Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To prvni uz jsem tu daval kdysy tady na foru, ale musim rict ze jsou tam uchvatny veci docela drsne tam je par tech lidi co je to prejede.... a to druhe tak asi jim nekdo navoskoval tunel aby to lip klouzalo.....;);)

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

To prvni uz jsem tu daval kdysy tady na foru, ale musim rict ze jsou tam uchvatny veci docela drsne tam je par tech lidi co je to prejede.... a to druhe tak asi jim nekdo navoskoval tunel aby to lip klouzalo.....;);)

aha to sem si nevšim tak je to tu znova:D:D

Odesláno

Capy: nevadi opakovani matka moudrosti aspon treba kdyz to lidicky shlidnou znovu tak si z toho zase neco odnesou.... ale na me uz to nema zadny ucinky ja to videl asi 30x protoze se mi tam libi ta pisnicka...:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: zoby

ten tunel je hustej.

ten autobusák to celkem zvládnul, jen ten ?ukanec nakonec...

No ale vem si jet v tom autobuse vzadu,tak seš domlácenej jako blázen. To by jsi pak asi zkopal toho šóféra.:myslim

Odesláno

Jj, první už jsem viděl... někteří lidi jsou fakt idioti...

Ten tunel je mazec.

BTW: Zoby, ten autobusák to pak nakonec zvládnul právě tím ?ukancem, jinak ten zadek za ním lítal jak hadr na holi... Ale sedět bych v tom nechtěl...

Odesláno

Tunel - Jen me jeste nikdo nevysvetlil odkud vyjel ten nakladak do kteryho pak narazil ten samej ale druhej identickej.. pred nim ani proti nejel a najednou se srazili.. nechapu..

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Tunel - Jen me jeste nikdo nevysvetlil odkud vyjel ten nakladak do kteryho pak narazil ten samej ale druhej identickej.. pred nim ani proti nejel a najednou se srazili.. nechapu..

to by mě tak zajímalo.

jede jeden a najednou jsou 2.

třeba se v tom okamžiku rozmnožil dělením a to ho rozhodilo a srazili se

:myslim

Odesláno

Mě to připadalo jako když ten druhej náklaďák do toho prvního zezadu naférovku vletěl a bylo vymalováno. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Mě to připadalo jako když ten druhej náklaďák do toho prvního zezadu naférovku vletěl a bylo vymalováno. :myslim

Jestli on ten náklaďák nepřijel z nějaké přípojky, jestli to tam třeba nevrznul rovnou z připojovacího pruhu. Protože je to fakt divný.

A ten tunel fakt nějak moc klouzal, i některí brzdící auta se trochu klouzali...

Aspoň vím, proč je v Mrázovce a v tunelu Strahovském jen 50 (někdy 70). :D

Odesláno

Možná je to blbost. Možná dík že to vidí víc lidí....

Kdybysme donutily všechny jezdit rozumně (neříkám podle pravidel)...

Anebo... rozsekjme se rovnou a bude klid....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...