Matype 73 Odesláno 10. listopad 2019 Odesláno 10. listopad 2019 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat , zdali máte někdo zkušenost s mlžením předních světlometů u Riftera.Auto mám týden , děkuji za informace Citovat
mmartinkovic Odesláno 11. listopad 2019 Odesláno 11. listopad 2019 (upraveno) ahoj, nové svetla sa nemu rosiť ani zahmlievať pozri či sú nasadené všetky krytky na ziarovkach. Inac reklamuj. Upraveno 11. listopad 2019 uživatelem mmartinkovic Citovat
MJSytic Odesláno 11. listopad 2019 Odesláno 11. listopad 2019 @Matype 73 Dobrý den, ano, za určitých klimatických podmínek je to běžný jev. Nesmí to být ale nějak markantní a vlhkost by se měla po rozsvícení světel odpařit. Viz. manuál k autu. Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Matype 73 Odesláno 12. listopad 2019 Autor Odesláno 12. listopad 2019 Dobrý den, ona se právě dělá za jízdy při rozsvícených světlech v garáži je to do rána čisté Citovat
MJSytic Odesláno 12. listopad 2019 Odesláno 12. listopad 2019 Vzhledem k tomu, že to je nové auto, tak bych to s prodejcem určitě konzultoval Citovat
Matype 73 Odesláno 12. listopad 2019 Autor Odesláno 12. listopad 2019 Jo jo už jsem tam byl mám to vyfotit a uvidí se Citovat
Matype 73 Odesláno 12. listopad 2019 Autor Odesláno 12. listopad 2019 Po dnešní jízdě do práce 15 km Citovat
P607Olda Odesláno 12. listopad 2019 Odesláno 12. listopad 2019 Zkusil bych aspoň jednou jet bez zadních krytek, aby vlhkost mohla vyvětrat. Citovat
Matype 73 Odesláno 30. listopad 2019 Autor Odesláno 30. listopad 2019 Tak ve čtvrtek jsem si byl pro auto a reklamace se zamítá je to prý normální jev a Peugeot na to vydal stanovisko že se nejedná o vadu světla a že to nemá vliv na funkčnost tak mám asi smůlu.Moje 17 let stará Octavia to nikdy neměla Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 No ona Tvoje 17 let stará octavie to mít nemohla protože má nejspíš normální halogenové žárovky které " topí " daleko víc než LEDky v denním svícení a i víc než xenony které podle fotky hádám máš jako potkávací. A tím že tom světle není takový zdroj tepla jako háčková žárovka tak se ty světla asi rosí. V servisu se vyjádřili tak jak se vyjádřili líbit se Ti to nemusí ale to je asi tak jediný co s tím můžeš dělat. Citovat
ChouLu Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 Podle Peugeotu nesmí být po hodině stání více než 10% zamlžení pokud není, tak je to zcela v pořádku Přesně jak to máš na fotce odpovídá postupu Peugeotu Pokud jsou ve světlometě kapičky, tak to na reklamaci je Citovat
P607Olda Odesláno 1. prosinec 2019 Odesláno 1. prosinec 2019 Zkus jezdit pár dní bez zadní krytky. Pokud by to pomohlo, tak případně potom do ní udělat malý otvor. Citovat
Matype 73 Odesláno 1. prosinec 2019 Autor Odesláno 1. prosinec 2019 Jo jo to s tou krytkou to zkusím a ve světlech jsou H 7 a H1+ denní svícení led Citovat
ZdeněkRifter Odesláno 18. leden 2020 Odesláno 18. leden 2020 Ahoj mam take uplne stejnou mapu. Auto nove dva dny doma. Zkusil jsem odebrat krytky, a po chvilce jizdy bylo zamlzeni pryc. Krytky jsem nasadil. A objevila se opet ale v podstatne mensi mire. Takze krytky na par dni sundam, a az hy vyschla vsechna voda tak zkusim po nasazeni krytek zpet udelat vakuum odsavackou na potraviny. Uvidime jak to pomuze. Kdyz vidim ten tvar vnitrku svetla, neni divu, kdyz cinne paraboly konci nad spodnim okrajem tak jasne pod nimi je pak sklo studene a zamlzi se. A to presne kopiruje tvar parabol. Snad to v lete bude jine, ale je to prinejmensim ostuda Peugeotu ...si myslim..... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. leden 2020 Odesláno 18. leden 2020 (upraveno) Takhle se nemlží jen Peugeoty Na služebních autech (opel vivaro) nám to dělá taky, šéfovi na ovci 2 taky, na superbu 3 taky,kolega a novým fiatem stejný problém. Jak napsal Véna, nemáš tam zdroj tepla - holt se to sráží. Upraveno 18. leden 2020 uživatelem VojtouNerCZ Ajap ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.