Capy Odesláno 28. březen 2006 Autor Odesláno 28. březen 2006 ještě něco asi to klouže:v tunelu ten autobus je super:super Citovat
oni Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 ani na to nebudu koukat ja mam pak zaludek v krku a ojim se nekam vylizt!! Citovat
chuck11 Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 No tak do takového tunelu bych nechtěl vjet:bojim:bojim:bojim Citovat
Marda106 Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 To prvni uz jsem tu daval kdysy tady na foru, ale musim rict ze jsou tam uchvatny veci docela drsne tam je par tech lidi co je to prejede.... a to druhe tak asi jim nekdo navoskoval tunel aby to lip klouzalo.....;) Citovat
Capy Odesláno 28. březen 2006 Autor Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: Marda106 To prvni uz jsem tu daval kdysy tady na foru, ale musim rict ze jsou tam uchvatny veci docela drsne tam je par tech lidi co je to prejede.... a to druhe tak asi jim nekdo navoskoval tunel aby to lip klouzalo.....;) aha to sem si nevšim tak je to tu znova:D:D Citovat
Marda106 Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Capy: nevadi opakovani matka moudrosti aspon treba kdyz to lidicky shlidnou znovu tak si z toho zase neco odnesou.... ale na me uz to nema zadny ucinky ja to videl asi 30x protoze se mi tam libi ta pisnicka...:D:D:D Citovat
zoby Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 ten tunel je hustej. ten autobusák to celkem zvládnul, jen ten ?ukanec nakonec... Citovat
Hadra Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: zoby ten tunel je hustej. ten autobusák to celkem zvládnul, jen ten ?ukanec nakonec... No ale vem si jet v tom autobuse vzadu,tak seš domlácenej jako blázen. To by jsi pak asi zkopal toho šóféra. Citovat
Gotrek Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Jj, první už jsem viděl... někteří lidi jsou fakt idioti... Ten tunel je mazec. BTW: Zoby, ten autobusák to pak nakonec zvládnul právě tím ?ukancem, jinak ten zadek za ním lítal jak hadr na holi... Ale sedět bych v tom nechtěl... Citovat
AKCZ Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Tunel - Jen me jeste nikdo nevysvetlil odkud vyjel ten nakladak do kteryho pak narazil ten samej ale druhej identickej.. pred nim ani proti nejel a najednou se srazili.. nechapu.. Citovat
zoby Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: AKCZ Tunel - Jen me jeste nikdo nevysvetlil odkud vyjel ten nakladak do kteryho pak narazil ten samej ale druhej identickej.. pred nim ani proti nejel a najednou se srazili.. nechapu.. to by mě tak zajímalo. jede jeden a najednou jsou 2. třeba se v tom okamžiku rozmnožil dělením a to ho rozhodilo a srazili se Citovat
voštík Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 jsem z toho uplne stejnej parohatej, jako vy...... proste 2 v 1 jinak to snad ani nejde. No napda me jedna varianta: nahodny vyskyt klonu Citovat
kšanda Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 http://www.renaultclub.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=1617 fotografie a videa nehod Citovat
Dave_k Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: AKCZ Tunel - Jen me jeste nikdo nevysvetlil odkud vyjel ten nakladak do kteryho pak narazil ten samej ale druhej identickej.. pred nim ani proti nejel a najednou se srazili.. nechapu.. Mě to připadalo jako když ten druhej náklaďák do toho prvního zezadu naférovku vletěl a bylo vymalováno. Citovat
Marcel505 Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: AKCZ Tunel - Jen me jeste nikdo nevysvetlil odkud vyjel ten nakladak do kteryho pak narazil ten samej ale druhej identickej.. pred nim ani proti nejel a najednou se srazili.. nechapu.. Mě to připadalo jako když ten druhej náklaďák do toho prvního zezadu naférovku vletěl a bylo vymalováno. Jestli on ten náklaďák nepřijel z nějaké přípojky, jestli to tam třeba nevrznul rovnou z připojovacího pruhu. Protože je to fakt divný. A ten tunel fakt nějak moc klouzal, i některí brzdící auta se trochu klouzali... Aspoň vím, proč je v Mrázovce a v tunelu Strahovském jen 50 (někdy 70). Citovat
Fusion Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Možná je to blbost. Možná dík že to vidí víc lidí.... Kdybysme donutily všechny jezdit rozumně (neříkám podle pravidel)... Anebo... rozsekjme se rovnou a bude klid.... Citovat
rimmer Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 ble...fuj, je to hnus jeste ze to je v takove spatne kvalite, aspon clovek nebidi detaily..radeji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.