Pepito Odesláno 25. říjen 2025 Autor Odesláno 25. říjen 2025 (upraveno) Tak jsem se byl dnes, po měsíci a půl, projet na kole (po operaci menisku) a při cestě zpátky jsem trochu zmoknul. Upraveno 25. říjen 2025 uživatelem Pepito pavelu96, oddie a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 29. říjen 2025 Autor Odesláno 29. říjen 2025 (upraveno) Dnes bylo hezky, tak jsem vyrazil. Po cestě pod Mírovem jsem "narazil" na nehodu která zcela zablokovala cestu. Je to cesta která není moc frekventovaná, ale na " mohelničáku" se frézuje asfalt a někteří řidiči se to snažili objet tudy. Po cestě směrem ke Svojanovu (ti co byli na srazu v kempu Iveta tu cestu znají) jsem potkal nejméně 40 aut a protože jsem hodný kluk, tak jsem každému trpělivě vysvětlil kudy to mají objet. Na poslední fotce je místo nehody. Pak jsem se byl podívat na místo budoucí dálnice D35 kde už se chystá terén. Upraveno 29. říjen 2025 uživatelem Pepito Doplňující info pavelu96, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. říjen 2025 Odesláno 30. říjen 2025 bože , to je banda cypů--jede po úzké lesní cestě tak, aby to nestihl zastavit, když se někdo objeví v protisměru , měly by se už konečně uplatnit tělesné tresty a úvaz u kůlu na náměstí s cedulí na krku Péťa, Hafity a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 30. říjen 2025 Autor Odesláno 30. říjen 2025 (upraveno) @ozzy56 přesně jak píšeš. Zavinila to paní z toho Oplu. Jela trochu rychleji než by měla. Jela po prostředku úzké cesty a na listí to nedobrzdila. Pán v Hyundai se jí snažil vyhnout, ale už nebylo kam. Upraveno 30. říjen 2025 uživatelem Pepito Milan+, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 30. říjen 2025 Odesláno 30. říjen 2025 "E" mluví za vše Hned v patách jsou "U" Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. říjen 2025 Odesláno 30. říjen 2025 @Pepito protože v tom denně na chatě jezdím -- kdybych jezdil jako ostatní tak už stokrát nežiju, tím ze sebe nedělám mistra volantu, ale tak to je úzká cesta, dopředu vidět není , ale ču*ák jede jakoby ta cesta byla jeho či co , u nás je to často Volvo s návěsem plných klád , a pak se někdo diví, že tam jezdím na dvojku (rychlost) hlavně že divočí, ale po žduchanci mají hafo času, chodí kolem nabouraného auta a telefonují do alelujá... Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 30. říjen 2025 Autor Odesláno 30. říjen 2025 @ozzy56 první fotku jsem udělal kolem poledne (nehoda se stala cca 11:30) a druhou kolem 14:30 takže se spěch určitě nevyplatí, když tam pak (jak píšeš)čekají i třeba 4 hodiny než to bude někdo řešit. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 1. listopad 2025 Odesláno 1. listopad 2025 Dnes nádherné počasí cca 17°C, tak se vyrazilo na Singltrek. S kámošem jsme byli na kole naposledy před deseti lety Hodinky mě okradly o posledních zhruba 6 km (ta rovná čára na mapě do cíle), takže krásných 26,5 km podzimní krajinnou Jizerských hor Letos poprvé vyšlapaná bez zastavení Asfaltová agónie (1,6 km táhlý kopec na horu Měděnec) s asi nejvyšší tepovkou 196 tepů/min. Péťa, Pepito a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 1. listopad 2025 Odesláno 1. listopad 2025 Ukončení sezóny včera 31.10.2025 - Klínovec. Nahoře asi 10°, občas sluníčko, 3 hodinky poježdění, hezky to vyšlo. Pro srovnání Ukončení sezóny loni 29.10.2024 - Planai Loni bylo na podzimní prázdniny ještě tepleji než letos... pavelu96, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 7. listopad 2025 Autor Odesláno 7. listopad 2025 Dnes bylo opět krásně, tak jsem se byl projet. Vyjel jsem v 15:30 a 16:40 už jsem musel svítit abych viděl na cestu lesem. Milan+, zbynek..s, regius a 3 další ohodnotil 6 Citovat
