MJSytic Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 Nevíte prosím někdo, jak demontovat tu spodní část z 5. dveří? Ty "čudlíky" mám pryč, ale nevím, jak dál. V horní části to fest drží a bojím se, abych něco neurval Citovat
jarokare Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 Jsou tam takový packy , nevím jestli jde sáhnout dovnitř a odjistit je Citovat
MJSytic Odesláno 7. květen 2018 Autor Odesláno 7. květen 2018 @Pe.Tr Už jednou jsem tě poslechnul a konektor od xenonu to málem nepřežil, takže ne a ne a ne (Stojí to 7,5 bez laku )@jarokare Hmm, zevnitř se na to nedostanu. To bych musel nejdřív odstrojit motor dveří atd. Přišroubovaný to teda není. Jen nacvaknutý? Možná bude stačit jen zapáčit nějakou špachtlí v mezeře u světel (ty mám sundané) Citovat
jarokare Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 Zeptal bych se naseho klempire , ale ten uz asi bude spat , tak jedine zitra , jestli to nespecha Citovat
Multiplex406 Odesláno 7. květen 2018 Odesláno 7. květen 2018 Jsem to taky sundaval, zevnitř se k tomu nedá dostat. Já to odklápěl směrem nahoru jako otvírání dveří a zároveň tahal směrem k sobě v místě těch jazyků od kraje ke středu. Nic jsem neulomil. zpátky je to už sranda. Citovat
MJSytic Odesláno 8. květen 2018 Autor Odesláno 8. květen 2018 Tak se zadařilo Děkuji za pomoc. Opravdu stačí pomalu od krajů směrem nahoru (při otevřených dveřích) táhnout. Pravá strana držela, jako ďas, ale tam jsem si už pomohl a zapáčil šroubovákem. A nic jsem neurval radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 8. květen 2018 Autor Odesláno 8. květen 2018 Byly tam střepy ze zadního okna a chrastilo to TomasARN ohodnotil 1 Citovat
TomasARN Odesláno 8. květen 2018 Odesláno 8. květen 2018 Rovno si tam mozes dat tesnenie, aby ti voda nevytekala pri otvarani Citovat
MJSytic Odesláno 8. květen 2018 Autor Odesláno 8. květen 2018 To bych mohl, ale v garáži a v servisu na auto neprší Citovat
MJSytic Odesláno 8. květen 2018 Autor Odesláno 8. květen 2018 Na dovolenou jezdím, když je hezky a neprší Péťa a mmartinkovic ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.