Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Povodne!!!!!!!!!

Recommended Posts

Odesláno

miluju pražáky, jak sou pos***í z trochy vody...za celou dobu jim to nepřelezlo přes 2. stupeň...stačí se dívat na TV...Pha Pha Pha, jo a mimochodem evakuovali Znojmo, Pha, Pha...:grr

...neberte si to nikdo osobně

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

miluju pražáky, jak sou pos***í z trochy vody...za celou dobu jim to nepřelezlo přes 2. stupeň...stačí se dívat na TV...Pha Pha Pha, jo a mimochodem evakuovali Znojmo, Pha, Pha...:grr

Jasně! Naházej je všechny do jednoho pytle, je to lůza pražská!:roll

Nenapadlo tě třeba, že to není lidma, kteří tam žijí, ale mediama a tím, že vodu v Chuchli má štáb \"u držky\", zatímco třeba do Přerova to má dost z ruky? :myslim

S tím názorem souhlasím, ale s jeho podáním ani trochu.;)

Odesláno

Víš ty co , řeknu ti vtip... Šel jednou PánBůh a nesl nůši namyšlenejch pánskejch přirození. Škobrtnul a jedno mu upadlo a jak se tak pro něj ohnul, vysypal je všechny na hromadu. Tak se tak na to dívá a povídá. No co ... tak Přerov bude tady.

[upravil dne 31.3.06 vector]

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Takhle vypadala dnes Becva v Prerove. Momentalne tu mame 3.povodnovy stupen a hladina stale stoupa... :grr:grr:grr:grr

[upravil dne 30.3.06 Tornado]

No tak to je slušněj hukot, já mám vodu a řeky rád, ale neberou zajatce.

Příroda si vždycky dělala co uzná za vhodné a nikoho se neptá, jestli se to třeba milion let nestalo. Sázava je na tom taky moc dobře a i třeba Lužnice se tradičně překonává.

Tady v Prahéé si tahaj triko, jak jsou ready a přitom se tu skoro nic neděje. Teda mumlaj něco o tom, že možná do rána bude 3 stupeň a nebude jezdit Metro, což je pro město dost rána.

Odesláno

Dobrý fotky, z těch Bohnic. Jen bych trošku podotknul, že to není Suchdol - kterej je poněkud výš a tedy vždy na Such-u, alébrž Sedlec - kterej je na vodu už celkem asi i zvyklej. O hodinu později jsem jel po té silnici dole na kole, tak mám fotky z druhé strany - silnice je sice zavřená, ale do baráků voda nejde, je jen na té silnici. 02 to tam bylo + 5 metrů. Jinak druhá strana už je pod, psí útulek to má tak tak u prahu (ten byl 02 rekonstruovanej).

Odesláno

Jo, P.S: v Praze je v sobotu půlmaraton. Jestli ta voda přes noc vyleze, tak z toho můžou udělat skoro i triatlon :) pro neznalé - trasa vede po nábřeží...

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Jasně! Naházej je všechny do jednoho pytle, je to lůza pražská!:roll

Nenapadlo tě třeba, že to není lidma, kteří tam žijí, ale mediama a tím, že vodu v Chuchli má štáb \"u držky\", zatímco třeba do Přerova to má dost z ruky? :myslim

S tím názorem souhlasím, ale s jeho podáním ani trochu.;)

omlouvám se fšem pražákům (i ostatním), kterejch se můj výlev nějak dotkl, ale připadá mi to stejný jako nedávno, když se v Praze objevilo trochu víc sněhu:roll

jen se mi zdá, že po povodních v Praze \'02 se nějak zapomnělo na Moravu \'97, ale jak píšeš, je to zejména zapříčiněno médii...

[upravil dne 31/3/06 Tommy306]

Odesláno

nerikali, ze metro nepojede. rikali, ze v nekterych zastavkach na nabrezi bude pouze projizdet. aspon to je oficialni stanovisko DP Praha.

momentalne to vypada, ze se nic uz dit nebude, hlavni vlny dorazily a stav pomalu klesa... uvidime, az dorazi Luznice a jak bude vypadat vikend, ale pokud nebude vylozene lejt... televize se zase zacne venovat zviratkum a lidi se rozejdou zpet domu...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

nerikali, ze metro nepojede. rikali, ze v nekterych zastavkach na nabrezi bude pouze projizdet. aspon to je oficialni stanovisko DP Praha.

momentalne to vypada, ze se nic uz dit nebude, hlavni vlny dorazily a stav pomalu klesa... uvidime, az dorazi Luznice a jak bude vypadat vikend, ale pokud nebude vylozene lejt... televize se zase zacne venovat zviratkum a lidi se rozejdou zpet domu...

Ba? ba?.

2002 nebyl problém jenom Prahy a 97 si spousta lidí nebude tolik pamatovat. Stejně, jako pacientovi nebudou připomínat první infarkt, ale ten poslední...

Kdyby alespoň v té bedně ukazovali Lvíčky :D

Odesláno
Původně zaslal: lampa

nevite jak to vypada na breclavsku ? Dobre Pole, Brezi, Novosedly ?

V březí jsem byl ještě dneska ráno a celkem v pohodě (jen ve sklepech tak 10 cm vrstva spodní vody). Daleko horší to ale bylo okolo Břeclavi, kde byla Morava rozlitá fakt fest.

Odesláno

Tak jsme si s Aluškou dneska udělali výlet po vodních dílech Jihomoravského kraje a rádi by jsme se s Vámi podělili o dojmy.

Není to foceno ve smyslu ukazovat hrůzy této povodně, ale spíš jen ukázat tu obrovskou sílu vody. Fotky jsou ale jen jako slabý odvárek toho, co je tam vidět a hlavně slyšet. Je to neskutečný řev vody, je to strašná síla, která dokáže rozvibrovat přehradní hráz tak, že to cítíte už jen jak na ni stojíte a ještě líp, když se opřete rukama.

Fotky jsou z Brněnské přehrady, nádrže Nové Mlýny, Znojemské přehrady a přehrady Vranovské. Bohužel jsme ale poslední fotky fotili už za tmy a já si musel pohrát s programam, aby bylo aspoň něco vidět, tak se omlouváme za sníženou kvalitu snímků.

Brněnská přehrada:

Brno1.jpg

Brno2.jpg

Nádrž Nové Mlýny:

Novmleny1.jpg

Novmleny2.jpg

Novmleny3.jpg

Novmleny4.jpg

Znojemská přehrada:

Znojmo1.jpg

Vranovská přehrada:

Vranov1.jpg

Vranov2.jpg

Vranov3.jpg

[upravil dne 2/4/06 Autoškolič Dodo]

Odesláno

No tak nedělejte z toho vědu, kdo chce bydlet u vody tak to víííí. já jsem v klidu, čerpal jsem s hasičema vodu!!!!! a mám garáž v sucuchu!!!!!!

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Mašinka je evakuovanej. :bojim Volal jsem mu. Byl ale v pohodě. Říkal, že to má pojištěný. :super

Snad už má nejhorší za sebou.

\"Stav ohrožení v Mělníku a v okolních obcích potrvá zřejmě minimálně do konce týdne. Rozvodněné Labe sice již od neděle kulminuje a jeho hladina by se neměla zvedat, ale tento stav potrvá i v dalších dnech. Lidé, kteří se museli evakuovat z 20 zaplavených objektů již v minulém týdnu, se tak v nejbližších dnech domů ještě nebudou moci vrátit. Je ale pravděpodobné, že už se situace nezhorší.\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...