Tommy306 Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 miluju pražáky, jak sou pos***í z trochy vody...za celou dobu jim to nepřelezlo přes 2. stupeň...stačí se dívat na TV...Pha Pha Pha, jo a mimochodem evakuovali Znojmo, Pha, Pha... ...neberte si to nikdo osobně Citovat
Kurt Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Tommy306 miluju pražáky, jak sou pos***í z trochy vody...za celou dobu jim to nepřelezlo přes 2. stupeň...stačí se dívat na TV...Pha Pha Pha, jo a mimochodem evakuovali Znojmo, Pha, Pha... ...neberte si to nikdo osobně Jasně! Naházej je všechny do jednoho pytle, je to lůza pražská! Nenapadlo tě třeba, že to není lidma, kteří tam žijí, ale mediama a tím, že vodu v Chuchli má štáb \"u držky\", zatímco třeba do Přerova to má dost z ruky? S tím názorem souhlasím, ale s jeho podáním ani trochu. Citovat
vector Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Tommy306 miluju pražáky, jak sou pos***í z trochy vody...za celou dobu jim to nepřelezlo přes 2. stupeň...stačí se dívat na TV...Pha Pha Pha, jo a mimochodem evakuovali Znojmo, Pha, Pha... ...neberte si to nikdo osobně Víš ty co , řeknu ti vtip... Šel jednou PánBůh a nesl nůši namyšlenejch pánskejch přirození. Škobrtnul a jedno mu upadlo a jak se tak pro něj ohnul, vysypal je všechny na hromadu. Tak se tak na to dívá a povídá. No co ... tak Přerov bude tady. [upravil dne 31.3.06 vector] Citovat
lampa Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 nevite jak to vypada na breclavsku ? Dobre Pole, Brezi, Novosedly ? Citovat
vector Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Tornado Takhle vypadala dnes Becva v Prerove. Momentalne tu mame 3.povodnovy stupen a hladina stale stoupa... :grr:grr:grr [upravil dne 30.3.06 Tornado] No tak to je slušněj hukot, já mám vodu a řeky rád, ale neberou zajatce. Příroda si vždycky dělala co uzná za vhodné a nikoho se neptá, jestli se to třeba milion let nestalo. Sázava je na tom taky moc dobře a i třeba Lužnice se tradičně překonává. Tady v Prahéé si tahaj triko, jak jsou ready a přitom se tu skoro nic neděje. Teda mumlaj něco o tom, že možná do rána bude 3 stupeň a nebude jezdit Metro, což je pro město dost rána. Citovat
lampa Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 pokud mentro nebude jezdit o weekendu, tak to zadna rana neni Citovat
Ajdamek Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Já trnu za dědu na zbraslavi, má hospodu skoro u vody. V roce 2002 byla voda až v 1. patře. Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Dobrý fotky, z těch Bohnic. Jen bych trošku podotknul, že to není Suchdol - kterej je poněkud výš a tedy vždy na Such-u, alébrž Sedlec - kterej je na vodu už celkem asi i zvyklej. O hodinu později jsem jel po té silnici dole na kole, tak mám fotky z druhé strany - silnice je sice zavřená, ale do baráků voda nejde, je jen na té silnici. 02 to tam bylo + 5 metrů. Jinak druhá strana už je pod, psí útulek to má tak tak u prahu (ten byl 02 rekonstruovanej). Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Jo, P.S: v Praze je v sobotu půlmaraton. Jestli ta voda přes noc vyleze, tak z toho můžou udělat skoro i triatlon pro neznalé - trasa vede po nábřeží... Citovat
Tommy306 Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Tommy306 miluju pražáky, jak sou pos***í z trochy vody...za celou dobu jim to nepřelezlo přes 2. stupeň...stačí se dívat na TV...Pha Pha Pha, jo a mimochodem evakuovali Znojmo, Pha, Pha... ...neberte si to nikdo osobně Jasně! Naházej je všechny do jednoho pytle, je to lůza pražská! Nenapadlo tě třeba, že to není lidma, kteří tam žijí, ale mediama a tím, že vodu v Chuchli má štáb \"u držky\", zatímco třeba do Přerova to má dost z ruky? S tím názorem souhlasím, ale s jeho podáním ani trochu. omlouvám se fšem pražákům (i ostatním), kterejch se můj výlev nějak dotkl, ale připadá mi to stejný jako nedávno, když se v Praze objevilo trochu víc sněhu:roll jen se mi zdá, že po povodních v Praze \'02 se nějak zapomnělo na Moravu \'97, ale jak píšeš, je to zejména zapříčiněno médii... [upravil dne 31/3/06 Tommy306] Citovat
