radim.1008 Odesláno 21. říjen 2019 Odesláno 21. říjen 2019 https://www.sbazar.cz/marekspevak/detail/91895017-peugeot-508-sw-rxh-20-hdi Tohle na mě vykouklo. Překvapila mě ta cena, to 508 šli s cenou docela dolů. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Šalda Odesláno 21. říjen 2019 Odesláno 21. říjen 2019 Tam musí být něco v prdeli, tyhle auta jsou od cca 230 výš. Jinak to není možný Citovat
Péťa Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 Tak jsem mu napsal Citovat Ahoj, Toto je číslo VIN: VF38UAHWTFL013501. Práve jsem se prestehoval s manželkou v nemeckém Meldorf. Pracuji jako kuchar a otevreli jsme tu restauraci. Auto mám tady a má nemecké doklady. Rozhodl jsem se, že je lepsi koupit elektrický vuz, protože to je budoucnost. Nemecko, stejne jako každá zeme, nabízí výhody a slevy pri koupi elektrického vozidla. Abych to všechno využil, musím prodat auto mimo Nemecko. Musím najmout nemeckou spolecnost, která bude schopna zvládnout všechny papíry a dorucit auto na vaši adresu. Náklady na dorucení budou hrazeny mnou. Když auto dorazí do vaší lokality, budete mít k dispozici 5 dnu, abyste si mohli prohlédnout auto a dokumenty, abyste videli, že je vše v porádku. Dodací lhuta je 5-6 pracovních dnu. Auto bude pojišteno. Pokud máte zájem o koupi auta, dejte mi své telefonní císlo a já vám zavolám a dám vám více informací. Dekuji, Victor Citovat
Péťa Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 (upraveno) Asi ho už někdo nahlásil Chtěl jsem to udělat, ale už bylo smazané. Existuje vůbec takové VIN? EDIT: Tak asi jo https://www.autodna.cz/vin/VF38UAHWTFL013501 Upraveno 22. říjen 2019 uživatelem Péťa Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 (upraveno) Takhle jsem před rokem a půl taky málem koupil Superba s V6... prakticky plná výbava a nejsilnější motor a v době kdy moje současné bylo za 400 tenhle údajně doktor odkudsi z Řecka chtěl jen asi 250... Vyměnili jsme si pár mailů... Pak jsem toho nechal. Scénář úplně stejný - dopravní společnost na náklady prodávajícího (!!) dopraví auto ke mě, týden s ním mohu jezdit (!!!) a když se mi nebude líbit stejná společnost ho opět na náklady prodávajícího (!!!!) odveze zpět někam snad do Atén či kam... Znělo to až moc dobře na to, aby to byla pravda VIN se také dal ověřit, existoval. Upraveno 22. říjen 2019 uživatelem StibTo Citovat
Péťa Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 Smutný je, že spousta lidí na to skočí "Nekup to, za ty prachy!" A nejen auta I lidské příběhy frčí... Charlie 1 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 Jj mě to musel vymluvit kolega v práci. Člověk se nadchne a není lehký zachovat úplně chladnou hlavu Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 tak už jen to , dat za ojetou škodu 400 Charlie 1, Přema, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 (upraveno) To víš, když to nový stálo přes mega nemůžu čekat že to pětiletý bude stát 200 jako třeba Hnůjdaj A ta vyšší cena je taky za prémiový motor. A to si obhájim bez problémů. EDIT: jediný Hyundai, za který bych byl ochoten dát podobný peníze (400 by na kus v normálním stavu nestačilo) je Genesis 3.8 HTRAC Upraveno 22. říjen 2019 uživatelem StibTo Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 ja ti to neberu jen me to pobavilo v souvislosti s chladnou hlavou Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 (upraveno) Nakonec zvítězil rozum chtěl jsem jiný kus ale ten by nebyl bez vstupních vyšších investic. A jen pro představu či pobavení k té ceně https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/18431422 Můžeme se bavit asi dlouho o tom, že to je předražené ale je to prémie, svého času TOP a zrovna ty bys o koupi auta se slušným motorem a slušnou výbavou a kolik taková sranda stojí měl vědět svoje Petře Upraveno 22. říjen 2019 uživatelem StibTo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. říjen 2019 Odesláno 22. říjen 2019 (upraveno) @Péťa ještě ti 7 deci chybí ke slušnýmu motoru Navic prodejce je trochu out když misto V8 napiše 8V, což je uplně jiný význam. Sorry vim že je to Rakar, ale i tak Upraveno 22. říjen 2019 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. říjen 2019 Odesláno 23. říjen 2019 tak, jsem chtel napsat, ze Mustanga si koupi clovek bez fantazie..... v podstate si to kupujou chudaci, co nemaj na M5 Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. říjen 2019 Odesláno 23. říjen 2019 před 8 hodinami, Péťa napsal: Tady máš slušný motor Jj do Prahy pro mě ideální U nás ve firmě s tím jezdí velkej boss, vždycky to v garáži moc hezky duní. Hehe Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. říjen 2019 Odesláno 23. říjen 2019 před 10 hodinami, StibTo napsal: EDIT: jediný Hyundai, za který bych byl ochoten dát podobný peníze (400 by na kus v normálním stavu nestačilo) je Genesis 3.8 HTRAC Kup si Hyundai Kona, v portugalštině to znamená Hyundai Kunda, což i sedí Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. říjen 2019 Odesláno 23. říjen 2019 V 21. 10. 2019 at 22:13, radim.1008 napsal: https://www.sbazar.cz/marekspevak/detail/91895017-peugeot-508-sw-rxh-20-hdi Tohle na mě vykouklo. Překvapila mě ta cena, to 508 šli s cenou docela dolů. fakt nechapu, ze se takovym inzeratem nekdo zabyva, je preci naprosto jasny, ze tohle proste nehraje..... viz pak Petuv prispevek. Obecne nechapu, ze na tohle nekdo dokaze skocit a pak teda i na nejaky zaslani spedicni firmou. Vzdyt uz pres dva roky se o techto podvodnicich mluvi na internetu, bylo to i v televizi. A stale se najdou jedinci, co by na tohle skocili Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. říjen 2019 Odesláno 23. říjen 2019 Jirko sorry ale to máš stejný jako když se pořád starším lidem říká, aby nikoho cizího nepouštěli do baráku atd a stejně to dělají a pak jim prohrabou věci a seberou celoživotní úspory.... Citovat
radim.1008 Odesláno 23. říjen 2019 Autor Odesláno 23. říjen 2019 před 45 minutami, Scratch napsal: fakt nechapu, ze se takovym inzeratem nekdo zabyva, je preci naprosto jasny, ze tohle proste nehraje..... viz pak Petuv prispevek. Obecne nechapu, ze na tohle nekdo dokaze skocit a pak teda i na nejaky zaslani spedicni firmou. Vzdyt uz pres dva roky se o techto podvodnicich mluvi na internetu, bylo to i v televizi. A stale se najdou jedinci, co by na tohle skocili Na první pohled to byl klasický inzerát. Nedivím se, že na to někdo skočí, když ta cena byla tak lákavá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.