pavelu96 Odesláno 11. listopad 2025 Odesláno 11. listopad 2025 (upraveno) Jelikož původní přilba neodpovídala úplně přesně mým představám, tak jsem napsal Ježíškovi o novou univerzální 2v1 MTB helmu Leatt Enduro 2.0 V23 Stealth 2025 Váha 690g, magnetické zapínání jednou rukou Fidlock, 20 větracích otvorů, bezpečnostní technologie 360 Turbine + brýle 100% Acouri OTG Upraveno 11. listopad 2025 uživatelem pavelu96 Doplnění oddie, Milan+, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. listopad 2025 Odesláno 11. listopad 2025 to Ježíšek s sebou hodil , též jdu napsat pavelu96 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 11. listopad 2025 Odesláno 11. listopad 2025 Pěkné. Já jezdím Klínovec v obyč helmě, byť s MIPSem, a vždycky si říkám, sakra, měl bych si tu integrálku na tyhle hrátky taky koupit. Na příští sezónu váhám, co dál. Stávající kolo je na prd, tak jestli koupit nové, nebo nějaké jeté, nebo si to prostě jen půjčovat. Kdyby šlo jen o Klínovec, je půjčování na místě jasná volba, pohodlně a za málo peněz, jen nutnost rezervace předem je trochu opruz. Ale když člověk jede jinam, na dovču apod., už je to horší... No mám o čem přemýšlet, letošní sezóna je zřejmě poslední výprodejová, kdy se výrobci potřebujou zbavit přeplněných skladů ještě z dob neuvážených covidových objednávek. Tahle vlna už doběhla a příští sezónu už takové výprodeje nebudou. pavelu96 a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 11. listopad 2025 Odesláno 11. listopad 2025 (upraveno) Tuhle Enduro jsem vybral právě proto, že je 2v1, můžu jí vozit pořád a v případě potřeby nasadit chránič čelisti a je z ní Full face itegrálka Při výběru kola, jsem taky řešil jestli nové nebo jeté. Když jsem viděl jak vypadají kola v inzerci po pár sezónach a cena je o pár tisíc menší než nové v akci, tak jsem si řekl, chci prostě funglovku. Nakonec jsem náhodou narazil na pána z Brna, který pro radost staví kola. Koupí rám a osadí ho komponenty buď na přání, nebo podle jeho zkušeností. Půjčení je taky řešení, ale vlastní je prostě srdcovka... Upraveno 11. listopad 2025 uživatelem pavelu96 Citovat
oddie Odesláno 11. listopad 2025 Odesláno 11. listopad 2025 Tak pro radost si kola stavím sám ale tohle moc není z čeho, rámové sady stojí většinou nesmysl, pokud jsou vůbec dostupné. V zásadě, když už nové, tak buď zase Trance https://www.koloshop.cz/giant-trance-x-advanced-pro-29-2-horske-kolo-carbon-hematite/62623 nebo jako levnější variantu to co na Klínovci půjčujou https://www.koloshop.cz/gt-force-29-carbon-elite-celoodpruzene-horske-kolo-red/154828 - tam bych ale musel pár věcí vyměnit, takže by to ještě naskákalo. Ale není to na pořadu dne, uvidíme tak v únoru. Třeba se mezitím v Německu najde něco zajímavého. Péťa, pavelu96, zbynek..s a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 14. listopad 2025 Autor Odesláno 14. listopad 2025 Dnes je pátek, tak jsem s kamarádem vyrazil do tmy. Péťa, pavelu96 a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 V 11. 11. 2025 at 16:29, oddie napsal: Tak pro radost si kola stavím sám ale tohle moc není z čeho, rámové sady stojí většinou nesmysl, pokud jsou vůbec dostupné. V zásadě, když už nové, tak buď zase Trance https://www.koloshop.cz/giant-trance-x-advanced-pro-29-2-horske-kolo-carbon-hematite/62623 nebo jako levnější variantu to co na Klínovci půjčujou https://www.koloshop.cz/gt-force-29-carbon-elite-celoodpruzene-horske-kolo-red/154828 - tam bych ale musel pár věcí vyměnit, takže by to ještě naskákalo. Ale není to na pořadu dne, uvidíme tak v únoru. Třeba se mezitím v Německu najde něco zajímavého. kolik toho na tech single trekach strávíš hodin. ročně? že uvažuješ o karbonu? Citovat
pavelu96 Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 Jak spolu souvisí hodiny za rok na trailech s materiálem rámu kola? Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 asi myslel, jestli má cenu mít karbonové drahé kolo a najet s ním jen pár dní za rok uvažuju nahlas pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 ano tak jsem to myslel, díky Ozzy ale Odie toho najezdi mraky, co kluk ma celopero a jedem někam jezdit jsem uvazoval jestli koupim taky celopero hliník a pak jsem rekl ze je to blbost a radši si to 5-6/ rok půjčím vidím co obnáší servis vidle a tlumiče apod , za 2 roky kluk sedne na motorku a na kolo se bude prášit a už na něj nesedne….tak si ho oak pujcim a na normal jezdeni mam hardtail z roku 2008 3x9 dinosaurus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.