MilanF1 Odesláno 27. červenec 2018 Odesláno 27. červenec 2018 Pribalim středové krytky ... ještě musím tu čtvrtou koupit. Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. červenec 2018 Odesláno 27. červenec 2018 Pokud chcete ještě někdo něco od Milana dovézt dejte vědět ať mi to má čas připravit Já tam pojedu jen na otočku nechat tam pneu kvůli kompletaci - předpokládám Milane že když je to potřeba někam zavezt nebude to hned tak Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. červenec 2018 Odesláno 28. červenec 2018 Tome privezu ti na fotbal mrizku, ok? Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. červenec 2018 Odesláno 28. červenec 2018 Ju. A nebo ani nemusíš já bych po fotbale sjel k Tobě a půjčil bych si ten vozejk tak to naložím tam Citovat
Péťa Odesláno 28. červenec 2018 Odesláno 28. červenec 2018 @MilanF1 A nechceš celé jedno auto na ošetření proti korozi? Moje Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. červenec 2018 Odesláno 29. červenec 2018 @StibTo ok @Vena garážmistr mam problem..... Zacla mi drit zadni deska leva na brzde. Potrebuju ji urgent vymenit, teda obe zadni..... Bude to zdrzeni ale slo by to? Ja ji zkusim sehnat u Badisaka a mrknu kolik stojej v kelly. Zimmermmann Citovat
Milan+ Odesláno 29. červenec 2018 Odesláno 29. červenec 2018 To uděláš doma za dvě hoďky a nemusíš tam zdržovat s tím. Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. červenec 2018 Odesláno 29. červenec 2018 Lepší je když to udělá Vena,je s tím míň práce Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. červenec 2018 Odesláno 29. červenec 2018 před 1 hodinou, Milan+ napsal: To uděláš doma za dvě hoďky a nemusíš tam zdržovat s tím. Neudelam, neumim to. Před hodinou, Charlie 1 napsal: Lepší je když to udělá Vena,je s tím míň práce Ja s tim pomuzu ale do brzd se sam proste neseru. Neumim to. Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. červenec 2018 Odesláno 29. červenec 2018 Scratchi sezen to já myslím že to tam společnejma silama zvladnem jestli teda nemá Ford nějaký speciality jako neobvyklej rozměr šroubů a podobně. Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 Scratchi to jsem myslel,že si takový prkotiny uděláš sám,to já si nastudoval na 406 brzdy a sice jsem to dělal předek a zadek celej den a dal jsem to a to mě tyhle věci kolem aut nebaví,ale prd na tom je Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 (upraveno) @Charlie 1 a) nemam hever, za b) brzdy jsou pro mne dost dulezity na to abych se v nich hrabal jako neumel :), jo az mi to nekdo ukaze a rekce co kde a jak, tak pak jo, ale jako samouk se brzd hrabat nebudu a konečně za c) až brzdama zaměstnám celé spektrum účastníků, tak si tam v klidu ještě vyměním olej (včera to na mne už houklo ) , to umim , ale pšššššt, nebo mě už zabijou @Vena garážmistr až pojedeš do Kelly, nevzal bys mi tam tec na olej pro naftaky a tec na naftovou palivovou soustavu? Diky Upraveno 30. červenec 2018 uživatelem Scratch Citovat
MilanF1 Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 Koukám, že antikorozne se bude ošetřovat i olejova vana. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 (upraveno) @Scratch sorry byl jsem mimo signály. Na rovinu Forda jsem zadek ještě nedělal takže nevím aby tam nevyskočil nějaký jak psal Tomáš neobvyklí rozměr šroubu nebo tak něco. A druhá věc to auto už jsem tu měl ale nepamatuju se jaká tam je ruční brzda mechanická nebo elektronická pokud elektronická tak bude asi potřeba DIAG a tu nemám. Zbývající no protože si Jirka takhle vymýšlí tak půjde z Vás poslední aby nezdržoval. První půjde Škodovka pak Peugeot a pak Ford a já potom padnu na hubu a jsem zvědavej kdo uklidí na dílně. Sorry do Kelly nemám šanci se dostat tuten týden. A navíc v Kelly nakupuji velmi sporadicky. Upraveno 30. červenec 2018 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 (upraveno) no dobre no, rika se to nejlepsi na zaver , nejak to zmakneme Veno , faktem je, ze si to nevymejslim ja, ale ten wagen . Auto ma nastesti mechanickou rucku, ta automaticka je humus (ma to ale pro blbecky asistenta rozjezdu do kopce... ), brzdy mi delal uz nekdo, a nestezoval si a taky to byl garazmistr Ja stejne prijedu rano a budu pomahat, ok? Jeste dotaz, mas tam nejaky gril? Vzal bych od kamarada nejaky klobasy? Myslim, ze @StibTo i @Klemoň uz je znaji, je to takovy "levnejsi" obed, a mohu vam ho i pak ukuchtit Upraveno 30. červenec 2018 uživatelem Scratch Citovat
Klemoň Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 Ááááá - vidím, že nebudu muset vstávat v 6,00 když jdu až druhý. Ale stále ještě nevím kam mám dorazit Nemám SZ s přesnou adresou ani telefon pro navigaci A čas kdy mám dorazit by se také hodil, když tam nemusím být v 8 hodin ráno. A gril mohu vzít ten jednorázový z Hornbachu i s uhlím . . . Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 (upraveno) tak muzem jet spolu ne? Ja tam trefim , myslim Upraveno 30. červenec 2018 uživatelem Scratch Citovat
Klemoň Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 JJ to asi můžeme, tomu se nebráním Ale ty mi zase ujedeš a já budu stát v Jirnech jako Jeníček s Mařenkou v lese Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 me to nebrzdi a ja ti budu ujizdet , kazdopadne v Jirnech budes relativne spravne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.