Vvitty Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 nerikali, ze metro nepojede. rikali, ze v nekterych zastavkach na nabrezi bude pouze projizdet. aspon to je oficialni stanovisko DP Praha. momentalne to vypada, ze se nic uz dit nebude, hlavni vlny dorazily a stav pomalu klesa... uvidime, az dorazi Luznice a jak bude vypadat vikend, ale pokud nebude vylozene lejt... televize se zase zacne venovat zviratkum a lidi se rozejdou zpet domu... Citovat
vector Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Vvitty nerikali, ze metro nepojede. rikali, ze v nekterych zastavkach na nabrezi bude pouze projizdet. aspon to je oficialni stanovisko DP Praha. momentalne to vypada, ze se nic uz dit nebude, hlavni vlny dorazily a stav pomalu klesa... uvidime, az dorazi Luznice a jak bude vypadat vikend, ale pokud nebude vylozene lejt... televize se zase zacne venovat zviratkum a lidi se rozejdou zpet domu... Ba? ba?. 2002 nebyl problém jenom Prahy a 97 si spousta lidí nebude tolik pamatovat. Stejně, jako pacientovi nebudou připomínat první infarkt, ale ten poslední... Kdyby alespoň v té bedně ukazovali Lvíčky Citovat
Tommy306 Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Původně zaslal: vector ...Kdyby alespoň v té bedně ukazovali Lvíčky dy? ukazujou...třeba když skončí nějakej v řece... Citovat
Jirkap Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Dneska jsem byl v cca kolem 13 hod v Mělníku, kde bydlí Mašinka a takhle to tam u něj vypadá [upravil dne 30.10.2008 Jirkap] Citovat
Petr 406 red Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Vody je tedy dost nechtěl bych bydlet takhle blízko. Chudáci lidi Citovat
Medvěd Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: lampa nevite jak to vypada na breclavsku ? Dobre Pole, Brezi, Novosedly ? V březí jsem byl ještě dneska ráno a celkem v pohodě (jen ve sklepech tak 10 cm vrstva spodní vody). Daleko horší to ale bylo okolo Břeclavi, kde byla Morava rozlitá fakt fest. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Tak jsme si s Aluškou dneska udělali výlet po vodních dílech Jihomoravského kraje a rádi by jsme se s Vámi podělili o dojmy. Není to foceno ve smyslu ukazovat hrůzy této povodně, ale spíš jen ukázat tu obrovskou sílu vody. Fotky jsou ale jen jako slabý odvárek toho, co je tam vidět a hlavně slyšet. Je to neskutečný řev vody, je to strašná síla, která dokáže rozvibrovat přehradní hráz tak, že to cítíte už jen jak na ni stojíte a ještě líp, když se opřete rukama. Fotky jsou z Brněnské přehrady, nádrže Nové Mlýny, Znojemské přehrady a přehrady Vranovské. Bohužel jsme ale poslední fotky fotili už za tmy a já si musel pohrát s programam, aby bylo aspoň něco vidět, tak se omlouváme za sníženou kvalitu snímků. Brněnská přehrada: Nádrž Nové Mlýny: Znojemská přehrada: Vranovská přehrada: [upravil dne 2/4/06 Autoškolič Dodo] Citovat
lexa Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 No tak nedělejte z toho vědu, kdo chce bydlet u vody tak to víííí. já jsem v klidu, čerpal jsem s hasičema vodu!!!!! a mám garáž v sucuchu!!!!!! Citovat
Kurt Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Mašinka je evakuovanej. Volal jsem mu. Byl ale v pohodě. Říkal, že to má pojištěný. Snad už má nejhorší za sebou. \"Stav ohrožení v Mělníku a v okolních obcích potrvá zřejmě minimálně do konce týdne. Rozvodněné Labe sice již od neděle kulminuje a jeho hladina by se neměla zvedat, ale tento stav potrvá i v dalších dnech. Lidé, kteří se museli evakuovat z 20 zaplavených objektů již v minulém týdnu, se tak v nejbližších dnech domů ještě nebudou moci vrátit. Je ale pravděpodobné, že už se situace nezhorší.\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.