Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Na tohle by stačila horkovzdušná pistole, trochu kitu a spray namíchaný na odstín. A rozleštit. Určitě bych to dolů nedával. Oprava za, pětikilčo. Když už umí tohle, tak to bude přibývat. 😁

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Po horkovzdušce tam pořád zbyly velké nerovnosti a tohle dělá profík a vím, že to bude vypadat jako nový originál...

Odesláno
před 21 minutami, Milan+ napsal:

Určitě bych to dolů nedával.

Bylo rozjebané světlo a držák uvnitř, takže dolů to muselo...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes proběhla výměna tlakových hadic chlazení turba a přívodu vzduchu. Obě lehce rosily a ta vzduchová stříkala až na nádobku chladicí kapaliny 🙃 

Dohromady zhruba 1600,- na citroeny.eu ( v Peugeotu 3400,- :blicismajlik)

Stav km 214555

20200117_162359.jpg

Odesláno (upraveno)

Ahoj, mám dotaz k tomu volantu, koukám, že jsi od Liberce, demontoval jsi a posílal do volantechu a nebo jsi to tam nechal dělat na počkání?

Díky a HDi zdar :D 

edit: tak o pár příspěvků výš vidím, že jsi demontoval. :D 

Ale ještě jedná otázka, kdo ti dělal ten nárazník? Podařilo se mi drobně křápnout přední a hledám, kde mi to teď na liberecku udělají..

Upraveno uživatelem luky30
Odesláno

@luky30 Ahoj. Do Volantechu normálně příjdeš a domluvíš se co by jsi chtěl s volantem udělat a do týdne je většinou hotovo. Ideální je v pátek, protože v pondělí dělají bicepsy - když je nechceš, tak je to jedno :aut

Nárazník mi stříkal kamarád (dělá v Audi), ale má i svojí lakovnu, ale 40 km od Liberce...

Odesláno (upraveno)

Tak už vím, proč mi vypadavá hadice přívodu vzduchu. Ulomené obě packy na koncovém kolínku. Dokázal by někdo zjistit podle SB, na kolik by to vyšlo v Peugeotu? Tedy jestli to jde koupit samostatně? 

20200127_093546.jpg

20200127_093520.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno (upraveno)

Tak to jebem...:blicismajlik

Právě, že to sešroubovat nejde. Vypadává to i na té čtvercové straně do saní a přišroubovat tu kulatou stranu je taky na prd - překáží tam palivový filtr při nasazení...

Upraveno uživatelem pavelu96
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...