Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mohu poprosit VF33HRHRH85110075.

Je to dovoz z Dánská. Jde k tomu zjisti nějaká servisní historie? Popravdě by mě mrzelo kdybych si zaplatil členství a nebyl tam ani řádek 🙂 

Děkuju.

Odesláno

@Joes

že tam nic není, může být tím, že si po záruce auto opravuje sám, nebo jinde (levněji), není tak neobvyklé, že tam nic není

ale když chceš vyhrát ve sportce, musíš si taky vsadit a obvykle vyhraješ houno :roker

Odesláno

Kde v tom service boxu najdu jakou má auto výbavu kdysi jsem to tam našel, ale teď to nějak nemůžu najít a nebo je to už taky jako placená služba?

Odesláno

No já, ale nemám na mysli hledání nějakých dílů, ale jen náhled na výbavu jako dáváš sem a nevím pod čím to tam najít a jestli se mi to zobrazí i bez placení. Je to jen seznam toho co obsahuje výbava vozidla a to by snad mohlo být bezplatné.

Odesláno
V 22. 8. 2020 at 9:46, Mikis napsal:

No já, ale nemám na mysli hledání nějakých dílů, ale jen náhled na výbavu jako dáváš sem a nevím pod čím to tam najít a jestli se mi to zobrazí i bez placení. Je to jen seznam toho co obsahuje výbava vozidla a to by snad mohlo být bezplatné.

Máš pravdu že by to mohlo bejt bezplatné ale není. Soudruzi frantíci tím udělali čáru přes rozpočet spoustě nás nezávislých mechaniků kterým k životu stačila bezplatná verze kde se dali dohledat OE čísla dílů a třeba i ta výbava. Ale ber to tak je to jejich databáze a oni nechtějí aby se v tom šťoural kdekdo tak to zpoplatnili. Neuděláš nic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...