Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak před třemi dny přezuto na nové letní GoodYear efficient grip2 + renovovaná kola SPA 16" včetně nových origo středových pokliček.

Gumy jsou zatím pěkně tichý a jízda je komfortní. 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207 - už zase na letních
  • O 1 měsíc později...
  • Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207 - Nový chrom šrouby na kolech
Odesláno

Šrouby pěkné. Špinavá kola se dají pochopit ;) Jen doufám, že to je jen špína a ne začínající koroze :bojim

207.JPG

Odesláno (upraveno)

Odkud je ten výřez??  Kola jsou po renovaci, pokud by za tři měsice dělali něco jako korozi je to na reklamaci

Odesláno (upraveno)

No jo, pravda, po 14 letech je tam flíček, tak budu mit co dělat, přední jsem dělal vloni na podzim, loupal se ten ochrannej nastřik, tak si to zopaknu ted vzadu no. :(

Odesláno

To mě mrzí :(  Snad to nebude moc. Určitě to chce podchytit. Taky mě to letos na 508 zase čeká. Dej pak nějaké foto, jak to vypadalo.

Odesláno

@Radek Hurvajz ty šrouby jsi koupil, nebo nechal chromovat? Sháním někoho kdo mi pochromuje plotnu na motorku a zatím jsem našel jediného a ten za to chce 6500 bez daně......

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak před cca 300km proběhl servis, olej filtry atd.

Dnes při 195300km odešla jedna Osram H7 silver. Vydžely 15800km

Tak jsem nasadil připravený Philips X-tremeVision Pro150, měly by být o něco lepší, a už od pohledu se zdá že svítí o malinko více, uvidime, a taky jak vydrží.

• Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207 - Philips X-tremeVision Pro150
Odesláno

Tak dneska jsem si všimnul škrábanců na pravé straně hned za dveřmi, vubec nechápu od čeho mužou být protože jsou svisle, to je jak kdyby do toho někdo kopnul, na psí packu to nevypadalo protože to bylo dost široký, bylo to i na dveřích.

20220916_134947.jpg

Naštěstí to šlo rozleštit. A když už jsem měl Tempo v ruce tak jsem vzal rovnou i světla. Fotka před a po.

20220916_135421.jpg20220916_135416.jpg

Odesláno

Nevim no, jsou ty čáry takový široký, naštěstí to nebylo hluboký.

Ani nevim jak to tam bylo dlouho, na auto na parkovišti kouknu z pravý strany jen zběžně a jinak pravou stranu nevídám tak často jak levou :)

• Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207 - 200 000 km
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dnes nahozeny do dálkových H1 Philips X-tremeVision Pro150, stejný jako v potkávačkách. 

Jedna Osramka Silver se po 5,5 letech odebrala do wolframového nebe. Tak uvidíme jak uvidíme :D

Od levého světla mam zase zlámaný prsty na ruce :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...