Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Páni admini nevíte proč se na forum musím furt dokola přihlašovat??? trvalé mám zaškrklé.... a dělá to na různých PC.....stačí přes noc a ráno už musím dát meil i heslo ....díky

Odesláno

Poslední dobou při odesílání sz strašně dlouho odesila a někdy ani neodešle... to samé u vkládání vláken.. internetem to asi nebude přes mobilní data to dělá také 

Odesláno

Registruji Vaše připomínky a jakmile to půjde, pořádně to prověřím. Nejdříve bych všem doporučil si promazat cookies, protože to občas umí pozlobit... 

Odesláno

Mě to nedělá... Odhlásí mě to jen když se v tom někdo vrtá ;) a nebo když tam nejsem dýl jak 3 dny.. (72h)

W7/MAC&iP

Odesláno

Zdravím. Nevím jestli je to chyba nebo fíčura, ale kde kliknu tak mi všude vyskakují pravidla inzerce a to nejen v topicu inzerce. Dá se s tím něco dělat, nebo je třeba u každého topicu scrollovat o pár pater níž? :)

Odesláno

To je asi schválně, taky to mám všude :myslim

Mě zase po delší době,když chci někam napsat, tak se mi objevuje předešlá napsaná odpověď, teď  v poslední době to nedělalo a psalo to normálně,na mobilu,v PC nevím,tam jsem teď moc nebyl :myslim

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

S tím odhlasováním se mi to nedaří na simulovat, jsem přihlášen stále na PC i na mobilu.

Co používáte za prohlížeče?

Odesláno
před 12 hodinami, Přema napsal:

Tak s tím něco udělej....  :D

Haha, tohle je věc mezi nebem a zemí kam asi já nedosáhnu.

Jinak Schreeku jak jsi to nasimuloval, mě ti to po restartu prohližeče zustava přihlašený, ale prostě po nějaký době, nebo nevim co proběhne, tak jsem odhlašený.

Jinak Firefox 49.0.1 čili poslední verze

Odesláno

Problém je to obecný, nejen tohoto fóra. Na globální síti začíná být hodně velká "tlačenice" = připojení z jednoho CS serveru na jiný CS server může proběhnout taky přes nějaký uzel v USA. Stačí pak jedna chyba v nastavení DNS. Druhá věc je v konverzi IPV4 a IPV6. To je na hodně dlouhý elaborát. Většinou pomůže uložit si odkaz a zkusit ho později.

Jen názor: U mě se problém s odhlašování zatím neprojevil a to ani po týdnu absence na fóru. Od samotného spuštění tohoto fóra se mi při vkládání příspěvku do vlákna, kam jsem již něco psal, vždy zobrazí předchozí text a to i včetně třeba citace. (viz. úvod kurzívou - předchozí příspěvek) Musím ho vždy smáznout. Je to sice trochu otravné, ale žádná tragédie, o dvě kliknutí navíc.

Možná je problém někde docela jinde. 

Různé prohlížeče ( IE - nově ME, FF, Opera, G-chrom...) každý nabízí nějaké "Super" funkce a výhody a více či méně složité uživatelské nastavení. A tady může být ten problém. Je asi nereálné zohlednit všechny možné varianty uživatelského nastavení a navíc, bohužel, už pouhým nahlédnutím na www stránky různých "otravů" typu "Vsaďte si" nebo třeba "Super výprodej" atd. si do PC  může uživatel, aniž by to tušil, natáhnout hnůj, o který rozhodně nestojí, ale který může i zásadním způsobem ovlivnit chování. Z hlediska zranitelnosti jsou tablety a mobily na prvním místě. Jednak proto, že jsou nebo se stávají nejpoužívanějším HW a bohužel také nejméně zabezpečeným proti útokům z venčí.

Tak jak je problém popisován v předchozích příspěvcích - tedy vyskytuje se jen u někoho a navíc různě??? To nedává moc smysl. Obecná chyba by se projevila u všech. Tento problém vidím v individuálním uživatelském nastavení, ať již vědomém či ne.  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...