Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno
V 23. 7. 2022 at 10:28, trisko napsal:

ahoj, mohu poprosit o link k novým mapám 2022, díky 

Mozno budu, mozno nebudu, zial, musime sa nechat prekvapit. Zevraj vydanie je naplanovane na koniec leta 2022, tak uvidime a potom uz len 1x za rok. Ale ci to tak naozaj aj bude, nikto nevie a ten kto to vie, nepovie 😄 

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj chlapi, prosim potřeboval bych aktualizaci map, abych mohl v pořadku dovézt děti do chorvatska a zpět. Mam 508sw 2015 a klidne i neco zaplatim. Pěkně prosim, smutně koukám

Odesláno
V 29. 10. 2019 at 23:08, MJSytic napsal:

1. příspěvek a hned žádost o mapy :( Snad se někdo z nich stane časem členem klubu a ne jen jednorázovým návštěvníkem :myslim 

Popravdě ja jsem tady již dlouho, ale zatim jsem vše vyhledal a nepotřeboval psát komenty. Je skvělé, že jsou takové fora 🙂 děkuji Vám

Odesláno
před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal:

Za navigaci na okně zaplatíš v některých zemích mnohem víc než za tu aktualizaci

Něco jsem už po tom světě (pardón Evropě) pojezdil a nikdy nikdo neřešil ani navigaci, ani kameru. Možná mám štěstí nebo jezdím tak, aby mě neměli důvod stavět - ale je to tak (a ani jsem ještě nečetl o případu, že by někoho za navigaci na přísavce řešili)

Odesláno
před 4 hodinami, jajsemdrak napsal:

Ahoj chlapi, prosim potřeboval bych aktualizaci map, abych mohl v pořadku dovézt děti do chorvatska a zpět. Mam 508sw 2015 a klidne i neco zaplatim. Pěkně prosim, smutně koukám

https://www.peugeot.cz/sluzby-servis/on-line-sluzby/aktualizace-map.html tady dáš VIN a víš na čem jsi. Pokud máš TomToma tak možná budou ještě grátis, ale spíš ne a přesměruje Tě to na stránku s jednotlivými sadami map a cenami. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...