Pepito Odesláno 3. leden 2018 Odesláno 3. leden 2018 Chci si pořídit pohon pro dvoukřídlovou bránu,který bych si nainstaloval sám.Můžete mi někdo doporučit a jaké máte zkušenosti? A taky uvažuji o shrnovacích vratech do garáže. Děkuji předem za vaše postřehy Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2018 Odesláno 3. leden 2018 Minimaxa teď na podzim nějakou bránu doma montoval Citovat
Pepito Odesláno 3. leden 2018 Autor Odesláno 3. leden 2018 Tak třeba sem Miník nějaké postřehy hodí i s fotkami Citovat
Milan+ Odesláno 3. leden 2018 Odesláno 3. leden 2018 před 15 minutami, Péťa napsal: @minimaxa ??? Vrata jedizeině Hörmann. Přesně jak píše Péťa. Nad ničím jiným neuvažuj. Vrata snad nechceš roletu? Citovat
MotoMoto Odesláno 3. leden 2018 Odesláno 3. leden 2018 Otvírání křídel dovnitř a nebo ven? Hörmann jsou super ale tahle dvakrát dražší. Chtěl jsem je, ale nedokázali udělat šikmý spodek. Citovat
Pepito Odesláno 3. leden 2018 Autor Odesláno 3. leden 2018 (upraveno) Otevírání křídel brány ven. O vratech do garáže zatím jen uvažuji. Upraveno 3. leden 2018 uživatelem Pepito Citovat
Pepito Odesláno 3. leden 2018 Autor Odesláno 3. leden 2018 Našel jsem teď toto:https://www.i-pohony.cz/prujezd-do-3-6m/xw432km-kompletni-sada-pohonu-moovo-s-prislusenstvim-pro-kridlove-brany-do-hmotnosti-180kg/ Citovat
Ajdamek Odesláno 3. leden 2018 Odesláno 3. leden 2018 Mam zkusenost s pohonem na vrata faac, nice, came a vsechny fungujou bez problemu nekolik let Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 3. leden 2018 Autor Odesláno 3. leden 2018 Před hodinou, Milan+ napsal: Přesně jak píše Péťa. Nad ničím jiným neuvažuj. Vrata snad nechceš roletu? Milane,proč ne roletu? Citovat
mmartinkovic Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 Mame doma 2 garazove brany horman, a 1 vstupnu branu Horman. Vsetko na 1 tlacitku. Kazdy vyrobca ma svoje, Ked budes mat vsetko od jedneho, nemusis mat 2 rozne DO. Instalacia je jednoducha, nic zlozite, treba dopredu vediet, co kde bude umiestnene, pripojene, upevnene, aby potom neboli problemy s osadenim. Pepito ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 Každá věc se dá ovládat univerzálním ovladačem, třeba od Jablotronu, jeden dálkáč, čtyři tlačítka, dva přijímače s dvěma výstupy. To co já tam mám už 14 let nevím, ale chodí to spolehlivě. Zkusím to někde zjisti, vím že to s elektronikou, která se dá slušně naprogramovat stálo asi kolem 9 tisíc. Ten JABLOTRON fakt doporučuji už třeba jen k vůli tomu, že neveřejně drží záruku na dálkáče doživotně. Už dvakrát mě ho po x letech vyměnili, když se porouchal. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
P607Olda Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 (upraveno) Jablotron sice trpělivě vyměňuje, ale kdo se s tím má furt babrat. Zvonkové tlačítko navlhne a zvoní pořád, případně vybije baterku. Už jsem řešil 3x - asi to kupují hotové z Číny. Tady se obrať na Kobzu z Bludova, včetně vytipování vhodné techniky. 777 994 165. Montuje značku Kružík, ale i jiné. V každém případě ho oslov o cenu, možná budeš překvapen. Anebo se při jeho návštěvě něco nového dozvíš. Montuje vrata i markýzy. Upraveno 4. leden 2018 uživatelem P607Olda Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 před 18 hodinami, Pepito napsal: Milane,proč ne roletu? Tak roleta je poměrně slabá, cca do 1cm. Docela hlučnější při zavírání. Když dáš sekční,tak desky jsou minimálně 30-35 mm,zateplíš s tím i garáž,eventualně pak i strop co je za vraty a místnost nad tím. Svého času byly rolety i dražší než sekce,nevím jak teď. Když si pohlídáš akci,tak ten hermann ji má viceméně každý rok. Mě konkrétně stoupla teplota v garáži v zimě o cca 4°C spíše více. Vše od nich funguje na stopro. Já z toho dostal ještě pryč depeha,tak byla cena luxusní. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 Když už tady máš nabídky na konkrétní firmy, v Olomouci je PAKL, jsou moc šikovní. Ale asi nebudou nejlevnější... Pepito ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 (upraveno) Teď jsem dočetl - otevírání vrat ven... jsi na svém pozemku? Otevírání ven znamená pohony zvenku, anebo pod zem... PS: ten Kobza je překvapivě dost levný. Už nám i tchánovi dělal tři instalace a dobrý. Upraveno 4. leden 2018 uživatelem P607Olda Citovat
mmartinkovic Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 Nemusia byť motory vonku, stačí vysunúť pevný bod za os pántov, k sebe, do cesty, a pekné sa to otvorí do von, ale treba rátať, že o to sa zuzuje priechodná šírka pre vozidlo. V pohode sa dajú stiahnuť návody k hormanu, a vytypovat umiestnenie, rozmery a podobne veci. Mam 1 kridlovu bránu, tuším 3,2 m šírka, 1 pohon horman, otváranie dnu, silnejší motor, a všetko v pohode. Keďže mám psa, ktorý rád skáče do brány, riešil som aj doraz aj zámok. Zámok horman 145€, premrštená cena, tak som našiel, 24 V za 20€, doraz a podobne veci, som kupoval z www.umakov.sk, ale majú aj pobočku v Cr, a e-shop, čiže dá sa vyskladať čokoľvek. Pohľadať dake foto ak bude treba, ale na Google je fotiek habadej..... Pepito ohodnotil 1 Citovat
chuck11 Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 Dvoukřídlouvou bránu mi ovládají pohony Hormann,tak samo vrata garáže už kolem deseti let a od vlastní instalace jsem na nic nešáhl. Mohu jen doporučit Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 5. leden 2018 Odesláno 5. leden 2018 před 19 hodinami, P607Olda napsal: Teď jsem dočetl - otevírání vrat ven... jsi na svém pozemku? Otevírání ven znamená pohony zvenku, anebo pod zem... PS: ten Kobza je překvapivě dost levný. Už nám i tchánovi dělal tři instalace a dobrý. To není pravda, já mám otevírání ven a pokud vybereš vhodný typ a namontuješ ho na vnitřek sloupku (trochu zúžení průjezdu) tak to funguje také. Jen obráceně. mmartinkovic a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.