Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jde o rozvody, servis Peugeot si předběžně řekl cenu ( rozvody + vodní pumpa ) 10 až 12 tisíc. Přijde mě to přehnané, sada se dá vč. pumpy koupit i pod tisíc Kč, samozřejmě to není originál náhradní díl. Tak teď řeším výrobce sady, šel bych nějakou střední cestou , i  borec v autoservise ( ne Peugeot ) mě řekl, že bych se měl vejít do 5 tisíc, materiál + práce. Doporučte kvalitního výrobce za slušnou cenu, který by připadal do úvahy, díky.

Odesláno

No nevím jestli zrovna rozvodová sada a vodní pumpa jsou díly na kterých se vyplatí šetřit.  Normální smrtelník dělá na autě rozvody jednou maximálně dvakrát za dobu co to auto má. A jako jestli mám ušetřit teď třeba 4000 a po roce nebo po pěti letech aby ten motor spadnul kvůli rozvodové sadě tak to raději teď přitlačím a budu mít jistotu že to vydrží. Další věc většina mechaniků má svoje " oblíbené " značky na ty které díly. Takže lepší se poradit s mechanikem který to bude dělat když už si chceš mermomocí koupit díly sám. Já bych to nechal kompletně na mechanikovy. Samozřejmě že ve značkovém servisu bude cena vyšší než u nezávislého servisu protože oni mají předepsané z jakého materiálu mají dělat. 

Odesláno
před 51 minutami, Vena garážmistr napsal:

No nevím jestli zrovna rozvodová sada a vodní pumpa jsou díly na kterých se vyplatí šetřit.  Normální smrtelník dělá na autě rozvody jednou maximálně dvakrát za dobu co to auto má. A jako jestli mám ušetřit teď třeba 4000 a po roce nebo po pěti letech aby ten motor spadnul kvůli rozvodové sadě tak to raději teď přitlačím a budu mít jistotu že to vydrží. Další věc většina mechaniků má svoje " oblíbené " značky na ty které díly. Takže lepší se poradit s mechanikem který to bude dělat když už si chceš mermomocí koupit díly sám. Já bych to nechal kompletně na mechanikovy. Samozřejmě že ve značkovém servisu bude cena vyšší než u nezávislého servisu protože oni mají předepsané z jakého materiálu mají dělat. 

Díky, beru v potaz. 

Odesláno

Je fakt, že jsem se ptal prodejce vozů a ne servisáka. Váhám, něco takového mě napsal i Honza C2 - tolik peněz by taky do 10 let starého auta nevrazil.

Odesláno (upraveno)

1.4 benz. 54--55 kw je asi nejrozšířenější  motor PSA, takže ti rozvody udělá každý neautorizovaný servis, určitě tam máte malé servisy, co dělají i auta citroen-peugeot, jinak 12 tisíc za rozvody u jednoduchého 1.4 8V je zlodějina

dej si do podpisu pro příště informace o autě, motoru, rok výroby atd, ať se dá rozumně odpovídat, nebo to dejte přímo do dotazu, to vás chlapi nenapadne, když chcete zodpovědět technický dotaz??   mein gott :roll

jo a ten výrobce, třeba Gates, INA, SKF, SNR, ono je to dneska asi jedno, koupíš SKF a v krabici řemen Gates a jedna kladka INA..., no prostě bordel

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 8 hodinami, Belkabv napsal:

....i  borec v autoservise ( ne Peugeot ) mě řekl, že bych se měl vejít do 5 tisíc, materiál + práce....

.... i s výměnou guferek ventilů....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...