Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Dnes mi volal muj automechanik, ze mi opravil auto. Castka je 13.000 Kc. Jelikoz se mnou vzdy castky (podstatne nizsi)konzultoval dopredu, docela me to vydesilo. Ptala jsem se za co a pry za olejove cerpadlo 8000 Kc a zbytek je prace a filtr. Desi me ta cena za cerpadlo, primo original od Peugeotu je 2700 kc vcetne DPH. Prosim poradte jak byste postupovali ;) Diky

Odesláno (upraveno)

pokud uvedenou castku nekonzultoval - at vrati puvodni soucastky na misto a zaplat jen praci
a jak si prisel za cenu cerpadla 2700 v peugeotu ??
a dalsi - ani nepises na cem jste se vlastne domluvily proc  menil cerpadlo atd. a vlastne ani nevime na jakem voze

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Jedna se o Peugeot 206 +. Auto jsem do servisu dala, prtz mi svitila kontrolka oleje. Ted se po dvou tydnech ozval, ze uz to ma a sdelil co delal. Jak jsem psala, byla jsem zdesena, prtz se mnou vzdy dopredu konzultoval co s tim je, co bude menit a kolik to bude stat. Na cenu jsem prisla od prodejce nahradnich dilu.

Odesláno (upraveno)

az na to ze ja nasel nejlevnejsi originalni cerpadlo za 6 tisic - takze to za 2,7 bude mysleno palivove nebo nejake uplne jine
a kdyz e musi sundat vana dat druhy olej atd tak 13 tis je krasna cena - jen to mel konzultovat to jo

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
oprava textu - hlava nahore - vana dole :P
Odesláno

Předevšim nevime co je to za motor, tak těžko hledat čerpadlo. I když v plusku to bude 1,4 8V 54KW nejspíše

Hlavně se snaž domluvit s tím mechanikem, pokud jen nekonzultoval cenu je to jeho chyba a třeba něco sleví, ale rozhodně pokud je to opravený a ta cena tak nějak bude sedět podle toho co tam dal tak to nejspíš bude OK, asi tak jak piše kolega Lukaš

Odesláno (upraveno)

Ok.. tak diky za objasneni ;) ale taky se mnou mohl konzultovat, zda mi nestaci levnejsi, ne? :D a jak poznam, ze nepouzil levne a neuctuje drahe? Omlouvam se za laicke a blbe dotazy ;) ale castka je na me fakt vysoka .. diky diky 

Upraveno uživatelem emmicka106
Odesláno

Ty objednaci kody oba ukazuji na stejny vyrobek. Prijde mi do tak stareho auta neekonomicke dat ten za 8000Kc, kdyz Pierburg dela urcite v kvalite dostatecne cerpadlo, ktere v aftermarketu sezenu do 1800Kc. Bez konzultace za 13.000kc hmm, narez.

Odesláno

cisty oje,,, podla mna nema ciste umysly

pravdepodobne tam bude to lacnejsie cerpadlo 

zvlast ked porusil zvyk dopredu zavolat 

pretoze cenovy rozdiel tych cerpadiel je znacny 

toto proste nevypada na nahodu urcite vedel aj o lacnejsich 

mozno sa mylim ale toto by mi napadlo ako prve ak by sa mi to stalo 

Odesláno

do auta 2009 mohl dát i starší čerpadlo (z vraku)--je to vlastně díl, který se porouchá minimálně, jinak když předtím normálně cenu opravy předem oznámil,  je divné, že u položky za 8 litrů nezavolal, to se nedá okecat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...