Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Škoda Superb II 3.6 VR6

Recommended Posts

Odesláno
před 15 minutami, MJSytic napsal:

A už je to teda rychlejší než Mondeo, nebo ne? :aut

Myslíš než Jiříkovo? :)  No naháněli jsme se jenom jednou, nemám osobně zapotřebí to příliš zkoušet v běžném provozu. Ale možná námět na "sprinty-minisraz" :aut

Odesláno

GTi má kratší kvalty.  ;)

Jedna věc je rovinka a plný plyn, druhou jsou zatáčky. :mrk Tam je vítěz jasný. :roker

Ale na komfort je dvojkovy sup fakt dobrej, hlavně na poměry škodovky. :D

Odesláno

Whoops, nějak jsem si toho tady asi nevšiml :myslim   No cca 1.7t. Všude fůra odhlučňovátek, motor je těžkej a tak. Jako ten motor a výfuk by mohly být v kabině slyšet i víc ale tak když je to koncipovaný jako manažerská limuzína nebo taxík...

Jinak nedávno překročeno prvních 10 tisíc kilometrů s autem. Za jen 4 měsíce na mě vcelku slušnej nájezd, ale je potřeba vzít v potaz tu Korsiku na 14 dní, to bylo 3.500km.

image.thumb.png.e3f2eee4e8e994a8595f5c4b124d65d4.png

Odesláno
V 18. 8. 2018 at 22:59, Pe.Tr napsal:

to uz bude v te dobe stara vrazda 

Ale nějaká jiná americká V8 tady bude vždycky, všem ekoteroristům navzdory. Hemi, Hellcat, to jsou už takové marketingové značky, že to si amíci nenechají vzít.

Odesláno (upraveno)

Tak samozřejmě, japonci to mají v hlavě dlouhodobě vpořádku a naštěstí nikdy nějak výrazně nepodlehli nejprve diesel-posedlostí a pak ani tomu pitomému nesmyslnému downsizingu.

Ad Lexus-známý měl kdysi IS-F a byl to jedním slovem MASAKR. Bezporuchové pohodlné auto použitelné na každý den a nebo taky supersport na víkendy. Dokonalost.

Upraveno uživatelem David 106s16
Odesláno (upraveno)
V 18. 8. 2018 at 23:10, MilanF1 napsal:

Ideálně žlutá, na kterou je svolavacka na celolak. :D 

Stane se svolávačka i v lepších oddílech. Ale vzpomínám si, že když v počátku náběhu výroby 206 měl Peugeot problémy s takovou tou ohnivou oranžovou barvou, tak se to tutlalo a žádná svolávačka nebyla.

Tenkrát ta barva strašně rychle bledla, doslova před očima. Což nevadilo, dokud se nemuselo něco lakovat. V době předání zákazníkovi jakžtakž OK, ale za měsíc byl lakovaný díl pořád stejný, jenže zbytek auta mezitím vybledl. Tenkrát na to chodila barva přímo z továrny, ale nikdy to nebylo ono. A že by byla svolávačka?? Ani jako.

Upraveno uživatelem David 106s16
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Whoa, září fuč a žádný update - no tak alespoň nějaký odečet spotřeby. Po dovolený jsem v jeden moment o ten dlouhodobej nájezd přišel, prostě jsem si to asi omylem dlouhým stiskem vynuloval. Tak teď je tam "nově" zase skoro 3.000km a spotřeba osciluje okolo 10.6 plusmínus 1 deci.

Odesláno (upraveno)
V 18. 8. 2018 at 23:26, StibTo napsal:

sprinty-minisraz

souhlasím ale dostaneš koloběžku :D 

Ale tak pro ostatní musím Toma pochválit, dopřál mi, abych ho předjel.(jednou :D )

Upraveno uživatelem brixtr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...