Vvitty Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Peugeot Fans Club pouze anglicka verze... Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Škoda že jen Engliš verzion, bohužel tato řeč je pro mě čímsi na pomezí latiny nebo čínštiny, tak mi nezbývá, než smutně čučet na jinak jistě zajímavé stránky - chjo Citovat
Vvitty Odesláno 26. únor 2006 Autor Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Medvěd Škoda že jen Engliš verzion, bohužel tato řeč je pro mě čímsi na pomezí latiny nebo čínštiny, tak mi nezbývá, než smutně čučet na jinak jistě zajímavé stránky - chjo bohuzel, do cestiny to zrejme nikdy lokalizovane nebude... ale pro jazyka neznale tam maji aspon hezke obrazky, jako treba tento: Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Tak to je tuším 403 a v době mého dospívání (1985????) dlouho parkovala (samozřejmě v mnohem ubožejším stavu a neurčité modré barvě) před naším domem na Letné, kde jí nějaký fanda Pežotoveteránista neustále oprašoval a snažil se všemožně, aby vypadala aspoň vzdáleně jako auto. Kde je ale její konec, to ví jen autíčkovský Manitou Citovat
Vertex Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Na tuhle stránku upozornil kdysi Crack v souvislosti s historií znaků Peugeot, ne? Citovat
Kurt Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 To už tady bylo: http://www.peugeot-club.com/topic/8056-dobry-stranky-o-peugeotech/ Dokonce se tam mluvilo o přebírání článků, ale (jako obvykle) to dopadlo nijak... Citovat
vector Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Medvěd Škoda že jen Engliš verzion, bohužel tato řeč je pro mě čímsi na pomezí latiny nebo čínštiny, tak mi nezbývá, než smutně čučet na jinak jistě zajímavé stránky - chjo www.britanik.cz Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Medvěd Škoda že jen Engliš verzion, bohužel tato řeč je pro mě čímsi na pomezí latiny nebo čínštiny, tak mi nezbývá, než smutně čučet na jinak jistě zajímavé stránky - chjo www.britanik.cz Stránka je to pěkná,ale nějak mi to nefrčí, kliknu na britanik v nástrojích a nic ale jinak :papa Citovat
vector Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Medvěd Škoda že jen Engliš verzion, bohužel tato řeč je pro mě čímsi na pomezí latiny nebo čínštiny, tak mi nezbývá, než smutně čučet na jinak jistě zajímavé stránky - chjo www.britanik.cz Stránka je to pěkná,ale nějak mi to nefrčí, kliknu na britanik v nástrojích a nic ale jinak :papa No tak to máš blbé. Normálně to přeloží stránku, na které zrovna seš. Citovat
chuck11 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: vector Stránka je to pěkná,ale nějak mi to nefrčí, kliknu na britanik v nástrojích a nic ale jinak :papa No tak to máš blbé. Normálně to přeloží stránku, na které zrovna seš. Mi né:bojim:bojim Citovat
Garfield Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: vector Stránka je to pěkná,ale nějak mi to nefrčí, kliknu na britanik v nástrojích a nic ale jinak :papa No tak to máš blbé. Normálně to přeloží stránku, na které zrovna seš. Mi né:bojim:bojim No tedy Vectore, teď jsi zůstal dost dlužen své pověsti! Tenhle překladač, a? ve verzi pro IE nebo FF, je jen zkušební na hodinu a pak se platí 6 stovek za rok! Neříkej, že nevíš o nějakém překladači zadara, to bych ti tedy fakt nevěřil Citovat
vector Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: vector Stránka je to pěkná,ale nějak mi to nefrčí, kliknu na britanik v nástrojích a nic ale jinak :papa No tak to máš blbé. Normálně to přeloží stránku, na které zrovna seš. Mi né:bojim:bojim No tedy Vectore, teď jsi zůstal dost dlužen své pověsti! Tenhle překladač, a? ve verzi pro IE nebo FF, je jen zkušební na hodinu a pak se platí 6 stovek za rok! Neříkej, že nevíš o nějakém překladači zadara, to bych ti tedy fakt nevěřil No nevim a hned ti řeknu proč. Čas od času se zjeví online překladač zadara, ale za chvilku ho někdo blokne. Důvodem je SLOVNÍK. Tedy knihovna s deseti tisíci slovy, která se musí někde vzít. No a protože se bere většinou z komerčních slovníků, což je v rozporu s licencí a tak trochu na přezdržku, tak jak na to někdo příde, tak nazdar. Další problém je samotný překládací motor, který musí být v ideální případě schopen něčeho lepšího, než doslovného překladu. Takže existuje slovník zdarma, který vzniká jako Open project. To je ta dobrá zpráva. Ale nemá překladač natož online, což je ta blbá zpráva. http://pponec.net/peki/ Ale projekt pokračuje, tak nezoufej. Radit ti, a? si stáhneš nějakou black C .. kvalitního programu snad nemá smysl ne ? Co má pověst ? Lepší ? Citovat
Garfield Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 No nevim a hned ti řeknu proč. Čas od času se zjeví online překladač zadara, ale za chvilku ho někdo blokne. Důvodem je SLOVNÍK. Tedy knihovna s deseti tisíci slovy, která se musí někde vzít. No a protože se bere většinou z komerčních slovníků, což je v rozporu s licencí a tak trochu na přezdržku, tak jak na to někdo příde, tak nazdar. Další problém je samotný překládací motor, který musí být v ideální případě schopen něčeho lepšího, než doslovného překladu. Takže existuje slovník zdarma, který vzniká jako Open project. To je ta dobrá zpráva. Ale nemá překladač natož online, což je ta blbá zpráva. http://pponec.net/peki/ Ale projekt pokračuje, tak nezoufej. Radit ti, a? si stáhneš nějakou black C .. kvalitního programu snad nemá smysl ne ? Co má pověst ? Lepší ? Zůstává opět bez poskvrnky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.