Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 27 minutami, Weri 605 napsal:

:) je to super.. ale kde teď najdu tlačítko "přepnout na plnou verzi" "přepnout na mobilní verzi" prosím..? :)

jinak v mobilní verzi vítám palce šipičky a přílohy a popis a je toho víc!!! :D děkuju!

Už neexistuje více verzí.. ten web je responzivní, tzn že funguje na všech rozlišeních ať je to telefon nebo PC ;) 

Odesláno

A prosím Vás, dejte pryč tu tapetu s těmi budíky. Než bude finální provedení, je lepší nic, než toto. děkuji

Odesláno

Záložka "ke stažení" - nabídka souborů je sražená do úzkého sloupce vlevo.

Odesláno (upraveno)

Já bych to fórum ještě klidně na víkend stopnul, dokud nebude dodělané. Takhle budou jen uživatelé nešťastný a zbytečně se v tom bude šťourat mnoho lidí a zahlcovat adminy požadavky, o kterých vědí (jako např. "Ke stažení" - stejně vypadá i Eshop).

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Jste si jisti, že toto byla změna k lepšímu? Přehlednost atd. Anebo jsme natolik v područí softwaristů, že musíme akceptovat všechno?

Fórum je graficky rozvláčné, na obrazovce je sotva jeden nebo dva příspěvky.

Horší je to zobrazování času - " před 19 minutami", "ve středu". Takže když se chci odvolat na nějaký příspěvek, tak nelze jednoduše nabrat jeho čas vzniku do clipboardu. Toto je vysloveně rušivé a nepraktické - je to spíše taková ukázka, co softwarista taky dovede...

Odesláno
Před hodinou, Péťa napsal:

Já bych to fórum ještě klidně na víkend stopnul, dokud nebude dodělané. Takhle budou jen uživatelé nešťastný a zbytečně se v tom bude šťourat mnoho lidí a zahlcovat adminy požadavky, o kterých vědí (jako např. "Ke stažení" - stejně vypadá i Eshop).

V pravo nahoře je ikonka šipky.. na to si klikněte oba a máte to na celou šířku... je to přepínač pro telefony, aby nemuseli lítat za strany na stranu ;) 

Odesláno
Před hodinou, P607Olda napsal:

Jste si jisti, že toto byla změna k lepšímu? Přehlednost atd. Anebo jsme natolik v područí softwaristů, že musíme akceptovat všechno?

Fórum je graficky rozvláčné, na obrazovce je sotva jeden nebo dva příspěvky.

Horší je to zobrazování času - " před 19 minutami", "ve středu". Takže když se chci odvolat na nějaký příspěvek, tak nelze jednoduše nabrat jeho čas vzniku do clipboardu. Toto je vysloveně rušivé a nepraktické - je to spíše taková ukázka, co softwarista taky dovede...

Oldo tohle vše se bude postupně vyvíjet.. nemohli jsme nic z tohodle otestovat na prázdné testovací verzi fora ;) 

A ano přechod byl již nutný.. bezpečnostních děr přibývalo a množství podpory od prohlížečů rapidně klesalo ;) 

Odesláno
před 34 minutami, minimaxa napsal:

plná verze je i ta co vidíš v mobilu, jen je upravena pro zobrazení v mobilu (pokud to tak není, opravte mne)

Aha.. :) Děkuju a už nebudu prudit.. :) 

Odesláno (upraveno)

Předem se omlouvám, ale pokud to měla být k novému a lepšímu fóru, tak nevím. Jelikož nerozumím moc pc, tak se chci zeptat, zdali nemohlo být původní fórum a provést jen řádné zabezpečení stránek P-C, aniž by se měnil vzhled stránek? Pro mě osobně je to ,,guláš" a nepřehledné. Bude mi to nějakou chvíli trvat, než se do toho dostanu!!! Upřímně se přiznávám. A jistě nebudu sám. A to jsem byl rád, že ovládám původní fórum. Nemít kluka doma, tak se ani do současného fóra nedostanu.
  Je tu prosím fukce, jako u púvodního fóra, že stačilo u příspěvku kliknout na ,,ikonu" a otevřeli se mi nepřečtené příspě  vky v daném příspěvku?

Kdo vytvářel nové stránky fóra, tak neuměl (neumí) se přiblížit k původním stránkám, čímž by se dospělo k lepšímu seznámení s novými stránkami a byla by lepší návaznost? A nebo to není možné? Opět je všude plno angl. jazyka místo české. Některé funkce zmizeli a nějaké přibyli.

Zatím se seznamuji a je to horor!!!

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Nepřehledné je to uvádění data a času, např. bez přemýšlení rozhodnout, zda je starší příspěvek ze středy nebo z neděle. Uvedením data např. 17.6.2016 a 20.6.2016 to bylo jasné na první pohled.

Na tabletu se mi neobjevilo políčko pro přihlášení, dostal jsem se tam přes "servisní historii", taky krkolomné.

Na tabletu se vpravo zobrazuje měsíc necelým slovem.

Na tabletu vpravo není autor posledního příspěvku uveden jménem, ale obrázkem. Zatímco zakladatel vlákna je uveden jménem, a nikoli obrázkem. Takže na první pohled nevzpomenu, kdo má obrázek Mikimause... ale nevadí, zrušme jména a vystupujme je pod obrázky, jako v mateřské škole...

Odesláno

Určitě si to lehne a technické problémy vychytají, ale co mě dost vadí je celkový vzhled.

Mám pocit, že koukám do dětských omalovánek. Zmiňovaná horní lišta je doslova ostuda - písmo se prolíná, typografie jednotlivých liter spolu nijak nesouvisí. Trochu bych čekal, že když Peugeot mění celkovou grafiku infotimentu, tak se to projeví i ve tvaru písma na stránkách klubu.

Odesláno

OK406 - také jsem to hledal . . . .a našel. Klikni na své jméno na horní liště tak jako ve starém provedení a otevři si Profil. Tam najdeš co jsi psal v příspěvcích.

ChouLu - díky za info.

Odesláno (upraveno)

Ve starém fóru jsem měl příspěvky, do kterých jsme psal a podobně po pravé straně.

Kam mám kliknout, aby se mi zobrazilo fórum = všechny příspěvky jako ve starém fóru? Ať se jedná o přečtené i nepřečtené.

Mě se ukáži ted pouze dva příspěvky nepřečtené.

Beze jména2.jpg

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

OK406: Zkus vymazat cookies, u mě to jde normalně.

Seznam uživatelů  - http://www.peugeot-club.com/index.php?/search/&type=core_members&group[4]=1&group[22]=1&group[18]=1&group[21]=1&group[20]=1&group[13]=1&group[23]=1&group[16]=1&group[3]=1&group[19]=1&sortby=joined&sortdirection=desc&page=1 kdyby se zobrazoval jako řádkový seznam bylo by to lepší, pokud to tak lze nastavit

Odesláno

Radek Hurvajz, požádal jsem kluka a ten mi danou věc provedl.
Vždy jsem se těšíl na fórum P-C, ale ted je to spíše boj, jak se na něj dostat:D:(! Kdo to jen vytvořil?!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...