Přejít na obsah

petrbel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

O uživateli petrbel

  • Datum narození 12.11.1981

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Dačice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

petrbel's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. petrbel

    Navigace - aktualizace

    Díky za tip, vyzkouším...
  2. petrbel

    Navigace - aktualizace

    No, takže jsme se s MJSytic shodli, ze snad pomůže ChouLu. @ChouLu, prosím, ozvi se, díky moc. P.
  3. petrbel

    Navigace - aktualizace

    Ahoj, prosím, poradí mi někdo, kde může být chyba? Po zadání aktivačního kódu mi vyběhne hláška viz video. Myslím, že vše dělám správně, v minulosti jsem mapy několikrát aktualizoval, naformatovana flash atd.. Do zadani kodu se vse tvari standardne. Diky za jakoukoliv radu. P. 20221203_140611.mp4
  4. petrbel

    Aktualizace map

    Ahoj, můžu taky poprosit o postup aktualizace map v 508, r.v. 2015. Bezplatná aktualizace mi uz skončila. Díky moc.
  5. petrbel

    EGR ventil

    Ahoj, jen přidám moji zkusenost s vypinanim tempomatu.. 2.0 blue hdi, r.v. 2015. Najeto bylo asi 80 tis. Po ceste do Parize zacal obcas na dalnici tempomat vypadavat, vydrzel treba jen 20 km, pak uz nesel nastavit vubec. Po ceste zpatky to hodilo chybu "engine fault, repair needed" plus kontrolka motoru a service.. V Peugeotu mi řekli, že kdyz je v haji egr ventil, tak tempomat nemusi jit, podle diagnostiky pry egr v haji, takze probehla vymena. Nevim, jestli byla nutna, ale protože nejsem odborník, věřil jsem jim.
  6. petrbel

    Aktualizace map

    Ok, dekuju moc, ozvu se.
  7. petrbel

    Aktualizace map

    Dobre, ale na strankach Peugeotu psali od data prvni registrace auta.. A to po 1.9. bylo. Ale hlavně me to normálně nechalo dvakrat tu aktualizaci udelat a pri každý novy aktualizaci mi do ty peugeot aplikace prijde zprava, ze mam k dispozici novy mapy...
  8. petrbel

    Aktualizace map

    Ahoj, muzu taky poprosit o odkaz na aktualizaci map? Jak uz jsem tady psal někdy vloni, přesto ze mam auto prihlaseny od 11.9.2015,takze bych mel mit aktualizaci zdarma podle Peugeot app asi do roku 2022, nechce mi to od lonska dokončit aktualizaci. Pise to, ze mam zkontrolovat DRM kod v databazi Peugeot. V autorizovanym servisu v Třebíči mi tvrdi, ze aktualizace je zdarma od roku vyroby 2016,ale na strankach Peugeotu bylo psaný, ze od 1.9.2015. A prvni dve aktualizace se mi normalne povedly po stazeni map z odkazu v Peugeot app... Takze moc nevim, kde je chyba... Diky za rady.
  9. petrbel

    braking system fault

    Takze ted radis co? Ty původní hodnoty se daji nacist z ty neopravitelny jednotky, co mi poslou zpátky? Je realny tam dat novou a pak s tim zajet za nekym, kdo to umi? Protoze ten muj servisak asi ne.. Poprve, co nejedu do Peugeotu a hned problem..
  10. petrbel

    braking system fault

    Ahoj, tak asi před 14 dny mi auto vyhodilo stejny chyby jako u matuska007 a rada. Stalo se to pri pribrzdeni na snehu na dvore v zatacce v minimalni rychlosti, lehky uklouznuti a uz to zacalo vsechno svitit. Auto se chová jinak normalne, jen pri vypnuti motoru se automaticky nezatahne rucni brzda, to musim udelat ručně. Mam manual 2.0 blue HDI, rok 2015. Myslel jsem, ze to bude něco podobného jako u chlapu, pojistka, kabel atd. Ale v servise diagnostika ukazala chybu rele v ridici jednotce abs. Jednotku vyndali a poslali na opravu nekam do Opavy, kde to pry dělají. Ale tam zjistili, ze je tam toho nějak víc spalenyho a opravit nejde. Auto potřebuji, takze jsem ochotnej dat prachy za novou, ale ted dotaz.. Mechanik nevi, jestli se nova jednotka musi nejak kodovat podle stary nebo proste bude rovnou fungovat. Nemate s tim někdo zkušenosti? Dekuji predem za radu, jsem z toho docela spatnej...
  11. petrbel

    Brzdové kotouče + destičky

    Ahoj, taky teď řeším výměnu kotoučů a destiček. Můžu i já poprosit o OEM číslo? VIN VF38EAHRMFL036481. Díky moc.
  12. petrbel

    Navigace - aktualizace

    Tak už jsem si myslel, že v tom nejsem sám. A chvilku jsem měl i radost, že by se můj problém vyřešil stejně, jenže u toho mojeho kódu není moc co zaměnit. Možná jedna dvojka za Z. Ze zoufalství zkusím a kdyžtak budu čekat na ty nový mapy, třeba to pak půjde.
  13. petrbel

    Navigace - aktualizace

    Tak ty dva kódy taky nešly, hlásí to pořád to samý... Ještě vyzkouším s jinou flashkou až ji najdu. No a asi teda počkám na novou aktualizaci map a pak asi do servisu, když to nepujde. Netušíte náhodou, kdy by ji tak asi mohli pustit? Díky moc za snahu pomoct.
  14. petrbel

    Navigace - aktualizace

    Ty 2 kódy ještě dneska večer zkusím. Aktualizovat firmware...to obnáší co? Musím do autorizovanýho servisu? Kdyžtak teda zkusím ještě počkat na ty nový mapy, to by zas mělo vygenerovat novej kód a třeba půjde, ale štve mě to. Každopádně děkuju za rady.
×
×
  • Vytvořit...