Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 5008 1.6HDi 82kW z Ria de Žambéra - Na zimních Sava Eskimo HP2, po STK, rozvodech a oleji

Recommended Posts

• radim.1008 changed the title to Peugeot 5008 1.6HDi 82kW z Ria de Žambéra - Přezuto na letní tretry Sava Intensa UHP2, nové zadní brzdy
  • O 4 týdny později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 5008 1.6HDi 82kW z Ria de Žambéra - Přezuto na letní tretry Sava Intensa UHP2, nové zadní brzdy, STK
Odesláno

Po nějakých 6tis.km jsem dnes vyměnil levou žárovku denního svícení. :roll Nejdřív zhasla v pravém světle, druhý den zase svítila, tak jsem žárovky prohodil a dělo se to samé v levém světle. V pondělí mě došla trpělivost s čištěním kontaktů. V autodílech bez úspěchu. Jen originál za nesmysl. :roll Dodavatel nemá, moje oblíbené e-shopy to samé. Tak dnes přišly dvě žárovky z Polska z Allegra. :D Doufám, že vydrží aspoň stejnou porci km. :D

IMG_20230720_195713.jpg

Odesláno (upraveno)

Když to děláš poprvé, tak je. :D Koukni zpětně do vlákna. Potřebuješ 30Torx a malou ráčnu, aby jsi s ní otočil o čtvrt otáčky a potom vypáčil nebo spíš vytáhl dolů. Hlavně jí pořádně drž, jinak skončí v útrobách nárazníku. :D

Jo a typ to je HP24W. ;)

Upraveno uživatelem radim.1008
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dnes proběhl servis s výměnou oleje a filtrů. ;) Všechno šlo, až na demontáž palivového filtru. Ten, kdo to měnil naposledy v servise po výměně vstřiků strhnul 15ku torx na filtru. Tak nezbylo než ho odvrat a nahradit z toho co dílna dala. :mad:

IMG20231012165428.jpg

Nakonec se zdařilo i přes malý fó pá, kdy jsme nemohli najít pumpičku na napumpování nafty. Nakonec @ozzy56 poradil. :super

Po asi 5 minutách pumpování a zkoušení, kdy jsme se už radovali a stejně to zase zhaslo, se podařilo. :roll :)

Teď ještě v klidu doma vyměním kabiňák. 

Upraveno uživatelem radim.1008
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 5008 1.6HDi 82kW z Ria de Žambéra - Přezuto na letní tretry Sava Intensa UHP2, nové zadní brzdy, STK, vyměněn olej a komplet filtry

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...