Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi.

Vzdycky mi dobre poradite, tak jste prvni, koho zkousim :)

O vikendu jsem menil svicky na peugeot 407 3,0 V6 benzin ES9A

Kdyz jsem sundaval sani vzduchu, tak jsem se dival, ze vzduchova klapka a celkove potrubi bylo trochu od oleje.

z krytu vackovych hrideli vedou hadice, ktere jsou pak napojene do sani vzduchu(mezi klapkou a vzd. filtrem)... Tak si rikam, jestli to je zamerne kvuli mazani vemmtilu nebo co ja vim :)

Ale muj dotaz je:

1. Ma tam byt ten olej nebo je neco spatne?
  2. Nenasel jsem palivovy filtr. Netusite, kde by mohl byt?

Díky moc vsem

Odesláno

Pokud máš na palivovém čerpadle v nádrži pouze jeden vývod, tak je palivové čerpadlo jako celek. Tj. včetně čerpadla, měření hladiny paliva, regulátoru tlaku a filtru paliva. To proto, že regulátor tlaku paliva musí být až za filtrem. Tento filtr nejde vyměnit samostatně, pouze s čerpadlem. Je zalisovaný do tělesa co je v nádrži. 

Odesláno (upraveno)

Snáď to nevadí, ak tu hodím odkaz...

Minule som natrafil na tento katalóg dielov, stačí zadať VIN a následne si vyhľadať diely. Netreba sa ani registrovať ako na servicebox, aj keď neviem, či to tam všetko zobrazí správne, no obrázky sú rozkreslené rovnako dobre.

http://aci.sk/default.asp?cls=catalog&xsl=xextcatalog

Diely na Peugeot si pozerám cez servicebox, no možno to niekomu pomôže. Je to voľne dostupné.

Upraveno uživatelem misho.1709
Odesláno

Ahoj. Aci.cz znam maji nejakou spokupracii prave s motorou, ale treba ten filtr s cerpadlem jsem tam nenasel.

Jeste prosim otaza. kdyz je filtr soucast cerpadla, jjak pise midloch... co to znamena v praxi pro me?

Pochopil bych z toho, ze se to nemeni?

Odesláno

ano, filtr se nemění--nečistí,  vychází se z toho, že pokud budeš tankovat na normálních pumpách, není třeba ten filtr řešit po dobu životnosti auta (píše peugeot)

ovšem v praxi dříve odejde to čerpadlo, které vydrží cca 200 tisíc KM, takže pak se s čerpadlem vymění i filtr...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...