Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem mu napsal :D

Citovat

Ahoj,

Toto je číslo VIN: VF38UAHWTFL013501. Práve jsem se prestehoval s manželkou v nemeckém Meldorf. Pracuji jako kuchar a otevreli jsme tu restauraci.
Auto mám tady a má nemecké doklady.
Rozhodl jsem se, že je lepsi koupit elektrický vuz, protože to je budoucnost. Nemecko, stejne jako každá zeme, nabízí výhody a slevy pri koupi elektrického vozidla. Abych to všechno využil, musím prodat auto mimo Nemecko.
Musím najmout nemeckou spolecnost, která bude schopna zvládnout všechny papíry a dorucit auto na vaši adresu. Náklady na dorucení budou hrazeny mnou.
Když auto dorazí do vaší lokality, budete mít k dispozici 5 dnu, abyste si mohli prohlédnout auto a dokumenty, abyste videli, že je vše v porádku.
Dodací lhuta je 5-6 pracovních dnu. Auto bude pojišteno.
Pokud máte zájem o koupi auta, dejte mi své telefonní císlo a já vám zavolám a dám vám více informací.

Dekuji,
Victor

Odesláno (upraveno)

Takhle jsem před rokem a půl taky málem koupil Superba s V6... prakticky plná výbava a nejsilnější motor a v době kdy moje současné bylo za 400 tenhle údajně doktor odkudsi z Řecka chtěl jen asi 250... Vyměnili jsme si pár mailů... Pak jsem toho nechal. Scénář úplně stejný - dopravní společnost na náklady prodávajícího (!!) dopraví auto ke mě, týden s ním mohu jezdit (!!!) a když se mi nebude líbit stejná společnost ho opět na náklady prodávajícího (!!!!) odveze zpět někam snad do Atén či kam... Znělo to až moc dobře na to, aby to byla pravda :)   VIN se také dal ověřit, existoval.

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Jj mě to musel vymluvit kolega v práci. Člověk se nadchne a není lehký zachovat úplně chladnou hlavu :(

Odesláno (upraveno)

To víš, když to nový stálo přes mega nemůžu čekat že to pětiletý bude stát 200 jako třeba Hnůjdaj 🤪

A ta vyšší cena je taky za prémiový motor. A to si obhájim bez problémů.

EDIT: jediný Hyundai, za který bych byl ochoten dát podobný peníze (400 by na kus v normálním stavu nestačilo) je Genesis 3.8 HTRAC

Odesláno (upraveno)

Nakonec zvítězil rozum chtěl jsem jiný kus ale ten by nebyl bez vstupních vyšších investic. A jen pro představu či pobavení k té ceně https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/18431422

Můžeme se bavit asi dlouho o tom, že to je předražené ale je to prémie, svého času TOP a zrovna ty bys o koupi auta se slušným motorem a slušnou výbavou a kolik taková sranda stojí měl vědět svoje Petře ;)

Odesláno

tak, jsem chtel napsat, ze Mustanga si koupi clovek bez fantazie..... v podstate si to kupujou chudaci, co nemaj na M5 :D 

Odesláno
před 8 hodinami, Péťa napsal:

Tady máš slušný motor ;)

Jj do Prahy pro mě ideální :D

U nás ve firmě s tím jezdí velkej boss, vždycky to v garáži moc hezky duní. Hehe

Odesláno
před 10 hodinami, StibTo napsal:

EDIT: jediný Hyundai, za který bych byl ochoten dát podobný peníze (400 by na kus v normálním stavu nestačilo) je Genesis 3.8 HTRAC

Kup si Hyundai Kona, v portugalštině to znamená Hyundai Kunda, což i sedí :D 

Odesláno
V 21. 10. 2019 at 22:13, radim.1008 napsal:

https://www.sbazar.cz/marekspevak/detail/91895017-peugeot-508-sw-rxh-20-hdi

Tohle na mě vykouklo. Překvapila mě ta cena, to 508 šli s cenou docela dolů. :myslim

fakt nechapu, ze se takovym inzeratem nekdo zabyva, je preci naprosto jasny, ze tohle proste nehraje..... viz pak Petuv prispevek. Obecne nechapu, ze na tohle nekdo dokaze skocit a pak teda i na nejaky zaslani spedicni firmou. Vzdyt uz pres dva roky se o techto podvodnicich mluvi na internetu, bylo to i v televizi. A stale se najdou jedinci, co by na tohle skocili :D 

Odesláno

Jirko sorry ale to máš stejný jako když se pořád starším lidem říká, aby nikoho cizího nepouštěli do baráku atd a stejně to dělají a pak jim prohrabou věci a seberou celoživotní úspory.... :)

Odesláno
před 45 minutami, Scratch napsal:

fakt nechapu, ze se takovym inzeratem nekdo zabyva, je preci naprosto jasny, ze tohle proste nehraje..... viz pak Petuv prispevek. Obecne nechapu, ze na tohle nekdo dokaze skocit a pak teda i na nejaky zaslani spedicni firmou. Vzdyt uz pres dva roky se o techto podvodnicich mluvi na internetu, bylo to i v televizi. A stale se najdou jedinci, co by na tohle skocili :D 

Na první pohled to byl klasický inzerát. Nedivím se, že na to někdo skočí, když ta cena byla tak lákavá. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...