Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Scratchova 407 coupe 2,2 16V

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se vrátil zpět k Peugeotu od Volva a zatím se to jeví spíš jako špatně, než dobře :(

Auto mi má primárně sloužit na denní ježdění a má několik much, který se musí vychytat. Momentálně víc stojí než jezdí a mám z toho auta spíše rozporuplné pocity :( , rozhodně ne radost.

1. chyba, že jsme s @brixtr už na cestě od prodejce urvali mechanismus otvírání kapoty (strašně tuhý lanovod). OK ten jsem za 300 koupil a vyměnil a funguje to tak jak má.

2. a horší problém bylo bzučící čerpadlo serva, které bzučelo po příjezdu domů - Véna vyměnil čerpadlo zaslané od Tomáše, a řízení je snazší, ale v manžetách jsou stopy oleje, takže je celé řízení pravděpodobně na výměnu

3. nefunkční klimatizace - tak jsme s ChouLu zjistili prdlý chladič a ventilek. Při prohlídce jsme zjistili, že i normál chladič bude na výměnu, tak doufám, že Tomáš dnes dotáhne druhé coupé a budeme měnit vše, co bude potřeba. 

4. nefunkční tlačítko na otvírání kufru (které bylo ještě včera funkční - s Brixtrem jsme na to koukli a je to uvadena nemoc, kabely stiple...... zaletujeme to a nazdar....

5. čekám co přijde dále, ale minimálně sháním boční lišty k čelnímu sklu, protože mi přijde, že tam mají být a nejsou

IMG_20200522_190401.thumb.jpg.39cf00f0af014700bc851ecd98bc2cc8.jpg

IMG_20200522_190509.thumb.jpg.296506928b525eaa04b9e6d7032ff631.jpg

IMG_20200614_151433.thumb.jpg.94a57df1b6de50001b2201a6f5ae0721.jpg

IMG_20200614_151521.thumb.jpg.607226deed9dc98fc5d15b35458ffb48.jpg

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Možná to bude znít jako provokace ale gratuluji ke koupi :D Chápu že to teď neni uplně veselé ale ono se to vychytá :) se servem držím palce, co se týče bočních lišt na čelní sklo tak tam nic navíc být nemá pokud vím.. Já je tam teda taky nemám a rozhodně to nevypadá že by něco chybělo, nikdy jsem je na žádném coupé neviděl 

Odesláno
před 3 hodinami, MJSytic napsal:

Ti k tomu měl dát Tomáš i všechny potřebné díly k opravě, ne? :myslim 

no servo odeslo cestou od nej, ted resime co dal, protoze po vymene zadna zmena.... klima se uvidi, cim to je. 

před 1 hodinou, Charlie 1 napsal:

No nevím místo bezproblémového Volva koupit 407 s tímto motorem? Nevím jestli to byl šťastný krok?

no, jak to rict? Predsudek k motorum 2,2? V podstate me tyto motory provazi celym mym autoparkem, a nikdy s nima nebyl zadny problem, takze jsem sel do osvedcene koncepce.

Před hodinou, Rikic339 napsal:

@Scratch Stačí ti to takhle? Musel bych teď jít domu to nafotit, to je docela kopec a momentálně jsem přežranej po obědě :D:D 

ano, pro predstavu staci uplne, takze tam dalsi lista mimo te male dole neni, ok

Odesláno

Obávám se že to pasovat nebude, ze sedanu je to stejný i na SW a to sklo je jakoby víc utopený vzhledem ke sloupkům, u Coupé je to spíš zarovnaný. Projel jsem i fotky na netu a všechny coupé to mají takhle. Proč je tam vlastně chceš dát?

Odesláno (upraveno)

Hele co se týká servožízení tak koupíš u spousty firem repas, dřív když jsem scháněl já tak to skoro nikdo nedělal a ted je toho mraky, třebe tady a všude jinde - https://www.servo-rizeni.cz/peugeot/407-6d_-6e-2004

https://www.motora.cz/informace/repasovana-rizeni

https://hrebenoverizeni.cz/kategorie-produktu/osobni-vozy/peugeot/407/

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz vsechny 3 jsem poptal a uvidime

@Rikic339 nelivi se mi tam to holy sklo, hlavne je tam rizly z jineho auta.... Casem to doresim nejakym sutrem do okna. Jak se znam, tak nejaky prileti....

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Na hranách toho okna je vidět že bylo vyřezávaný ty hrany jsou odrbaný. Jestli bylo jen vyříznuté a znovu nalepené protože pod něj teklo nebo jestli je měněné a dalo se z jiného vozu to je otázka. 

Odesláno
před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Mužeš nafotit detail toho skla? Nemuže bejt řízlý z jinýho auta, by nesedlo to černění zespod atd, ani profil prohnutí by snad neseděl, to prostě nejde.

To by snad dnes kromě individual stavby nikoho  nenapadlo. 🤔 

Odesláno (upraveno)

pěkné,moc. Ten interiér je krasný. Tak at nedělá jen starosti,ale taky radost.

A nebo jsi měl koupit to druhé 😀 co bylo ve výběru🤪

Upraveno uživatelem adraj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...