Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@OK406 No snažím se to měnit pravidelně, jen teď jsem to nějak propásl, ale taky jsem na to koukal... 

Jo péče příští týden končí, a začíná období výmyslů a kravinek :D

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno (upraveno)

určitě :) ale potrvá to, a těch nervů to už vím teď :D 

ale od čeho by nám ty auta pak byli kdy nám neměnili náladu :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

ten šroub, co jsi nemohl povolit poklepej kladívkem po hlavě šroubu, aby se ,,odrazil'', jestli je imbus vyhlodaný a klíč se točí, povol šroub kleštěmi--blickami--, pak dej šroub nový, koupíš ve Feroně, kladivem klepej s rozumem a půjde to

Odesláno (upraveno)

Hmmm, to vypadá jako nový. Pěkná práce + využítý čas:super. Při pohledu na čistý motor, máš jistě dobrý pocit z vykonané práce:).

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

@OK406 přesně kvůli dobrému pocitu jsem to dělal :) jinak je to k hovnu :D

jsem si koupil jeden sprej na doporučení a po zkoušce zda to bude fungovat vím, že se to vyplatilo

Odesláno
před 29 minutami, ozzy56 napsal:

ten šroub, co jsi nemohl povolit poklepej kladívkem po hlavě šroubu, aby se ,,odrazil'', jestli je imbus vyhlodaný a klíč se točí, povol šroub kleštěmi--blickami--, pak dej šroub nový, koupíš ve Feroně, kladivem klepej s rozumem a půjde to

tam byl problém že se tam sotva dostanu šroubovákem. natož kladívkem.. indukční ohřívačka to jistí :D

Odesláno

Právěže jsem zvažoval, že bych si podsvícení reostatu+seřizovače světel dodělal u své 406. Nevím, zdali už to tu někdo nedělal a nedával i fotky.

Odesláno

no někde to tam možná i je... ale zatím se nepřišlo na to jak.. ale hlavně se bez klíčku i když to bude nastartovaný nikdo nerozjede

Odesláno

To zabrzdí ještě dřív než šlápneš na pedál:D:super hlavně pak opatrně, ať nedopadneš podobně jako Scratch.

Dálkový start? Viděl jsi "Básníky"? "Hlavně tam nenechávej kvalt a zatahuj ručku" :D

Odesláno (upraveno)

@PaKruž jednou jsem tam ten kvalt nechal a jak to krásné skočilo :D

Dávám si na to pozor, už 😂

Jinak ty brzdy už vážně potřebovali udělat.. ale furt to není to co bych chtěl, asi budu muset ještě zapatrat co to může zlepšit 

Odesláno

Jako jsem vcelku blázen a při zvedání auta se s tím moc nemažu ale jako podložit to zámkovkou a ještě jen takhle jedním komínkem to bych se bál. Vidím tam vzadu ten velký zvedák ale stejně.  Kdybys z tej zámkovky postavil věž a na vrch dal prkýnko tak bych tomu věřil ale tomuhle nee. Ale jinak vím kdo si hraje nezlobí. 

Odesláno
před 26 minutami, Pe.Tr napsal:

406 byla vzdy slaba na brzdy to se vi

Jo to jo ale stejně. Snad si to ještě sedne :)

před 1 minutou, Vena garážmistr napsal:

Vidím tam vzadu ten velký zvedák ale stejně. 

Hlavně na tom to drží :)

tady byl malý komín. Na druhé straně toho bylo krapet víc hlavně velký cihly ne zámkovka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...