Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ne - ani jeden. A nebo jsem Vás včera na tom Pražském srazu přehlédl . . . .    Včera mimo jiné dorazil i @h4wk3y - to on je tím dopravcem.

Odesláno (upraveno)

No Radime, ono to bylo trochu jinak :roker     Takže ten druhý byl spíše jako omluva a také jsem jej neplatil :papa                                    Ale dobře tedy - ještě jednou díky oběma 😍

A pro "ostatní" aby měli klidné spaní.  První Várku dovezl Radim a předat se mělo na jeho srazu. Pro moji nemoc pouze předáno Pepitovi a ten to dal mě ve Svojanově (dobrý postřeh Péťa- nijak jsem to nevystavoval) A včera druhá dodávka na přímo bez zprostředkovatelů.

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

včerejšek fajnovej, hlavně vyprávění ze života 😂 ikdyž teda k smíchu to moc nebylo. každopádně se i vzpomínalo a byla tam i nějaká ta vize 😉😋

proste super srazik .

jo a žrádlo bombice. 🤰

Odesláno

příště du do těch líček s kaší...? co měl Jirka.... vypadalo to a vonělo luxusně!!! 🤤

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

ale není jen je chytlavej na různý hlášky. A tahle se dá vysvětlit opravdu několika způsoby. 

Já se budu snažit dorazit ale ještě uvidím jak na to m budu začíná se o mě pokoušet nějakej moribundus a patrně je to od Pepína ze školky a to je vždycky boj se zbavit školkovýho bacila.

Odesláno (upraveno)

jako @Weri 605 takhele dát @Pe.Tr náboje, se nediv :D

a hle.... 7.11. mozna budu mít volno, zkusil bych s potěrem na chvíli dorazit.....

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...