Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak ve čtvrtek jsem si byl pro auto a reklamace se zamítá je to prý normální jev a Peugeot na to vydal stanovisko že se nejedná o vadu světla a že to nemá vliv na funkčnost tak mám asi smůlu.Moje 17 let stará Octavia to nikdy neměla ☹️

Odesláno

No ona Tvoje 17 let stará octavie to mít nemohla protože má nejspíš normální halogenové žárovky které " topí " daleko víc než LEDky v denním svícení a i víc než xenony které podle fotky hádám máš jako potkávací. A tím že tom světle není takový zdroj tepla jako háčková žárovka tak se ty světla asi rosí. V servisu se vyjádřili tak jak se vyjádřili líbit se Ti to nemusí ale to je asi tak jediný co s tím můžeš dělat. 

Odesláno

Podle Peugeotu nesmí být po hodině stání více než 10% zamlžení :) pokud není, tak je to zcela v pořádku :) Přesně jak to máš na fotce odpovídá postupu Peugeotu

Pokud jsou ve světlometě kapičky, tak to na reklamaci je :) 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj mam take uplne stejnou mapu. Auto nove dva dny doma. Zkusil jsem odebrat krytky, a po chvilce jizdy bylo zamlzeni pryc. Krytky jsem nasadil. A objevila se opet ale v podstatne mensi mire. Takze krytky na par dni sundam, a az hy vyschla vsechna voda tak zkusim po nasazeni krytek zpet udelat vakuum odsavackou na potraviny. Uvidime jak to pomuze. 

Kdyz vidim ten tvar vnitrku svetla, neni divu, kdyz cinne paraboly konci nad spodnim okrajem tak jasne pod nimi je pak sklo studene a zamlzi se. A to presne kopiruje tvar parabol.

Snad to v lete bude jine, ale je to prinejmensim ostuda Peugeotu ...IMG_20200116_171913.thumb.jpg.446325bb6f314927af90c2ad53cd7076.jpgsi myslim.....

IMG_20200116_171903.jpg

Odesláno (upraveno)

Takhle se nemlží jen Peugeoty 😉 Na služebních autech (opel vivaro) nám to dělá taky, šéfovi na ovci 2 taky, na superbu 3 taky,kolega a novým fiatem stejný problém. Jak napsal Véna, nemáš tam zdroj tepla - holt se to sráží. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...