Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 1 hodinou, Medvěd napsal:

Pěťo - Ty snad zvažuješ, že se budeš živit dovozem aut?

Nebo že by karavaning? Ale tam úplně stačí aby tahoun měl kouli na nějakých 1700 - 2000 kg

Nechystám, ale svislé zatížení potřebuji pro nosič kol (vozím většinou 4 a v září je jedno z nich elektrokolo). A protože bydlím v domku, stále něco vozím na káře za autem. Stávající Béčko má 690kg :bacha😢

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem minulý týden nechal namontovat to tažné. Funguje :) Montáž trvala necelé 4 hodiny (+ seřízení dveří). Mám pevné, senzory ho neberou, při zapojeném vozejku se senzory na couvání odpojí. Mám nosič na kola Wjenzek na 3 kola - tenkrát jsem kupoval "prodlouženou" verzi, abych otevřel zadní dveře u Tourana. U Riftera je neotevřu - ty vrata jsou fakt velký a chybí mi snad 10 cm. Nedá se holt nic dělat - naštěstí jsem si připlatil za otevírací zadní okno. TZ má svislé zatížení max 75 kg, nosič má 23 kg a deklarovanou nosnost 50 kg - tak to akorát vyjde na ty tři kola.

20200521_150822.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ahoj tak mám orig tažný a dnes jsem dal drzák Thule a ejhle,když za něj vemu,když je zapojenej na kouli,tak se kejve a zjistil jsem,že tažný pod kouli je o dost užší.Mám tažný na berlingu a to je pod koulí silnější.Máte taky někdo takovou zkušenost,nebo vám Thule drží pevně?

Díky za odpověď

Odesláno (upraveno)

mam uplne stejny problem,akorat drzak od Atery. Oproti octavce tez zuzene a drzak nedrzel pevne. Zajel jsem v Praze do prodejny a doplnili mi do drzici misky vlozku, se kterou je to uz parada... 

Upraveno uživatelem Béďa
Necituj předchozí příspěvky. Díky, Béďa
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Také mohu připojit zkušenost. Pět příplatkových výbav při objednávce Riftera bylo na prodejce u nás moc. Tak že jednu zapomněl do systému zadat, do dnes mě to štve, sklapeci zrcátka. A tak za jeho blbost nám nabídli tažné které jsme chtěli i tak. No originál je od westfalie ale loni prostě nebylo a čekali jsme stejně jak na auto a pořád nebylo. Tak jsem si poslal pár mailu s výrobcem na Slovensku od Galie a bylo dříve než od Peugeot a za mě už jiné nechci. Mají několik variant kouli (pevné, odnímatelné) a hlavně je to pořádný pozink, žádná ta sragora černá co se za tři roky loupe a rezatí. A může to být Bosal, Westfalia, Brink, Umbra, SVC, HakPol. Prostě prošla mi rukama snad všechna a u všech to samé. Tady po několik let klid. Mluvím o tom, že jej mají rodiče i na Felicii. Elektronika od Peugeotu kvůli couvacim senzorům. 

• O 4 měsíce později...
Odesláno
před 2 hodinami, Milma napsal:

Ahoj přátelé, nevíte někdo kolik kč si mám připravit na dodatečnou  montáž tažného? Myslím přímo v Peugeotu. Díky🙋‍♂️ 

Já platil cca 11 tisíc. Pevné tažné. Peugeot Žatec.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)
V 28. 5. 2020 at 13:02, Packy napsal:

Tak jsem minulý týden nechal namontovat to tažné. Funguje :) Montáž trvala necelé 4 hodiny (+ seřízení dveří). Mám pevné, senzory ho neberou, při zapojeném vozejku se senzory na couvání odpojí. Mám nosič na kola Wjenzek na 3 kola - tenkrát jsem kupoval "prodlouženou" verzi, abych otevřel zadní dveře u Tourana. U Riftera je neotevřu - ty vrata jsou fakt velký a chybí mi snad 10 cm. Nedá se holt nic dělat - naštěstí jsem si připlatil za otevírací zadní okno. TZ má svislé zatížení max 75 kg, nosič má 23 kg a deklarovanou nosnost 50 kg - tak to akorát vyjde na ty tři kola.

Asi žádná finta, jak to, vrata otevřít bez demontáže nosiče není což?😐

Upraveno uživatelem pavelu96
Při citaci odstraň obrázky
Odesláno

Co máš za typ? Dá se tam koupit adaptér na sklopení  ne 90° ale asi 120° brácha to má na Multivanu a zadní vrata otevře a ty jsou větší než na traveleru😉

Odesláno
V 26. 4. 2020 at 10:24, ozzy56 napsal:

hlavně to má Peugeot pořád tak, že tažně při objednání k novému vozu ve výrobě stojí třeba 16-20K (podle modelu) a když si ho necháš nahodit v autorizáku tak 12 tisíc Kč, tohle je na palu 🤠

Jo za 16-20 máš pevnou kouli🤮🤮 to koncern má aspoň za ty prachy poloautomatické.... Co vyklopis z kufru.. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...