Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska se nám to docela povedlo.... Až na tu obsluhu, který jak kdyby v prázdný hospodě vadilo, že sme obsadili dva stoly... 😂😂😂

Takže 6.2. v 18:00 se zas těším...!!!!! 😀 a doufám, že srazíme 3.... 😉😂

Odesláno

@Weri 605  jj obec... padesátka...

@Péťa  hele podle mě někoho museli hledat jinak si to nedovedu vysvětlit. Já o nich nevěděl že je mám za zadkem ale z jejich pohledu to muselo vypadat že jsem se vyplašil a chtěl ujet

Odesláno

No já bych po včerejšku přejmenovala Klemoně na Chrchloně :D

Jsem ráda, že jsem se na chvíli mohla stavit, bylo to fajn :)

Stibto :  oni kdyby řidiči dodržovali rychlost kterou mají, tak člověk nemusí chytat nerva. Úplně nesnáším, když na 50 jedou 40 a méně a na 90.. 70..to bych vraždila.. 

Odesláno

@Verýsek No hele třeba včera ráno sem takhle na spojce podjel nějakou dodávku, debil 60 na osmdesátce, levej pruh no a pak koukám on je na mobilu... 

Odesláno

@Verýsek , tak Klemoňovi je ještě hůře než včera 🤒   Už nemluví vůbec , jen šeptá. Když chce něco říci 🦴 , tak musí Kůstka vypnout zvuk u TV a nastražit uši. 

Odesláno
před 54 minutami, Verýsek napsal:

To léčíš špatně.

No jsem já to kokoko. . . . . dal jsem si za korunu z flašky Vaječňák a teď musím počkat , protože ty antibiotika se nesmí potkat s mlékem a vápníkem . . . .

Odesláno

Tý Vole čteš ty někdy rady který ti dávaj lidi od srdce? Copa Ti tady někdo radil dámský pití? 

Já teda hlásím že mě to prskání vcelku opouští. Ale popravdě ve čtvrtek když jsem přijel ze srazíku tak jsem si dal dezinfekčního trpaslíka slivovice a včera večer když už byl jakože klid a jistota že nikam nebudu muset tak taky. 

Odesláno

Ale já na něj měl chuť. Hnedle vedle se chladí Tatratea - to jak ta slivka , ale já si prostě vybral podle chuti nooo

• O 3 týdny později...
Odesláno

Hola hej. Všichni pozor kdo se v týdnech orientujete podle houkání sirén. Ve středu se houkat nebude houká se v pondělí v poledne. ( Smuteční houkání na státní smutek za Kuberu). Tak aby se někdo v úterý nehnal na srazík a nemusel tam čekat dva dny😀

Odesláno

Kubera....? To je ten co mu nepřišli gumičky..? 😉 Pak sebou fláknul a vylil lák....? 😂😂😂😂😂😂😂

No bezva teda... :) díky za info.... né že bych vyrazila v úterý na sraz, ale v pondělí aspoň nebudu utíkat do krytu... 😂😂😂😂😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...