Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

..je videt ze to je hlavne pro USA ... me ta "emericka" konfigurace sedadel nevyhovuje ...   ..i kdyz v Ameru jsem se s tim taky musel smirit ....   2 sesle vpredu .. pak 2 kapitanky v druhe rade  a vzadu 3 mistna lavice ....   .. me vyhovuje vic evropsky styl  2+3+2 ...

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Můzu se zeptat, jakou dali slevu z ceniku? Ja jsem dostal 18% u Family a 23% u Shuttle. Poptaval jsem tom, co mi jeste nedodali Combo z brezna 2021. Jsem porad o 100tis vys, i kdyz je to nafta s automatem.

Odesláno

To je jen papirova sleva. Ten oficialni neakcni cenik je totiz dost napaleny. Jak pisou, ty ceny jsou i po sleve asi o 100 tis. vyssi nez pred rokem.

Navic Toyota neresi tolik problemy s emisemi, takze muze vesele vyrabet dal.

Odesláno (upraveno)
V 6. 2. 2022 at 9:46, MiraZ napsal:

Můzu se zeptat, jakou dali slevu z ceniku? Ja jsem dostal 18% u Family a 23% u Shuttle. Poptaval jsem tom, co mi jeste nedodali Combo z brezna 2021. Jsem porad o 100tis vys, i kdyz je to nafta s automatem.

Zo slovenskeho cennika boli zlavy: cennik_proace_city_verso.pdf

Firma vlastniaca pod 5aut = 5,9% zlava

Firma nad 5 aut = 7,2% zlava 

Zlavy na sukromnu osobu som nezistoval

Family, long, 1.5 D‑4D 130 8st. aut. prevodovka + metaliza teda po 7,2% zlave vyslo na 25 000€. Vraj ak by sa objednavalo v septembri 2021 tak by to vyslo o 3000€ lacnejsie. 

Upraveno uživatelem abgx1
Odesláno

Tak ani po 9 měsících jsem nedostal termín výroby a zda se vůbec vyrobí... Oslovil jsem proto Toyotu - ta ještě vyrábí spalovací motory. Dostal jsem auto po někom kdo měl objednané a nezaplatil. Očekávaný termín je půlka března 2022 - bral jsem všema deseti i za vyšší cenu než byl peugeot. Všem ostatním držím palce, je to hrozná bída 😕

Toyota proace verso city family long - 1.5D manual, 7míst.

Na srazu peugeotu se tedy bohužel neuvidíme :)

Odesláno

Tak ono to asi vyplívá ze situace tady ten spolek vzniknul v dobách 306 a jím podobným exemplářům aby si lidi který se v tom chtěli vrtat měli kde vyměňovat moudra a rady. A postupem času jak se u místních měnil vozový park tak zůstala ta parta jasně jsou tady takový skalňáci který si ještě nedokážou představit že by jezdili něčím jiným než Peugeotem ale bohužel " matka" (fabrika) se chová v rámci výrobního programu tak jak se chová a myslím si že spousta lidí pořídí jiné auto jiné značky vlastně z donucení nebo znechucení přístupem fabriky.  Já si taky pořád nějak maluju že 807 a C2 nejsou poslední kousky z PSA který vlastním ale víceméně okolnosti mě také tlačí k uvažování čím jezdit až se jejich čas naplní. 

Odesláno (upraveno)
před 11 minutami, Vena garážmistr napsal:

Tak ono to asi vyplívá ze situace tady ten spolek vzniknul v dobách 306 a jím podobným exemplářům ......

Ani ne tak 306, jako 405 / 309 / 205, zbytek souhlas
306ka byla v té době skoro novej kočár za relativně dlouhé peníze (i když pamatuju i funglovky 406 a 307, kterými si někteří vozili zadel)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Je fakt, že když jsem do klubu přišel, tak drtivá většina osazenstva byla ve věku kolem 20 -30 let a jejich peněžence odpovídala i auta, kterými jezdili (205, 405, o něco méně 309 a ještě mnohem méně 605). Že všichni preferovali co nejlevnější servis a na rozdíl ode mě se ani nebáli se v těch autech vrtat je věc naprosto logická.

No a dnes? Podívej na to, kolik je nám dvěma, Klemoňovi a mnohým dalším? Kolik je tu aut mladších než 5 let? Co si na těch nových kárách může kdo sám opravit?

A proto je to tu čím dál víc o přátelském pokecu a míň a míň o radách, co se s tím kterým problémem v domácích podmínkách dá dělat.

A teď mě módi zahlušej, že jsem off-topic

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

ahoj,

jak jste psali klucí výš že ta hjundajka Staria utáhne "málo" na kouli. zejména s automatem, tak u fordu "transit" je to stejné, u renaultu Trafic taky a novej VW Multivan také bída dle motorizace...

ve výsledku bych viděl že si každej za tím potáhne co mu svědomí a profil trasy dovolí. no a samozřejmě řidičák B+E je nutnost ale to se ví... 

Předchůdce Hyundai Staria byla H-1 a ta měla náhon na zadek, což není pro vozejčkáře špatný ale nová nevím...

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Dnes, od dilera:

Dobrý den, pane xxxxxxxxx,

bohužel stále nemám pro Vás nic nového. V nejbližší době to ani nevypadá, že by měla být změna.

Pochopím, když budete chtít vrátit peníze, odstoupit od smlouvy a najít si jiný model a značku.

Auto bylo objednáno 10/2021 v Brne - Rifter 1.2 Long, EAT8...

Upraveno uživatelem Bioskop Kozara
Odesláno
On 5/12/2022 at 3:22 PM, Bioskop Kozara said:

Dnes, od dilera:

Dobrý den, pane xxxxxxxxx,

bohužel stále nemám pro Vás nic nového. V nejbližší době to ani nevypadá, že by měla být změna.

Pochopím, když budete chtít vrátit peníze, odstoupit od smlouvy a najít si jiný model a značku.

Auto bylo objednáno 10/2021 v Brne - Rifter 1.2 Long, EAT8...

Diky za info. Ta Long verze s automatem je prokleta. Mam objednano Opel Combo XL EAT8 uz od brezna 2021. Dle planu ma jit za tyden predbezne do vyroby, ale nikdo nic nevi, takze o tom silne pochybuju. VIN nemam.

Odesláno

Mám objednaný rifter short, diesel,manual, 8/2021, dnes jsem se dozvěděl, že je zařazen do výroby na konec července... navíc jsem dnes viděl pár nových rifteru projíždět na vlaku...tak snad se blýská na lepší casy,)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...