blejd Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Ahojte, ako hovorit topicname, som v pecku, ukradli mi karu a ten pocit bezmocnosti rano na parkovisku neprajem nikumu nikdy zazit. Zvlast v situacii, ked som si nan poctivo zarobil a pozical od banky cast penazi, ktore este stale splacam. Bola to dost hroza, nikomu neprajem. A kedze neverim ze ho najdu, predavam hlinikove disky so skrutkami a gumami. Rozmery pneu su vpodstate standardne na nizkoprofilaky (vpredu 195, vzadu 205 R16) su tam Dunlopy SP SPORT 2000E, uz v celkom pouzitom stave. Cennejsie budu skor tie originalne peugeotacke hlinikace so orig. skrutkami v celkom zachovalom stave. Pripadnemu zaujemcovi cenu este upresnim. Na obrazku avataru vidno ako vyzeraju. Vsetkym ktory ho este maju uprimne prajem, aby NEzazili to co ja. Vela stastia, ja som ho zial nemal. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 :xvul:xvulStřílel bych je ha*zly.:xvul:xvul Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Jsou to opravdu SVINE !!! Taky mi ukradli auto... Citovat
piškotek Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Useknout jiom ruce ,nohy a nakonec hlavu.Co poliši? A co nějaký zabespečení,,,, měl jsi tam něco, Citovat
chuck11 Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 :xvulZm*di:xvul,abych se zase obával o svoje auto:grr asi si pořídím psa do auta :grr Citovat
nome Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 posílal sem ti SZ mám zájem o ty kola info pls na nome@volny.cz Citovat
sportak Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 co je ucinna zbran proti kradeni aut,je tajnje vypinac na preruseni napajeni motorve ridici jednotky + mechanicke zabezpecni Construkt. Ten vypinac stoji 20Kc a jen sikovynho elektrikare,kterej vi co prerusit! Zlodej prijde vymeni ridici jednotku,ktera je odemknuta a frci! [upravil dne 7.2.06 sportak] Citovat
blejd Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 dakujem za vase prispevky, ale jedina ochrana ktora sa oplati, je poistenie proti kradezi !!! Nepomoze ani konstrukt (mal som), ani alarm, ani imobilizer (mal som), ani podomacky vyrobene \"finty\".....secko vedia obist za par minut , KUR*Y ! Stoji si za to precitat toto http://www.autoalarmy.sk/page.php?sek=clanky&id=17 a potom pochopite preco som napisal to o tej poistke. to <b>nome</b> : ozvem sa ti cez mail, hned ako to bude mozne Citovat
bancroft Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 jojo, taky mi ukradli autíčko a to dvakrát - vždy si počkali až ho dám do pucu - naposledy opravy za 18.000 (starter,brzdy, tlumiče,alternátor a nový pneu). Mechanickýmu zajištění už nevěřím - byl tam tajný vypínač na benz. čerpadlo ( kabely přerušeny pod podlahou a znovu zabandážované), mohutný řetěz na volantu a nic platný. Krádež v pravé poledne u Motokovu v Praze. Podle mě už zloděj neriskuje nějaký rozborky - zapřáhnou to za lano a nějaký startování neřešej na ulici. Citovat
Crack Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 opravdu smutný!když se vžiju do tvý situace:bojim!snad už sis to zlý vybral a ted třeba už bude jen dobrý:)přeju hodně štěstí Citovat
doktor Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Jestli jsi zatím neprodal ty kola můžu se prosím zeptat na cenu.Dík Citovat
blejd Odesláno 11. únor 2006 Autor Odesláno 11. únor 2006 no cena noveho 17´´ hlinikoveho disku Challenger je cca 6000,- SKK/kus dalej su tam original skrutky do aludiskov... cca 80 SKK/kus a este letne gumy Dunlopy SP SPORT 2000E 205/55R16 .... cca 2800 SKK/kus cize spolu nove to stalo 36480,- SKK Moja cena bude 26000 SKK Avsak vieme sa rozumne, k obojstrannej spokojnosti dohodnut. Mam to aj nafotene, ak by niekto chcel, poslem mailom. Je tam drobne poskodenie na LZ disku (je odfotene) a na gumach sa da este celkom slusne pojazdit. Co vy na to ? [upravil dne 12.2.06 blejd] Citovat
Péťa Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Jestli ty fotky neumis tady vystavit, tak mi je posli na peugeot@rouskovi.com, ja Ti je tady vystavim. Citovat
blejd Odesláno 12. únor 2006 Autor Odesláno 12. únor 2006 Původně zaslal: Peta Jestli ty fotky neumis tady vystavit, tak mi je posli na peugeot@rouskovi.com, ja Ti je tady vystavim. neviem ci neviem, otazka je ci chcem...ale jednu teda dam [upravil dne 12.2.06 blejd] ....ale nejde mi to spravime to takto...pozrite si ich na tychto linkoch http://www.edunit.sk/moj_milasek/lp.jpg http://www.edunit.sk/moj_milasek/pneu.jpg http://www.edunit.sk/moj_milasek/lz_lp.jpg [upravil dne 12.2.06 blejd] Citovat
Bohumil Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Tak to je něco, soucítím s tebou, jediná jistota je pojistka. Citovat
Jirkap Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 tak to opravdu nezávidím, no já ho zase zničil Citovat
Bohumil Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Zničit autí a? už vlastní vinou, nebo s přičiněním někoho jinýho je cobydup. Dneska ráno jsem měl s Jeanem namále. Na kruháči mi nedal přednost nějaký maňas s tmavě zelenou 406tkou. Blbečkovi koukala nad okna jen hlava jak tam \"ležel\" , kšiltovku dozadu, černej kouř z výfuku, to ještě na mě čuměl. Zadulp jsem to, ještě že za mnou nic nejelo. Fuj.:grr:grr Citovat
ALFWORKS Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 TO je mi fakt luto :(... a to oto viac, ze zijem tiez vtomto skurv***meste :( Nevies mi povedat, ze kde si ta to stalo? Zabijat ich do jedneho vsetkych Skutocne neviem ako si zabezpecit auto proti kradezi .. ved ked chcu, tak ho zoberu odtahovakom Citovat
El Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Čus,nejlepší je mít auto pojištěné a když je auto nové,tak jí platit aspoň 5 let.Dobrá věc pojištění CARLIFE.:superKdyž jsem před necelým rokem kupoval mou 307,tak jsem si toto poijš.udělal.Platí na 3 roky od data koupě jednorázová pladba za toto poj.je 12.000 Kč. a mám klid.Když mi do 3 let náhodou ukradnou auto,tak část peněz dostanu z klasického pojiš.proti krádeži a zbytek do prřizovací ceny auta doplatí CARLIFE:D ------------------------------------------------------------------------------------------------ Peugeot 307 Break 1.6 16V Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.