Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, prosím o radu, včera ráno jsem se vracela z práce auto ok, dnes asi před hodinou sem potřebovala odjed, auto se nastartovalo asi na 30 s a pak vyplo, zkusila sem znovu nastartovat, ale nechytne to, jen to točí. Nevíte co by to mohlo být? Baterku sem zkoušela vyměnit za jinou ale to nepomohlo, díky moc všem. 

Odesláno

1. není zmínka co to je za auto (nafta,benzín)

Když to točí na nechytne, tak to baterkou není, to by bylo, že by se to točilo pomalu a pomalu a pak vůbec.

když to chytlo a chcíplo není psáno jestli se před tím něco nerozsvítilo na budících. Tohle takhle od stolu může být cokoliv. Přívod paliva nejdřív, jestli je to ok, tak dál pokračovat. (jestli tam vůbec něco je, jestli to není nafta, tak jestli nebyl načerpán benzín a nebo obráceně). Může to být čerpadlo atd.

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Dobrý den, mám podobný problém, asi před dvěma měsíci jsem nechal vyměnit BSM jednotku za repas, původní začala zlobit. Teď se mi stalo, že jsem nastartovat a potřeboval si ostříkat přední sklo, přitom mi zhasl motor a už nešel nastartovat, točil ale nenaskočil. V servisu našli chybu čidla podtlaku v sání (bylo vyměněno) a chybu čidla plováku. Po opravě auto normálně startovalo az do doby nnež jse opět použil před rozjezdem ostřikovač. A opět motor zhasl a nejde nastartovat. Servis opět vymazal chybu plováku a auto opět startuje. Napadá někoho kde by mohl být problém? Asi budu reklamovat opravu BSM jednotky. Předem děkuji za odpověď. Mám 407 sw 1,6 hdi

Upraveno uživatelem Kleofáš
Odesláno

ak je to trvale , nemusis hovorit nic , len im to ukazes....

ak je to sporadicke , budes musiet mat stastie im to predviest...

dufam , ze namas niekde odpojenu , ci deravu hadicku a ta polieva dake kable miesto skla...???

Odesláno

I to mě napadlo, ale ostřikovače mají dobrý tlak. Navíc si myslím, že po vyschnutí by to mělo fungovat jako dřív. I když jak se to zablokuje tak to asi bez diagnostiky nepojede. Zajímavé jr, že to začalo až po výměně BSM jednotky. Ta původní po navlhnutí předváděla barevnou hudbu a spouštěla či blokovala různé funkce. Nechám to pro jistotu v servisu prověřit v rámci reklamace. 

Odesláno

Auto je v servise a zatím  jediné co našli je tekoucí přepad a prolínání nafty v přívodu,tím pádem se to zavzdušňuje a padá nafta.Tak jsem se chtěl zeptat, zda to může být řešení problému. Pokud jsem se hned rozjel,tak nafta šla pod tlakem do motoru a když jsem napřed ostřikoval sklo,tak spadla nafta a chcíplo to.Je to možné? Předem dík za názory.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahojte ľudia, prosím pomoc. Auto mi neštartuje. Ide o 407 2.0hdi motor rhr 100 kw, starter točí, motor nechytí. Diag vypísala chyby : P1597 neznáma chyba,  P0069 signal tlaku turba - zhoda atmosferickeho tlaku, P1435 - pomocný prídavný systém, P2670 - napájacie napätie snímača (5V) - príliš nízke napätie, P2520 - neznáma chyba. 

Ešte niečo tam svieti: palivový tlakový signál... 

Podľa mechanika vadná riadiaca jednotka motora - slabé napätie pre snímače na výstupe z rj. Všetky snímače, kostry premerané, všetko vraj vporiadku, okrem rj. Riadiaca jednotka bola na oprave, dokonca 2-krát(reklamácia) , bola do nej vložená aj náhradná doska, pre programovaná podľa pôvodnej, po osadení do auta stále nič, rovnaké závady... Auto je off už mesiac a už si s tým neviem rady. Nemali ste niekto podobný problém, resp. je tu niekto, kto by nazaklade informácií vedel odhadnúť kde môže byt problém? Príde mi, že keď bola rj motora opravená, musí byť problém inde, no neviem sa pohnúť ďalej. Diky vopred za nápady 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím, mám stejný problém, 407 2,0 nafta 100kW rv 2004 nestartuje. Včera manželka normálně přijela z práce a dnes ráno ani ťuk. Kontrolky se rozsvítí na první polohu klíče a na druhou jen cvakne relé a nic. Jen párkrát problikne kontrolka žhavení. Budíky i rádio všechno funguje i při pokusu o start, jen startér se ani nepokusí o otočení. Dal jsem to na dia a žádná chyba tam není. Proto se chci zeptat může toto chování způsobovat nějaká pojistka na motoru či vadný klíč, nebo čtecí kroužek klíče? Vím že takto od stolu se to těžko určuje, jen by mi pomohlo nasměrovat co by to mohlo způsobovat.

Díky za případné odpovědi. 

Odesláno

Na vrakáči bych osobně startér nekupoval...víš prd, v jakém stavu bude. Repase, nebo funglovka a zase to bude startovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...