Belkabv Odesláno 7. únor 2019 Odesláno 7. únor 2019 Jde o rozvody, servis Peugeot si předběžně řekl cenu ( rozvody + vodní pumpa ) 10 až 12 tisíc. Přijde mě to přehnané, sada se dá vč. pumpy koupit i pod tisíc Kč, samozřejmě to není originál náhradní díl. Tak teď řeším výrobce sady, šel bych nějakou střední cestou , i borec v autoservise ( ne Peugeot ) mě řekl, že bych se měl vejít do 5 tisíc, materiál + práce. Doporučte kvalitního výrobce za slušnou cenu, který by připadal do úvahy, díky. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. únor 2019 Odesláno 7. únor 2019 No nevím jestli zrovna rozvodová sada a vodní pumpa jsou díly na kterých se vyplatí šetřit. Normální smrtelník dělá na autě rozvody jednou maximálně dvakrát za dobu co to auto má. A jako jestli mám ušetřit teď třeba 4000 a po roce nebo po pěti letech aby ten motor spadnul kvůli rozvodové sadě tak to raději teď přitlačím a budu mít jistotu že to vydrží. Další věc většina mechaniků má svoje " oblíbené " značky na ty které díly. Takže lepší se poradit s mechanikem který to bude dělat když už si chceš mermomocí koupit díly sám. Já bych to nechal kompletně na mechanikovy. Samozřejmě že ve značkovém servisu bude cena vyšší než u nezávislého servisu protože oni mají předepsané z jakého materiálu mají dělat. pesastor, radim.1008, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Belkabv Odesláno 7. únor 2019 Autor Odesláno 7. únor 2019 před 1 hodinou, Laďa napsal: Aspoň motor napiš. Je to benzín, výkon cca 55 kW, obsah 1,4 l, rok výroby 2008, díky. Citovat
Belkabv Odesláno 7. únor 2019 Autor Odesláno 7. únor 2019 před 51 minutami, Vena garážmistr napsal: No nevím jestli zrovna rozvodová sada a vodní pumpa jsou díly na kterých se vyplatí šetřit. Normální smrtelník dělá na autě rozvody jednou maximálně dvakrát za dobu co to auto má. A jako jestli mám ušetřit teď třeba 4000 a po roce nebo po pěti letech aby ten motor spadnul kvůli rozvodové sadě tak to raději teď přitlačím a budu mít jistotu že to vydrží. Další věc většina mechaniků má svoje " oblíbené " značky na ty které díly. Takže lepší se poradit s mechanikem který to bude dělat když už si chceš mermomocí koupit díly sám. Já bych to nechal kompletně na mechanikovy. Samozřejmě že ve značkovém servisu bude cena vyšší než u nezávislého servisu protože oni mají předepsané z jakého materiálu mají dělat. Díky, beru v potaz. Citovat
HonzaC2 Odesláno 7. únor 2019 Odesláno 7. únor 2019 Je fakt ze na tento motor, takhle stary a tenhle typ bych 12 tisic za rozvody nedal. Ale asi by to musel poptat jinde nez peugeotu. Citovat
brutall Odesláno 7. únor 2019 Odesláno 7. únor 2019 Tak Peugeot servis by měl dát ještě slevu na staří vozu. Citovat
Markusenka Odesláno 7. únor 2019 Odesláno 7. únor 2019 Ahoj. Docela čumím na tu cenu, když jsem se ptal na cenu rozvodů v Peugeotu na motoru 1,2 Puretech tak mi sdělil servis cenu cca 5,5 tKč komplet včetně dph. Mára Citovat
Belkabv Odesláno 7. únor 2019 Autor Odesláno 7. únor 2019 Je fakt, že jsem se ptal prodejce vozů a ne servisáka. Váhám, něco takového mě napsal i Honza C2 - tolik peněz by taky do 10 let starého auta nevrazil. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. únor 2019 Odesláno 7. únor 2019 (upraveno) 1.4 benz. 54--55 kw je asi nejrozšířenější motor PSA, takže ti rozvody udělá každý neautorizovaný servis, určitě tam máte malé servisy, co dělají i auta citroen-peugeot, jinak 12 tisíc za rozvody u jednoduchého 1.4 8V je zlodějina dej si do podpisu pro příště informace o autě, motoru, rok výroby atd, ať se dá rozumně odpovídat, nebo to dejte přímo do dotazu, to vás chlapi nenapadne, když chcete zodpovědět technický dotaz?? mein gott jo a ten výrobce, třeba Gates, INA, SKF, SNR, ono je to dneska asi jedno, koupíš SKF a v krabici řemen Gates a jedna kladka INA..., no prostě bordel Upraveno 7. únor 2019 uživatelem ozzy56 jarokare, brixtr, Vena garážmistr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Hafity Odesláno 7. únor 2019 Odesláno 7. únor 2019 před 8 hodinami, Belkabv napsal: ....i borec v autoservise ( ne Peugeot ) mě řekl, že bych se měl vejít do 5 tisíc, materiál + práce.... .... i s výměnou guferek ventilů.... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.