Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se pustil do kontroly toho, co zbylo, a docela na tu desku čučím. Zajímavé je, že je okolo sucho, ale stejně se stalo tohle. Šrouby jsem ale vyndal poměrně snadno s menší pomocí plameme, takže kdyby se našla jen jednotka, stačilo by to :)

DSC_2374.JPG

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • O 2 týdny později...
  • VojtouNerCZ changed the title to 307 sw - Světla
Odesláno (upraveno)

Není to přímo z face, je to uni přestavbová sada (samo bez homologace, jak jinak). Ještě přemýšlím, zda led nebo bi xenony. Radši bych xenon, mám i ostřik světel, jen netuším, zda není nutné automatické naklápění (což bych byl taky schopný dodělat, ale pak bych na STK blbě vysvětloval, proč mám kolečko na manuální nastavení světel). 

Navíc kvůli mlhovce to nebude úplně snadné, bude to chtít dost řezat :) Čočky budou ještě podsvícené ala devil eyes (půjde vypnout), možná dodělám i DRL s blinkrama, ale to se uvidí, jak by to celkově vypadalo. Ještě mám nutkání dát čočku i na dálku, vypadalo by to pak hezky. 

Odesláno (upraveno)

Automatické naklápění by mělo být, ale kolikrát bych ho dal i k halogenům, bo půlka lidí o nějakém naklápění vůbec neví:(ale to je na jiné téma.

Já jsem mlhovky zrušil ( ale ne úplně dobrovolně), sháněl jsem jiné světla a slušné byly bez mlhovek. Ale už mám plán, co s tím provedu;):)

Upraveno uživatelem PaKr
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Problémy se prostě musí objevit ještě ke konci roku xD Takže 307 netopí, respektive topí málo. Je to odvzdušněné, nový termostat, nové víćko expanzky, staré neudrželo tlak, hadice k a z radiátoru jsou teplé, ale rozhodně ne tak horké, jako hadice u chladiče. Ucpaný radiátor? Minulou zimu topilo krásně. A pak když odjíždím z práce, jakoby vynechaly 2 válce, auto nereaguje na plyn, dělá strašný bordel, po chvíli se chytne. Zajímavé je, že po ránu v zimě úplně v pohodě. 

Odesláno (upraveno)

No, tak jako odejít teoreticky mohly, ale myslím si, že fungují. Nicméně jsem ještě u předface s digi klimou pokažené klapky nepotkal. Spíš mě zaráží ta teplota hadic do kabiny. U NFU je mám úplně vařící, neudržím na tom ruku, tady celkem v pohodě. Nebejt taková zima, propláchnu radiátor, ale úplně se mi to v tomhle na parkovišti dělat nechce :D

Odesláno (upraveno)

Tak klapky jsou OK. Hadice k radiátoru jsou už úplně vařící, stále to fouká vlažný vzduch. Asi mě nemine vypláchnutí radiátoru hadicí. 

Předface má klapky takto. Spodní míchání vzduchu, prostřední směr ofuku, nahoře ve směru jízdy vnitřní/vnější okruh. 

Odesláno

Tak jsem to dnes propláchl. Vyteklo dost rzi. Zatím mám necelých 70° a topí to stejně jako při 90 včera, tak uvidíme. Matného oka si nevšimejte, vypouštím sem olej

DSC_2477.JPG

Odesláno

když tam byl rezavý bordel, vyměnil bych ho--nebude mít už takový výkon (přestup tepla) a nepůjde přes něj tolik vody kolik má jít, takže ho ventilátor dříve zchladí..., bylo by dobré předtím vypláchnout i celý systém včetně chladiče, ale teď to chce teplou místnost ...:myslim, nebo pokud to teď bude slušně topit, nechat na jaro...

Odesláno

Teď to topí jako prase. Výplach systému js už dělal 3x pomocí TEC2000, ale očividně to chce ještě. Až bude teplo, vše rozpojím, celý systém vypláchnu hadicí a vyměním oba chladiče. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Na stříbrné pořád "tekl" benzín přes těsnění mezi čerpadlem a nádrží. Několikrát jsem ho měnil, zkoušel různé matice a nepomáhalo to, matice už ani nešla utáhnout. Tak jsem dnes práskl jedno těsnění opět mezi nádrž a čerpadlo a druhý mezi čerpadlo a matici, utáhl jsem to co to šlo, a čerpadlo se už ani nehne, tak snad to pomůže :D No a čeká mě rozleštění světel na stříbrný, manželka už skoro nevidí. Docela čumím, jak to najednou zašlo, koncem minulýho roku to bylo ještě relativně cajk. Z xenonů nakonec sešlo-půjdou tam LEDky od Osramu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...