radim.1008 Odesláno 13. září 2020 Odesláno 13. září 2020 (upraveno) Jak se to říká? Běda mužům, kterým žena vládne. Isofix je bomba věc, cvakneš, zahákneš, uhátneš třetí bod, naložíš a jedeš. A potom je situace, kdy lezeš přes sedačku, taháš poslepu pás sedačkou, hledáš zámek na zapnutí pásu a nakonec na*raně nadáváš, proč nemáš obě auta s isofixem, když si pásem uháneš popruhy v sedačce. Zlatý cabrio, tam sundám střechu a mám to jako na dlani. Upraveno 13. září 2020 uživatelem radim.1008 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. září 2020 Odesláno 13. září 2020 Isofix je dobrá věc když se sedačky přendavají do různých aut, ale když je sedačka furt v jednom autě, je to asi jedno já mám dětské sedačky s Isofixem, ale měním auta... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. září 2020 Odesláno 13. září 2020 Tak pravda je že když byla holka školková tak jsme měli sedačku v každém autě protože ráno ji vezla bejvalka a já když měl ranní a končil jsem rozumně tak jsem ji vyzvedával já takže u nás se sedačky nepřehazovaly. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 13. září 2020 Odesláno 13. září 2020 Také jsme pro dvojčata potřebovali 6 autosedaček Kdo by to přehazoval... Citovat
radim.1008 Odesláno 13. září 2020 Odesláno 13. září 2020 @sharpers co sedana nahradit tímhle? https://auto.bazos.cz/inzerat/125110605/peugeot-407-30i-lpg-provoz-lpg.php t0m@s ohodnotil 1 Citovat
sharpers Odesláno 14. září 2020 Autor Odesláno 14. září 2020 Kdyby to 407 sw dávali k 3.0 V6 manuály tak by to byla jasná volba. Ale už automat nechci . Vzhledem k tomu, že dostanu služebáka i pro soukromé učely to spíše vypadá, že tu 406 break V6 co mi stojí u garáže opravím trochu rychleji a bude to záložní povoz Citovat
Petrikj Odesláno 14. září 2020 Odesláno 14. září 2020 Budete mít první mimino? My máme také první a rok už jezdíme jen 407 kupé. Do kufru kočárek složím. Zabalili jsme se na týdenní dovolenou, kdy vezeš i cestovní postýlku. No krámů bylo milion, ale vešlo se vše do kufru, protože má aspoň pravidelný tvar. Isofix vzadu mám, ale vajíčko mám stejně chycené proti směru jízdy pásem. Další auto budu pořizovat, až bude druhé :-). Charlie 1, Rikic339, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sharpers Odesláno 14. září 2020 Autor Odesláno 14. září 2020 (upraveno) .... Upraveno 23. září 2020 uživatelem sharpers Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
sharpers Odesláno 14. září 2020 Autor Odesláno 14. září 2020 před 5 hodinami, Petrikj napsal: Budete mít první mimino? My máme také první a rok už jezdíme jen 407 kupé. Do kufru kočárek složím. Zabalili jsme se na týdenní dovolenou, kdy vezeš i cestovní postýlku. No krámů bylo milion, ale vešlo se vše do kufru, protože má aspoň pravidelný tvar. Isofix vzadu mám, ale vajíčko mám stejně chycené proti směru jízdy pásem. Další auto budu pořizovat, až bude druhé :-). Tak tak, první, jako vím že to jde nějak naskládat, ale i tak. V kufru jsem vozil rezervu kvůli lpg, ten kočár bych tam nedal, sedačky isofix neměly, a stejně jsme dlouh ochtěli kombi s tažným kvůli zahradě a jiný motor s manuálem kvůli servisu atd tak se rozhodlo že půjde no Petrikj ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.