Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jak se to říká? Běda mužům, kterým žena vládne. :D:D

Isofix je bomba věc, cvakneš, zahákneš, uhátneš třetí bod, naložíš a jedeš. A potom je situace, kdy lezeš přes sedačku, taháš poslepu pás sedačkou, hledáš zámek na zapnutí pásu a nakonec na*raně nadáváš, proč nemáš obě auta s isofixem, když si pásem uháneš popruhy v sedačce. :D:D Zlatý cabrio, tam sundám střechu a mám to jako na dlani. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Isofix je dobrá věc když se sedačky přendavají do různých aut, ale když je sedačka furt v jednom autě, je to asi jedno :myslim

já mám dětské sedačky s Isofixem, ale měním auta... 😂🙈🤣

Odesláno

Tak pravda je že když byla holka školková tak jsme měli sedačku v každém autě protože ráno ji vezla bejvalka a já když měl ranní a končil jsem rozumně tak jsem ji vyzvedával já takže u nás se sedačky nepřehazovaly.

Odesláno

Kdyby to 407 sw dávali k 3.0 V6 manuály tak by to byla jasná volba. Ale už automat nechci . Vzhledem k tomu, že dostanu služebáka i pro soukromé učely to spíše vypadá, že tu 406 break V6 co mi stojí u garáže opravím trochu rychleji a bude to záložní povoz :D

Odesláno

Budete mít první mimino? My máme také první a rok už jezdíme jen 407 kupé. Do kufru kočárek složím. Zabalili jsme se na týdenní dovolenou, kdy vezeš i cestovní postýlku. No krámů bylo milion, ale vešlo se vše do kufru, protože má aspoň pravidelný tvar.

Isofix vzadu mám, ale vajíčko mám stejně chycené proti směru jízdy pásem. Další auto budu pořizovat, až bude druhé :-).

Odesláno
před 5 hodinami, Petrikj napsal:

Budete mít první mimino? My máme také první a rok už jezdíme jen 407 kupé. Do kufru kočárek složím. Zabalili jsme se na týdenní dovolenou, kdy vezeš i cestovní postýlku. No krámů bylo milion, ale vešlo se vše do kufru, protože má aspoň pravidelný tvar.

Isofix vzadu mám, ale vajíčko mám stejně chycené proti směru jízdy pásem. Další auto budu pořizovat, až bude druhé :-).

Tak tak, první, jako vím že to jde nějak naskládat, ale i tak. V kufru jsem vozil rezervu kvůli lpg, ten kočár bych tam nedal, sedačky isofix neměly, a stejně jsme dlouh ochtěli kombi s tažným kvůli zahradě a jiný motor s manuálem kvůli servisu atd tak se rozhodlo že půjde no :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...