vojticz Odesláno 6. červenec 2018 Odesláno 6. červenec 2018 Ahoj. Za tuhle otázku se předem stydím, ale nemůžu to nikde najít. Když jsem kupoval auto, prodávající mi nadšeně vypráví, jak tam tažný nasadil než jsem přijel na ukázku, nešlo mu pak sundat, ale to jsme neřešili... nicméně teď tam je, přijde mi zatuhlý a já netuším, jak to tam dal, takže ani jak ho vyndat :D. Nevíte prosím někdo o videu jak se tam dává, a nebo v lepším případě, nenatočil by jste někdo jak ho namontovat a sundat? Moc předem děkuju Citovat
Milan+ Odesláno 6. červenec 2018 Odesláno 6. červenec 2018 Tak hlavně vyfotit či napsat typ co máš Citovat
vojticz Odesláno 6. červenec 2018 Autor Odesláno 6. červenec 2018 Auto bohužel čeká na dovozový přepis (ano, dokázal jsem udělat takovou chybu a řešit to v sobotu před svátkama a víkendem), takže si hoví u magistrátu... Tzn. to teď nevyfotím, ale když hledám na netu tak se to podobá (možná i odpovídá) tomuhle http://www.taznazarizeni.eu/tazne-zarizeni-peugeot-5008~z181401.html . Odjistim pojistku, ale za boha nejsem schopnej zatlačit páku dolů...proto se ptam, jestli má jít opravdu dolů a já vyvíjet enormní sílu na její uvolnění Citovat
Laďa Odesláno 6. červenec 2018 Odesláno 6. červenec 2018 A nemá se to vytáhnout? Tahat směrem od auta Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. červenec 2018 Odesláno 7. červenec 2018 Dokážu pochopit že tě tohle trápí. Ale hele na vojně se říkalo nejhorší je smrt z vyplašení tudíž neplaš se. Až budeš mít auto doma v klidu si k tomu klekni popřípadě lehni aby jsi na to viděl a vyzkoušej to pokud to nepůjde tak vyfoť štítek nebo udělej pár obrázků toho tažného a dej to sem tady se někdo najde kdo to bude umět sundat a poradí ti s tím. Protože stejně nemá velkou cenu teoretizovat jak by to mělo fungovat když nevíme přesně jaké TZ tam je. TZ je spousta tipů a liší se principem odjištění před demontáží a pak samotnou demontáží. Proto je nejlíp vidět a znát výrobce pak se dá něco poradit. P607Olda, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
vojticz Odesláno 7. červenec 2018 Autor Odesláno 7. červenec 2018 (upraveno) Nooooo, tak jestli jsou tohle všechna originál tažná, tak v tom případě mám problém :D... páč to není ani jedna z možností :D. Až budu u auta tak to vyfotím a třeba v tom někdo něco pozná zatím děkuju Upraveno 7. červenec 2018 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červenec 2018 Odesláno 7. červenec 2018 Ty mas dle mne toto https://m.svcgroup.cz/tazne_zarizeni/detail/peugeot/5008/2058 Je ta i navod Citovat
vojticz Odesláno 7. červenec 2018 Autor Odesláno 7. červenec 2018 a protože ani to od Pe.Tr není ono, tak jsem to zajel vyfotit začínám si myslet, že to není originál . Nicméně můj předpoklad je odtáhnout pojistku a uvolnit černě pogumovanou páku dolů... ale běžnou silou to nejde, tak jen než začnu používat šlapání a kladiva apod. fotky přikládám Citovat
vojticz Odesláno 7. červenec 2018 Autor Odesláno 7. červenec 2018 a díky výrobci jsem si už vygooglil...Stejně je super, jak lidská neznalost dokáže otravovat Vás, slušné lidi, a přitom tam stačilo zajet, děkuju, jdu zkoumat návod Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červenec 2018 Odesláno 7. červenec 2018 Ten "pant" je snad zastříknutý černou barvou, ne? A s tím i okraj nárazníku u toho vybrání. Ale za rezervu Citovat
vojticz Odesláno 7. červenec 2018 Autor Odesláno 7. červenec 2018 skoro si myslim, že to tam prodávající natlačil, pak zjistil, že mu to nejde vyndat, tak to ostříkl nějakým mazáním a ani tak se mu to nepovedlo... Stejně tak, jako jsem to marně zkoušel já. našel jsem teď návody na montáž, ale nikdo asi nečekal, že je nutný tam psát návod na vyndání té koule, páč jsi neviděl její vložení Ta rezerva minimálně podle gumy vypadá, že bude starší než já Citovat
vojticz Odesláno 7. červenec 2018 Autor Odesláno 7. červenec 2018 mám pocit, že je to tohle, ale rozhodně s tou pákou nejde pohnout Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červenec 2018 Odesláno 7. červenec 2018 Hm zajimavej typ tz, no asi bych vyzkousel vahu tela Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červenec 2018 Odesláno 7. červenec 2018 (upraveno) Tam neukazuje že musiš palcem odtlačit tu pojistku než dáš páku dolů, Možna že to víš, ale co kdyby JInak pokud to dlouho nikdo nesundal tak ta hřídel přirezla, prolil bych to WDčkem pár dní počkal a pak to mirnými poklepy ze všech stran uvolnil. Upraveno 7. červenec 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
vojticz Odesláno 7. červenec 2018 Autor Odesláno 7. červenec 2018 pojistka jasna, ta jedina hezky jde. Zkusim Vas oba zkombinovat... proleju, poklepu a pak uslapnu dekuju Citovat
Laďa Odesláno 8. červenec 2018 Odesláno 8. červenec 2018 před 9 hodinami, vojticz napsal: Nooooo, tak jestli jsou tohle všechna originál tažná Všechny typy ne, ale možnosti usazení háku. Vertikálně, horizontálně, na dva šrouby anebo na pevno. Jen mechanismus k povolení se liší. Citovat
mmartinkovic Odesláno 8. červenec 2018 Odesláno 8. červenec 2018 V návodoch pisu ako ju nasadiť, a demontovať opačným postupom, asi nič viac, nič menej. Skúšal si poistku, a potom trošku doprava rúčkou, a dolu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.