abgx1 Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 Neblbne vam prepinanie smeroviek? Ak mam smerovku dolava a rychlejsie otocim volantom tak miesto vypnutia to rovno pusti smerovku do druhej strany. Bez toho aby som sa dotkol packy. Stane sa to asi 2-3x do tyzdna, ale je to velmi otravne, lebo vobec sa neviem spolahnut na to ze je smerovka vypnuta a moze to sposobit nehodu(nedaju ti prednost lebo myslia ze odbocujes...) Myslite ze to budu vediet opravit vramci zaruky ci na mna budu pozerat ako ma dementa? Ostatnym soferom co volantom tocia pomalsie sa to nedeje Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. srpen 2024 Odesláno 20. srpen 2024 tohle byla nemoc PSA nemoc od roku 2000 na většině aut, ideal koupit nove neobehane packy. jinak se tam davali kousky houbicek na nadobi aby se vymezila vule v pacce . Citovat
abgx1 Odesláno 20. srpen 2024 Odesláno 20. srpen 2024 (upraveno) Vole, to auto ma najazdene 15 000km, ake neobehanejsie packy este existuju Snad to vyriesia vramci zaruky Upraveno 20. srpen 2024 uživatelem abgx1 Milan+ a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 20. srpen 2024 Odesláno 20. srpen 2024 Trošku zklidni temperament, takovéhle oslovení se tady nebere. Péťa ohodnotil 1 Citovat
abgx1 Odesláno 20. srpen 2024 Odesláno 20. srpen 2024 (upraveno) Pardon, neuvedomil som si ze to v cestine moze zniet ako oslovenie. V slovencine to je skor smutny povzdych na styl "achjo". A aj ten bol miereny voci autu samotnemu a jeho (ne)kvalitam. Urazit niekoho kto sa mi snazi pomoct som fakt v plane nemal Upraveno 20. srpen 2024 uživatelem abgx1 pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 20. srpen 2024 Odesláno 20. srpen 2024 Vzhledem k tomu, že tam dávají stejné vnitřnosti, které byly použity i v 1. řadě 508, tak si myslím, že to je jen smůla na špatný kus. V 508 to funguje naprosto bez problémů stovky tisíc km Citovat
Cheetah1 Odesláno 25. říjen 2024 Odesláno 25. říjen 2024 můžete mi říci, jak vám funguje kontrolka mrtvého úhlu v zrcátku. Mám jí jako součásti paketu a ještě mi nesvítila ani na jedné straně. Někde se musí povolit tato funkce? Jedu v pravém, předjíždějí mě auta, nic nesvítí. Jedu v levém, v pravé souvisle kamiony, nic nesvítí. Je to chyba, nebo to nemám nastavené nebo to funguje jinak? Citovat
ozzy56 Odesláno 26. říjen 2024 Odesláno 26. říjen 2024 (upraveno) funguje to tak, že třeba jedeš v pravém pruhu a v levém se blíží auto (jede rychleji), no a v určitém okamžiku tvoje auto rozpozná, že to auto už je skoro vedle tebe (mrtvý úhel) a rozsvítí tu kontrolku v zrcátku--tohle platí i pro pravé zrcátko..., jinak myslím, že vypnout--zapnout to v autě nejde (asi jen přes diag.) edit: tak zkoušel jsem to a můžu to deaktivovat na displeji auta Upraveno 26. říjen 2024 uživatelem ozzy56 Cheetah1 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 26. říjen 2024 Odesláno 26. říjen 2024 U 5008 SUV je volba v menu vozu na aktivaci / deaktivaci sledování mrtvého úhlu. Rifter to musí mít podobně... Cheetah1 ohodnotil 1 Citovat
Cheetah1 Odesláno 26. říjen 2024 Odesláno 26. říjen 2024 (upraveno) díky, jdu hledat... Update - našel jsem, samozřejmě je to zapnuté, ještě to mohu zkusit vypnout :)). Ale podle mě to nefunguje, ani to neblikne, natož svítit. Ale je to takto od začátku, možná to zapomněli zapojit. A to jsem si chtěl hrát se zapojením čistění DPF na zrcátko, asi počkám. Upraveno 26. říjen 2024 uživatelem Cheetah1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. říjen 2024 Odesláno 27. říjen 2024 i 3008 to má v menu vozu a jde to vypnout i zapnout... Citovat
duuri Odesláno 27. říjen 2024 Odesláno 27. říjen 2024 pouziva to senzory na boku narazniku ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Cheetah1 Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 (upraveno) vím, senzory jako takové fungují (při detekci boční překážky např. při couvání, ale na dálnice se nic v zrcátku nerozsvítí. Kontaktuji prodejce. Snad nebudu za trubku, ale v nastavení mrtvý úhel mám zapnutý. Upraveno 28. říjen 2024 uživatelem Cheetah1 BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 jednoduchý když otevřeš dveře bezklíčkově nebo dalkou tak když se odklápí zrcatka tak v nich na chvilí svíti ta signalizace oranžovou barvou taková tečka= že system je OK a funkční... Cheetah1 ohodnotil 1 Citovat
Cheetah1 Odesláno 29. říjen 2024 Odesláno 29. říjen 2024 @Charlie 1 tohle mi pomohlo, díky, při odemknutí auta a odklápění zrcátek v nich nic nesvítí, takže budu reklamovat u prodejce BubakGS ohodnotil 1 Citovat
martinecondrej Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 (upraveno) Riftera nemám, ale na klonu Travelleru mi při odemknutí nic nesvítí a přesto systém funguje. U aut jiných značek jsem si tohoto také nevšiml. Jinak zatím u každého auta příjemná funkce, u některých dokonce při hození blinkru a auta vedle začne hodně blikat. Nepříjemná je pouze v noci ve větším dešti, kdy se rozsvěcí sama. Upraveno 1. listopad 2024 uživatelem martinecondrej Citovat
petrkaspi Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 Co říkáte na toto aditivum do AdBlue ? Má to cenu to přidávat nebo je to jen tahák na naše peníze ? https://www.shop-peugeot.cz/ad-rescue---aditivum-do-adblue-250ml/ Citovat
Cheetah1 Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 @petrkaspi přečetl jsem toho tady a na sesterských fórech ohledně problémů s krystalizací dost. Takže osobně ho tam lít budu, myslím si, že to tvorbě krystalů zabraňuje. Ad rescue už mám koupené, až vyjezdím prvotní náplň, naleji ho tam. petrkaspi ohodnotil 1 Citovat
Zabak22 Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 V 28. 10. 2024 at 20:50, Charlie 1 napsal: jednoduchý když otevřeš dveře bezklíčkově nebo dalkou tak když se odklápí zrcatka tak v nich na chvilí svíti ta signalizace oranžovou barvou taková tečka= že system je OK a funkční... To mi nevychádza.U mojej 308 (P5) to svieti vtedy,keď zapneš zapaľovanie cca na 2/3sekundy potom to zhasne. Citovat
yasve Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Zdravim. Moj Rifter 1.5 hdi totalne kľakol. Automatická prevodovka ostala na nejakej rychlosti, radenie vobec fyzicky nereagovalo, na displeji ale ano. Snaží sa naštartovať, ale nenastartuje. Najhoršie, ze diagnostika nic nenašla. Auto ostalo stáť o dve uličky od domu(našťastie). Musel som manualne zaradiť neutrál, aby som ho aspon z cesty odtlačil. Máte niekto obdobnu skusenost? Na co sa mam pripravit. Ďakujem za každú radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.