Vena garážmistr Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 @Pe.Tr tak jsem to dohledal trolejbusy v Praze jezdili od r.1936 do 1972. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 9. leden 2020 Autor Odesláno 9. leden 2020 Dneska se nám to docela povedlo.... Až na tu obsluhu, který jak kdyby v prázdný hospodě vadilo, že sme obsadili dva stoly... Takže 6.2. v 18:00 se zas těším...!!!!! a doufám, že srazíme 3.... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 No tak já si myslím že to bude tím že dnes to bylo " mimo" program a sloužila druhá parta. Když býváme normálně tak ta druhá parta bývá v pohodě. Citovat
Péťa Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 Pomalovaný auta nemají radar pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 @Weri 605 jj obec... padesátka... @Péťa hele podle mě někoho museli hledat jinak si to nedovedu vysvětlit. Já o nich nevěděl že je mám za zadkem ale z jejich pohledu to muselo vypadat že jsem se vyplašil a chtěl ujet Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 Na to je jediná rada jezdi v rámci možností slušně a tohle už neřeš a nerejpej se v tom a buď rád jak to dopadlo. Citovat
Verýsek Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 No já bych po včerejšku přejmenovala Klemoně na Chrchloně Jsem ráda, že jsem se na chvíli mohla stavit, bylo to fajn Stibto : oni kdyby řidiči dodržovali rychlost kterou mají, tak člověk nemusí chytat nerva. Úplně nesnáším, když na 50 jedou 40 a méně a na 90.. 70..to bych vraždila.. miroska, pavelu96, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 @Verýsek No hele třeba včera ráno sem takhle na spojce podjel nějakou dodávku, debil 60 na osmdesátce, levej pruh no a pak koukám on je na mobilu... Citovat
Klemoň Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 @Verýsek , tak Klemoňovi je ještě hůře než včera Už nemluví vůbec , jen šeptá. Když chce něco říci , tak musí Kůstka vypnout zvuk u TV a nastražit uši. Citovat
Verýsek Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 Dyť to říkám furt.. To léčíš špatně.. Nějaký čajíčky.. SLIVOVICU.. Ta ti vypálí bacila.. Možná i celýho Klemoně Pepito ohodnotil 1 Citovat
h4wk3y Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 @StibTo s tímto pocitem jezdím denně :D.... Až mě jednou zastaví, rovnou tahám papíry z peněženky... ALE, kdyby ostatní nejezdili jak kkti, tak já tak taky nejezdim... Verýsek a Schreek ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 10. leden 2020 Odesláno 10. leden 2020 před 54 minutami, Verýsek napsal: To léčíš špatně. No jsem já to kokoko. . . . . dal jsem si za korunu z flašky Vaječňák a teď musím počkat , protože ty antibiotika se nesmí potkat s mlékem a vápníkem . . . . Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. leden 2020 Odesláno 11. leden 2020 Tý Vole čteš ty někdy rady který ti dávaj lidi od srdce? Copa Ti tady někdo radil dámský pití? Já teda hlásím že mě to prskání vcelku opouští. Ale popravdě ve čtvrtek když jsem přijel ze srazíku tak jsem si dal dezinfekčního trpaslíka slivovice a včera večer když už byl jakože klid a jistota že nikam nebudu muset tak taky. Citovat
Klemoň Odesláno 11. leden 2020 Odesláno 11. leden 2020 Ale já na něj měl chuť. Hnedle vedle se chladí Tatratea - to jak ta slivka , ale já si prostě vybral podle chuti nooo Citovat
Weri 605 Odesláno 11. leden 2020 Autor Odesláno 11. leden 2020 Ajrkoňak .... slečinka jedna.... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 Hola hej. Všichni pozor kdo se v týdnech orientujete podle houkání sirén. Ve středu se houkat nebude houká se v pondělí v poledne. ( Smuteční houkání na státní smutek za Kuberu). Tak aby se někdo v úterý nehnal na srazík a nemusel tam čekat dva dny Weri 605 a Schreek ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 1. únor 2020 Autor Odesláno 1. únor 2020 Kubera....? To je ten co mu nepřišli gumičky..? Pak sebou fláknul a vylil lák....? No bezva teda... díky za info.... né že bych vyrazila v úterý na sraz, ale v pondělí aspoň nebudu utíkat do krytu... Vena garážmistr a regius ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 @Weri 605 to byl Kubrt já se omluvuju , dal jsem přednost sportovní aktivitě. Weri 605 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.