morepower Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 @Hafity no když zmizí jen ta kamera, tak to je stejnej scénář. Zamknu a klíč proti podpisu. @MotoMoto ani nemusim koukat z mobilu na záznam. Stačí když to bude na tý kartě. Konkrétní tip bys neměl? Citovat
MotoMoto Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 Třeba tohle: https://www.atcmarket.cz/detail/iGET-HGWIP819-WiFi-rotacni-IP-FullHD-1080p-kameranocni-videnimikrofon-reproduktormicroSD-slot/662661?zoneId= morepower ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 6. září 2021 Odesláno 6. září 2021 @MotoMoto tak jsem ji objednal, díky ještě jednou MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 Přihodím sem taky dotaz. Vůbec se v tom neorientuju a stačí mi nějaké úplně jednoduché řešení. Potřebuju kameru která mi bude sledovat jeden stroj, noční vidění nepotřebuju. Na místě je wifi (je tam router od O2 a druhý router propojený s prvním který dělá druhou wifi pro vzdálenější prostor. A potřebuju abych se mohl přes appku kdykoliv vzdáleně podívat co se tam děje. Čím to nejjednodušeji vyřešit aby to nestálo ranec a fungovalo to? Díky Citovat
Péťa Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 @Charlie 607 Myslím, že by Ti měla stačit nějaká taková: https://www.alza.cz/immax-neo-lite-smart-security-vnitrni-little-cube-wifi-2-4ghz-3mp-onvif-d12693294.htm (v Číně možná i levnější) Já takhle koukám na 3D tiskárnu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 ja ted zkousim od XIAOMI AW300 ale jiste maji i levnejsi modely jede to pres aplikaci i mimo domaci sit Citovat
Charlie 607 Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 @Péťa to nevypadá vůbec špatně, ale teď jak se to zprovozní? Co je potřeba kde nastavit, abych se do toho dostal i mimo síť v které bude připojená? Citovat
Péťa Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 Bude tam návod Ale obecně - nainstaluješ aplikaci výrobce, zaregistruješ se v ní, zapneš kameru (ona se dá do "párovacího režimu"), připojíš se k WiFi kamery a přes aplikaci v mobilu nastavíš připojení kamery k Tvé WiFi. Pak už jen v aplikaci koukáš a ovládáš kameru odkudkoli z celého světa. Citovat
Charlie 607 Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 Super, tak to bych mohl zvládnout. Jdu jí objednat a snad to zprovozním. Díky. Citovat
Charlie 607 Odesláno 20. duben 2025 Odesláno 20. duben 2025 Tak kamerka ráno dorazila, povedlo se jí zprovoznit a opravdu se obraz v appce zobrazuje ať jsem kde jsem. V popisu psali že umí přenášet i zvuk, ale to se mi zatím nepodařilo zprovoznit, ale mě stačí že vidím obraz. Takže díky za rady, tohle jsem měl pořídit už dávno. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 21. duben 2025 Odesláno 21. duben 2025 V 19. 4. 2025 at 9:23, Charlie 607 napsal: Přihodím sem taky dotaz. Vůbec se v tom neorientuju a stačí mi nějaké úplně jednoduché řešení. Potřebuju kameru která mi bude sledovat jeden stroj, noční vidění nepotřebuju. Na místě je wifi (je tam router od O2 a druhý router propojený s prvním který dělá druhou wifi pro vzdálenější prostor. A potřebuju abych se mohl přes appku kdykoliv vzdáleně podívat co se tam děje. Čím to nejjednodušeji vyřešit aby to nestálo ranec a fungovalo to? Díky Máš doma nějaký nepřetržitý provoz u stroje? Co vyrabíš? Citovat
pavelu96 Odesláno 9. září 2025 Odesláno 9. září 2025 Jelikož se u nás ve Frýdlantě v poslední době docela razantně zvýšil počet krádeží a různých vniknutí na soukromé pozemky, tak proběhl nákup a instalace venkovní kamery. Volba padla na Tapo C320ws od TP link. Vše vypadá velice dobře a snad bude klid a nebude potřeba nic okolo řešit radim.1008, Pepito, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 @pavelu96 Jestli chceš ještě jednu levnou kameru a NVR, přihlas se na školení pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 Tak zatím mi stačí ta jedna a strávit celý den někde v Práglu na školení za 2700,- není můj styl trávení času - ale díky za nabídku Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 (upraveno) ja jedu na Xiaomi ekosystemu jediny co mi vadi ze asi po 3 mesicich nofitikace na pohyb sice oznami ale neukazou nejdou zapnout aniz bych mel zaplaceny cloud - ale mam to na SD kartach kouknu zpetne v casove ose jeste je v planu kamera na hlavni ulici (ty slepice jsou kvuli tomu ze nechteji chodit do kurniku a mame tam automaticke dvirka) Upraveno 11. září 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 Já používám tuto kameru na SIM kartu a hlídá mi Pežotka v řadové garáži. Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 To máte takové majetky ,že to je třeba? Já tu mám okolo důchodce a to je lepší jak kamery. Pepito, toru a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 duchodce vlevo duchodce vpravo - ale bohuzel skola pred barakem a romska rodina o 2 baraky vedle a UA komunika o 3 baraky vedle takze ano ma to smysl Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 Tady je ještě výhoda, že jsme to tu stavěly všichni najednou,takže stále důvěra. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.