Přema Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Páni admini nevíte proč se na forum musím furt dokola přihlašovat??? trvalé mám zaškrklé.... a dělá to na různých PC.....stačí přes noc a ráno už musím dát meil i heslo ....díky Citovat
parizov Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Asi to máš nastavené v Pc. Mazání cookies atd. ... Teda myslím [emoji4] Citovat
Přema Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Nic sem na různých PC nepřenastavoval..... začlo to aktualizací fora cca před týdnem Citovat
milanblatnica Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Mám to presne tak isto. Stále dokola sa musím prihlasovať. Citovat
vasek733 Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 (upraveno) Stále mi to strašně dlouho načítá.Dřív to nedělalo.Píše mi to stránka nereaguje. Upraveno 9. říjen 2016 uživatelem vasek733 Citovat
brixtr Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 Poslední dobou při odesílání sz strašně dlouho odesila a někdy ani neodešle... to samé u vkládání vláken.. internetem to asi nebude přes mobilní data to dělá také Citovat
Schreek Odesláno 10. říjen 2016 Autor Odesláno 10. říjen 2016 Registruji Vaše připomínky a jakmile to půjde, pořádně to prověřím. Nejdříve bych všem doporučil si promazat cookies, protože to občas umí pozlobit... Citovat
Přema Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 Tak poznatek....... stačí zavřít forum přes PC a připojit se přes mobil a následně přes PC se musím znova přihlásit...... toto určitě nedělalo Citovat
Weri 605 Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 Mě to nedělá... Odhlásí mě to jen když se v tom někdo vrtá a nebo když tam nejsem dýl jak 3 dny.. (72h) W7/MAC&iP Citovat
KingSpade Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Zdravím. Nevím jestli je to chyba nebo fíčura, ale kde kliknu tak mi všude vyskakují pravidla inzerce a to nejen v topicu inzerce. Dá se s tím něco dělat, nebo je třeba u každého topicu scrollovat o pár pater níž? Citovat
vendelinek Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 To je asi schválně, taky to mám všude Mě zase po delší době,když chci někam napsat, tak se mi objevuje předešlá napsaná odpověď, teď v poslední době to nedělalo a psalo to normálně,na mobilu,v PC nevím,tam jsem teď moc nebyl Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2016 Odesláno 11. říjen 2016 Mělo by to být jen v inzerci, pokud je to všude tak je to chyba. EDIT: Tak prozatím odstraněno Jinak k tomu odhlašování, už to odhlašuje i mně, pokaždý když sem přijdu jsem odhlašený Citovat
Schreek Odesláno 12. říjen 2016 Autor Odesláno 12. říjen 2016 S tím odhlasováním se mi to nedaří na simulovat, jsem přihlášen stále na PC i na mobilu. Co používáte za prohlížeče? Citovat
Schreek Odesláno 12. říjen 2016 Autor Odesláno 12. říjen 2016 Tak to odhlašování se mi podařilo nasimulovat, ale po promazání cookies už mě to neodhlašuje, zkoušeli jste to u Vás? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 před 12 hodinami, Přema napsal: Tak s tím něco udělej.... Haha, tohle je věc mezi nebem a zemí kam asi já nedosáhnu. Jinak Schreeku jak jsi to nasimuloval, mě ti to po restartu prohližeče zustava přihlašený, ale prostě po nějaký době, nebo nevim co proběhne, tak jsem odhlašený. Jinak Firefox 49.0.1 čili poslední verze Citovat
FrantaCV Odesláno 12. říjen 2016 Odesláno 12. říjen 2016 Problém je to obecný, nejen tohoto fóra. Na globální síti začíná být hodně velká "tlačenice" = připojení z jednoho CS serveru na jiný CS server může proběhnout taky přes nějaký uzel v USA. Stačí pak jedna chyba v nastavení DNS. Druhá věc je v konverzi IPV4 a IPV6. To je na hodně dlouhý elaborát. Většinou pomůže uložit si odkaz a zkusit ho později. Jen názor: U mě se problém s odhlašování zatím neprojevil a to ani po týdnu absence na fóru. Od samotného spuštění tohoto fóra se mi při vkládání příspěvku do vlákna, kam jsem již něco psal, vždy zobrazí předchozí text a to i včetně třeba citace. (viz. úvod kurzívou - předchozí příspěvek) Musím ho vždy smáznout. Je to sice trochu otravné, ale žádná tragédie, o dvě kliknutí navíc. Možná je problém někde docela jinde. Různé prohlížeče ( IE - nově ME, FF, Opera, G-chrom...) každý nabízí nějaké "Super" funkce a výhody a více či méně složité uživatelské nastavení. A tady může být ten problém. Je asi nereálné zohlednit všechny možné varianty uživatelského nastavení a navíc, bohužel, už pouhým nahlédnutím na www stránky různých "otravů" typu "Vsaďte si" nebo třeba "Super výprodej" atd. si do PC může uživatel, aniž by to tušil, natáhnout hnůj, o který rozhodně nestojí, ale který může i zásadním způsobem ovlivnit chování. Z hlediska zranitelnosti jsou tablety a mobily na prvním místě. Jednak proto, že jsou nebo se stávají nejpoužívanějším HW a bohužel také nejméně zabezpečeným proti útokům z venčí. Tak jak je problém popisován v předchozích příspěvcích - tedy vyskytuje se jen u někoho a navíc různě??? To nedává moc smysl. Obecná chyba by se projevila u všech. Tento problém vidím v individuálním uživatelském nastavení, ať již vědomém či ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.