale je tam málo místa. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. únor 2021 Odesláno 14. únor 2021 Ano, v současných mrazech je vyhřívání skla pod stěrači příjemné. Citovat
Jirka54 Odesláno 14. únor 2021 Odesláno 14. únor 2021 Na zimu dávám folii přes sklo, budu ji muset pod stěrači přetahovat přes kapotu, aby se tam nedostal sníh, za utržení gumiček stěračů to nestojí Citovat
ozzy56 Odesláno 14. únor 2021 Odesláno 14. únor 2021 @Jirka54 člověk nechápe, které hovado mohlo tak blbě vyřešit to čelní sklo, ale možná tě poteší, že u hjundaje mám stejný problém Péťa ohodnotil 1 Citovat
pegas27 Odesláno 14. únor 2021 Odesláno 14. únor 2021 nemáš čeho litovat, máme to,ale vyhřívání je jenom na L straně pod stěračema není, nebo tam ho nemáme Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 14. únor 2021 Odesláno 14. únor 2021 To bude asi taky nová móda.. konstruktéři automaticky předpokládají vlastnictví garáže.. jinak by takové kraviny nemohli vymýšlet. No nebo to nemají úplně v hlavě srovnané. Jen se divím, že to normálně prochází a jde do výroby. Citovat
Jirka54 Odesláno 14. únor 2021 Odesláno 14. únor 2021 Podle prodejců má být vyhřívání dole a po levé straně Citovat
HonzaZ Odesláno 14. únor 2021 Odesláno 14. únor 2021 Vyhřívání by mělo být pod stěrači a u levého předního sloupku. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. únor 2021 Odesláno 15. únor 2021 (upraveno) když už to tak blbě vymysleli (napříč značkama), počítal bych, že AUTOMATICKY bude minimálně spodní část okna vyhřívaná u všech modelů, jde přece o bezpečnost, kterou se EU tak vehementně ohání, ale i na tomto je vidět, že obyčejný selský rozum je velmi nedostatkové zboží Upraveno 15. únor 2021 uživatelem ozzy56 Jirka54 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.