caligula Odesláno 21. červenec 2020 Odesláno 21. červenec 2020 Darujem, prípadne nepohrdnem nejakou domácou zeleninou alebo ovocím Total Quartz 7000 10W-40 - 9 litrov - zatiaľ REZERVOVANÉ BP Energear EP 80W-90 - 3 litre Total Transmission BV 75W-80 - 2 litre Total HBF 4 - 1 liter Liqui Moly Brake Fluid DOT 3 - 1 liter TOTAL GLACELF AUTO SUPRA - 2 litre a TOTAL GLACELF PLUS - 2 litre PRIDANÉ Total Quartz 9000 5W-40 - 5 litrov zdihák - nosnosť 600kg, zdvih 300 mm 2 podložky pod EČV, škrabka na ľad, klúč na kolesá z Peugeot 307 SW štartovacie káble (2 m, prúd neviem), ťažné lano, štartovací kábel (3 m, 400 A, iba plusový) brzdové doštičky WVA 20961 17,0 - iba 2 kusy výstražný trojuholník z Peugeot 307 SW : tlačítko na sťahovanie okien, zásuvka na 12V, vypínač airbagu 96392531XT 247, svetlo z kufra, 8 ks šróbov z predných sedačiek + dalšie šróby, spodný kryt číslo dielu 9653433960
Pepito Odesláno 22. červenec 2020 Odesláno 22. červenec 2020 Nebudeš mít náhodou cestu přes Loštice? Ten olej Total Quartz 7000 10 W-40 by se mi hodil.
Pepito Odesláno 23. červenec 2020 Odesláno 23. červenec 2020 Počkáme jestli se @caligula ozve. @vagi, předem děkuji za ochotu. @radim.1008, rozdělíme se na půl.
caligula Odesláno 23. červenec 2020 Autor Odesláno 23. červenec 2020 před 2 hodinami, Pepito napsal: Počkáme jestli se @caligula ozve. @vagi, předem děkuji za ochotu. @radim.1008, rozdělíme se na půl. Ahoj. Priblížiť sa viem tak max. do BA momentálne. Pred tebou sa ozval jeden do pošty z Bratislavy, že by to zobral. A poprosil o týždeň rezervácie. Tak zatiaľ rezervované. Najprv som to dal sem a ponúkol klubákom. Keďže tu vždy už dlhé roky nájdem rady a pomoc. A brzdovú, chladiacu kvapalinu alebo prevodový olej nechceš ? Tie veľa ľudí ani nemení, len dolieva. Tie by snáď mali mať dlhšiu dobu použiteľnosti.
Pepito Odesláno 23. červenec 2020 Odesláno 23. červenec 2020 @caligula, kdyby se ten před námi náhodou neozval, šlo by to poslat poštou nebo nějakým dopravcem? Poštovné bych uhradil. Vzal bych těch 9L 10W-40 na sebe a s Radimem se pak domluvil a podělil. O nic jiného zájem nemám, děkuji.
caligula Odesláno 23. červenec 2020 Autor Odesláno 23. červenec 2020 @Pepito , jasné. Keď posielam niečo do Čiech, tak cez Zasilkovna.cz, tí sú lacnejší ako pošta.
Hafity Odesláno 23. červenec 2020 Odesláno 23. červenec 2020 Já bych to vzal komplet, zaplatil bych dopravu i něco navrch, aby člověk nebyl nakakanej, že to musí balit a posílat.... Použil bych téměř vše....
Hafity Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 Vyfouknout.... Jak se to vezme.... Vlastně nabízím, že se toho zbaví najednou a za kačky.... Ale po té aktualizaci nevím.... Bral bych pouze provozní kapaliny.... Zvedák z Fafíska a ten zbytek opravdu nepotřebuju.... Ale nechci tu dělat rozbroje, počkám až co dříveseozvavší členovci.... I když můj příspěvek je hned druhý za inzerátem, ale uznávám, že poněkud nekonkrétní....
caligula Odesláno 24. červenec 2020 Autor Odesláno 24. červenec 2020 Hafity ja som myslel že si robíš "prdel". Ten Total 7000 už ide na 100% preč. Ak máš záujem o iné kvapaliny nie je problém to pobaliť. Do 508 nič z toho mi nepasuje. Preto som ponúkol či to ešte niekto nevyužije. Lebo nie je problém to hodiť do kufra a za 3 minúty som na zbernom dvore, kde môžem odovzdať zadarmo nebezpečné látky a aj ostatné veci ako kovy, plasty, elektroodpad. Len radšej dávam veciam druhú šancu, kým skončia na zbernom dvore.
ElektronikCZ Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 Ahoj, mě by se velmi hodily ty oleje Total Transmission BV 75W-80 a Total Quartz 9000 5W-40, pro moji kolekci 406tek Uměl bys to zabalit a poslat mi to poštou do CZ? Poštovné bych poslal předem. Díky
caligula Odesláno 24. červenec 2020 Autor Odesláno 24. červenec 2020 @ElektronikCZ Nie je problém to zabaliť a poslať. Do Čiech posielavam cez Zasielkovnu. Na výdajné miesto do 5kg je to 3.40 EUR, do 10 kg 5.00 EUR. https://www.zasilkovna.cz/pobocky To vychádza najlacnejšie, ale nie je problém poslať aj na adresu cez DPD alebo Českú poštu. Platba možná aj v Kč na FIO účet. Len stále neviem či @Hafity si robí srandu, alebo by naozaj zobral všetky kvapaliny. @Pepito mrzí ma to. Ale jeden klubák sa ozval skôr do správy. A filtre na 307SW a možno pasujú aj na iné Peugeoty, nikto nechce kúpiť? Alebo žiarovky, tie ktoré neviem či sú použité alebo nové tak darujem, a ostatné sú nové nepoužité. Tie som mal tiež na 307 pripravené, ale auto už je predané.
ElektronikCZ Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 Přes tu zásilkovnu by to bylo ideál, pobočku mám 100m od domu. Mohl bys mi je tedy poslat? Kdyžtak mi dej do PM číslo účtu, ať ti tam těch 5 euro můžu dát, a já bych ti poslal pobočku.
Hafity Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 Srandu si opravdu nedělám, akorát bych bral kapaliny komplet.... Bez toho motoráku to už pro mně není moc zajímavé.... Motorák a převoďák a vlastně i brzdovku bych použil v dohledné době, zbytek bych asi nechal u garážníka, který mi právě teď poskytuje azyl na heveru při výměně spojky na Laguně....
ElektronikCZ Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 Mě by se převoďák hodil až budu měnit převodovku - na 5. stupni je synchron daleko po smrti, a motorák jelikož mi teď netěsní dříky ventilů a papká to, než to opravím
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.