Guest Vlas Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Vážení, při zapnutí klíčku zapalování a při běhu motoru se približně od prostoru spolujezdce ozývá takové "elektrické vrčení", trochu mi to připomíná benzinovou pumpu (Ale ta je v nádrži ne?) Vrčí vám to také ? Je to můj první Peugeot, tak nevím.. Jo a je to 1.8 16V, r.v.96 Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 tak to bude asi vetrak topeni ne ? Co ? Zkus se podivat pod ten filc co je jako kryt pod palubkou u spolujezdcovych nohou, najdes tam vetrak, kterej bude v tehle studenych dnech ztuhlej a budou mu piskat loziska Citovat
Guest Vlas Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Ne, ne pánové, větrák i klima jde přece vypnout- ozývá se stále, není to moc znatelné, ale stále to vrčí. Jakoby odněkud z prostoru za kastlíkem, nebo tak... Je to pro mě záhada:myslim:myslim Citovat
P607Olda Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Může to být motorek k čidlu teploty - jestli máš aut. klimu Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 vetrak se zapne jakmile otocis klickem do druhe polohy - tzn. vsechny rozsvicene kontrolky pred startem ,v prostoru za kastlikem je jak rikam vetrak a jeste tam muze byt pokud mas automatickou klimu moturek ovladani klapky, ale ten by spis cvakal, kdyz by mel ojete zuby. Tohle bude na 90% ten vetrak Citovat
Guest Vlas Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Pokud dám štelovací knoflík větráku ůplně doleva, tak je vypnuto ne? Citovat
Maty Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: Vlas Pokud dám štelovací knoflík větráku ůplně doleva, tak je vypnuto ne? uplně se to nikdy nevypne, pořád to běží ikdyž jen na minimum Citovat
martin1 Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: Vlas Ne, ne pánové, větrák i klima jde přece vypnout- ozývá se stále, není to moc znatelné, ale stále to vrčí. Jakoby odněkud z prostoru za kastlíkem, nebo tak... Je to pro mě záhada:myslim:myslim Ve stejnem miste mi to delal motorek ovladani klapky vzduchu. Bylo to spis klapani a delalo mi to u manualni klimy (nekde o kousek vys psal, ze to dela jen u automaticke). Podarilo se mi to vypnout zapnutim vnitrni cirkulace vzduchu. Citovat
Richard296 Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Souhlasím. Mám 406 1,8 16V s manual. klimou a v kabině je slyšet zvuk vrčení. Zvuk odpovídá nějakému zvuku motorku, který trvale o něco zachytává - vrčí. Není to asi ventilátor. Zvuk je slyšet z prostoru nad ventilátorem. Zatím jsem do toho nehrabal, čekám nelepší počasí. Jinak jsem se na toto tady ptal a nikdo mi neodpověděl. Podívej se na tu debatu je možné, že by to souviselo s přepínačem vzduchu. Zdar Citovat
Guest Vlas Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Richard296 Souhlasím. Mám 406 1,8 16V s manual. klimou a v kabině je slyšet zvuk vrčení. Zvuk odpovídá nějakému zvuku motorku, který trvale o něco zachytává - vrčí. Není to asi ventilátor. Zvuk je slyšet z prostoru nad ventilátorem. Zatím jsem do toho nehrabal, čekám nelepší počasí. Jinak jsem se na toto tady ptal a nikdo mi neodpověděl. Podívej se na tu debatu je možné, že by to souviselo s přepínačem vzduchu. Zdar Ano přesně tohle se mi děje, auto mam taky s manual klimou, zatim to nicemu nevadi, tak to nebudu řešit, jenom mě to zajímalo..... Citovat
Guest Vlas Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Aha, a čemu to vadí? Nefunguje vnitřní cirlkulace? Nebo nebude makat klima? Citovat
rimmer Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 je to std. problemek...ventilatorek cidla vnitrni teploty...me napr. vrci casto jen v zime, v lete ne. Citovat
Guest Vlas Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 No, já nevim, mě se zdá že to všechno funguje jak má, včera sem zapnul vnitřní cirlulaci (kontrolka svítila) a zapoměl jsem na to, auto se začlo krásně mlžit, tak sem jí vypnul, a během chvilky odmlženo, tak se mi zdá že to šlape...... Citovat
Dave_k Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Otevři kapotu a koukni do sání ventilace. Je tam vidět ventilátor. Zkus ho něčím zaseknout a pak poslouchej jestli to pořád drnčí. Citovat
Maty Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: komisar pokud máš manuální klimu tak to děla motorek na uzavírání klapky,přeskakuje.Je hned u ventilátoru cena nového okolo 7000 kč [upravil dne 3.2.06 komisar] přesně tak, já sem to vrčení ( snažení se klapky o dovření )vyřešil tím že sem odpojil vnitřní okruh, ( rozepnutí jedný svorkovnice pod přístrojovkou u spolujezde) cca0,5min který mi ted nefunguje ale už to nevrčí a mám pokoj, stejně sem to skoro nepoužíval tady sem to kdysi řesil Citovat
bakero Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Asi dva dni po kupe auta mi odisiel ten motorcek na otvaranie/zatvaranie klapky vonkajsieho/vnutorneho okruhu. Vcera mi kamarat zohnal pouzivany s dobrymi kolieskami za 1000,- SKK. Inak, ten motorcek sa da vybrat bez toho, aby sa musela davat dole cela palubovka. Treba si len lahnut, tak, aby ste mali hlavu, tam, kde normalne mavate nohy a trochu sa s tym pohrat a ono to pojde:). Citovat
majkl66 Odesláno 28. červenec 2006 Odesláno 28. červenec 2006 Nazdar vsichni, mam problem zhruba ze stejnyho soudku ale jine priznaky. Kdyz zapnu klicek do polohy - sviti vsechny kontrolky, tak zacne z prostoru ventilace - nekde za odkladaci skrinkou pravidelne vrzat v urcitych intervalech. Je to fakt pravidelny (cca á 10 sekund) a je to slyset porad. To samy kdyz nastartuju, proste jak do toho pustim elektrinu se to furt ozyva. Je to zvuk jako kdyby se nekdo pravidelne otacel na stare kanape!!! Nevite nekdo z ceho to muze jit??? Pro info, mam 1.8 16V r.97 s man klimou - aspon myslim (nema display Citovat
Péťa Odesláno 28. červenec 2006 Odesláno 28. červenec 2006 Zdejší fórum má krásné tlačítko: [upravil dne 28.7.06 Peta] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.