Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To "rozdáme si to..." mi teda přijde takové nepatřičné tam, ale ok... Chápu jako pokus o odlehčení 🤨

Odesláno

kostlivcům odzvonilo... 😎

Verýsku......  ty jedna dračice... 🤩😍 bude bongo bongo......... 😂😂😂

tak šup šup s přihlášením... jde to jednoduše přes e-shop..!!! :super  sekce Sraz - Vánoční večírek

Odesláno

Nezapomeňte vážení a milí občané tohoto fóra, že na večírku bude možnost nákupu předmětů z eshopu.  Chcete-li mít jistotu, že se na Vás dostane (zboží bude pouze v omezeném množství) zadejte si objednávku v eshopu a do poznámky napište heslo "vánoční večírek" ... Ráda Vám objednávku připravím a předám na místě ;)

Odesláno (upraveno)

a hele - chvilku invalida a už chce privilegia.... :D @radim.1008 nevidíme to rádi, ale páč víme, žes beznohej, tak u Tebe uděláme výjimku..... 😉
a do příště si založ internetbanking.... :D

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

:P Ten samozřejmě mám. Ale nechci vám v tom dělat hokej s nějakým stornem. :D Nebo prostě přijedeme a doktorovi řeknu, že chci vycházky, protože jedu na večírek. :D

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, radim.1008 napsal:

:P Ten samozřejmě mám. Ale nechci vám v tom dělat hokej s nějakým stornem. :D Nebo prostě přijedeme a doktorovi řeknu, že chci vycházky, protože jedu na večírek. :D

Hele mě doktorka napsala nutnou navštěvu rodičů na dva dny. Takže to jde.

Takže pojedeš k rodičům :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

No maximálně tak, že to strčí do šuplíku - pak je to ale na úkor peněz, že dorazí později. A vzhledem k tomu, že pravděpodobně má Radim 1.díl už na socce tak je to už bezpředmětné. 

Doporučuji variantu "zajít" k dr. a nechat si změnit místo pobytu. Ale v případě, že kontrola dorazí tam, tak pozor na porušení léčebného režimu ;)

Odesláno

@Luci sv 24 obávám se,že nad restaurací dvoulůžkový už jsou zadány. Ale.....

@radim.1008 blokni si to přes ten dvůr a mi si to s váma klidně vyměníme.. :super

Jinak krejcary jsem poslal ráno... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...