Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 roky později...
Odesláno

Přihodím sem taky dotaz. Vůbec se v tom neorientuju a stačí mi nějaké úplně jednoduché řešení. 

Potřebuju kameru která mi bude sledovat jeden stroj, noční vidění nepotřebuju. Na místě je wifi (je tam router od O2 a druhý router propojený s prvním který dělá druhou wifi pro vzdálenější prostor. A potřebuju abych se mohl přes appku kdykoliv vzdáleně podívat co se tam děje. 

Čím to nejjednodušeji vyřešit aby to nestálo ranec a fungovalo to? 

Díky 

Odesláno

Bude tam návod ;) Ale obecně - nainstaluješ aplikaci výrobce, zaregistruješ se v ní, zapneš kameru (ona se dá do "párovacího režimu"), připojíš se k WiFi kamery a přes aplikaci v mobilu nastavíš připojení kamery k Tvé WiFi. Pak už jen v aplikaci koukáš a ovládáš kameru odkudkoli z celého světa.

Odesláno

Tak kamerka ráno dorazila, povedlo se jí zprovoznit a opravdu se obraz v appce zobrazuje ať jsem kde jsem. 

V popisu psali že umí přenášet i zvuk, ale to se mi zatím nepodařilo zprovoznit, ale mě stačí že vidím obraz. 

Takže díky za rady, tohle jsem měl pořídit už dávno. 

Odesláno
V 19. 4. 2025 at 9:23, Charlie 607 napsal:

Přihodím sem taky dotaz. Vůbec se v tom neorientuju a stačí mi nějaké úplně jednoduché řešení. 

Potřebuju kameru která mi bude sledovat jeden stroj, noční vidění nepotřebuju. Na místě je wifi (je tam router od O2 a druhý router propojený s prvním který dělá druhou wifi pro vzdálenější prostor. A potřebuju abych se mohl přes appku kdykoliv vzdáleně podívat co se tam děje. 

Čím to nejjednodušeji vyřešit aby to nestálo ranec a fungovalo to? 

Díky 

Máš doma nějaký nepřetržitý provoz u stroje? Co vyrabíš?

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Jelikož se u nás ve Frýdlantě v poslední době docela razantně zvýšil počet krádeží a různých vniknutí na soukromé pozemky, tak proběhl nákup a instalace venkovní kamery. Volba padla na Tapo C320ws od TP link.

Vše vypadá velice dobře a snad bude klid a nebude potřeba nic okolo řešit :super

20250909_163054.jpg

20250909_173115.jpg

Screenshot_20250909_174302_Tapo.jpg

Odesláno (upraveno)

ja jedu na Xiaomi ekosystemu 
jediny co mi vadi ze asi po 3 mesicich nofitikace na pohyb sice oznami ale neukazou nejdou zapnout aniz bych mel zaplaceny cloud - ale mam to na SD kartach kouknu zpetne v casove ose :D

jeste je v planu kamera na hlavni ulici 
(ty slepice jsou kvuli tomu ze nechteji chodit do kurniku a mame tam automaticke dvirka)

Obrázek WhatsApp, 2025-09-11 v 11.25.28_0f2d0885.jpg

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...