Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Škoda že jen Engliš verzion, bohužel tato řeč je pro mě čímsi na pomezí latiny nebo čínštiny, tak mi nezbývá, než smutně čučet na jinak jistě zajímavé stránky - chjo

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Škoda že jen Engliš verzion, bohužel tato řeč je pro mě čímsi na pomezí latiny nebo čínštiny, tak mi nezbývá, než smutně čučet na jinak jistě zajímavé stránky - chjo

bohuzel, do cestiny to zrejme nikdy lokalizovane nebude... ale pro jazyka neznale tam maji aspon hezke obrazky, jako treba tento:

403_02.jpg:papa

Odesláno

Tak to je tuším 403 a v době mého dospívání (1985????) dlouho parkovala (samozřejmě v mnohem ubožejším stavu a neurčité modré barvě) před naším domem na Letné, kde jí nějaký fanda Pežotoveteránista neustále oprašoval a snažil se všemožně, aby vypadala aspoň vzdáleně jako auto. Kde je ale její konec, to ví jen autíčkovský Manitou

Odesláno

www.britanik.cz

Odesláno
Původně zaslal: vector

www.britanik.cz

Stránka je to pěkná,ale nějak mi to nefrčí, kliknu na britanik v nástrojích a nic ale jinak :super:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

www.britanik.cz

Stránka je to pěkná,ale nějak mi to nefrčí, kliknu na britanik v nástrojích a nic ale jinak :super:D:papa

No tak to máš blbé. Normálně to přeloží stránku, na které zrovna seš.

Odesláno

Mi né:bojim:bojim:bojim

Odesláno

No tedy Vectore, teď jsi zůstal dost dlužen své pověsti! Tenhle překladač, a? ve verzi pro IE nebo FF, je jen zkušební na hodinu a pak se platí 6 stovek za rok! Neříkej, že nevíš o nějakém překladači zadara, to bych ti tedy fakt nevěřil :D

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

No tedy Vectore, teď jsi zůstal dost dlužen své pověsti! Tenhle překladač, a? ve verzi pro IE nebo FF, je jen zkušební na hodinu a pak se platí 6 stovek za rok! Neříkej, že nevíš o nějakém překladači zadara, to bych ti tedy fakt nevěřil :D

No nevim a hned ti řeknu proč. Čas od času se zjeví online překladač zadara, ale za chvilku ho někdo blokne. Důvodem je SLOVNÍK. Tedy knihovna s deseti tisíci slovy, která se musí někde vzít. No a protože se bere většinou z komerčních slovníků, což je v rozporu s licencí a tak trochu na přezdržku, tak jak na to někdo příde, tak nazdar.

Další problém je samotný překládací motor, který musí být v ideální případě schopen něčeho lepšího, než doslovného překladu. Takže existuje slovník zdarma, který vzniká jako Open project. To je ta dobrá zpráva. Ale nemá překladač natož online, což je ta blbá zpráva.

http://pponec.net/peki/

Ale projekt pokračuje, tak nezoufej.

Radit ti, a? si stáhneš nějakou black C .. kvalitního programu snad nemá smysl ne ?

Co má pověst ? Lepší ?

Odesláno

No nevim a hned ti řeknu proč. Čas od času se zjeví online překladač zadara, ale za chvilku ho někdo blokne. Důvodem je SLOVNÍK. Tedy knihovna s deseti tisíci slovy, která se musí někde vzít. No a protože se bere většinou z komerčních slovníků, což je v rozporu s licencí a tak trochu na přezdržku, tak jak na to někdo příde, tak nazdar.

Další problém je samotný překládací motor, který musí být v ideální případě schopen něčeho lepšího, než doslovného překladu. Takže existuje slovník zdarma, který vzniká jako Open project. To je ta dobrá zpráva. Ale nemá překladač natož online, což je ta blbá zpráva.

http://pponec.net/peki/

Ale projekt pokračuje, tak nezoufej.

Radit ti, a? si stáhneš nějakou black C .. kvalitního programu snad nemá smysl ne ?

Co má pověst ? Lepší ?

Zůstává opět bez poskvrnky ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...