Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mslím, že regenerace není úplně normální provozní stav motoru, aby byl zbytečně přerušen. A třeba i opakovaně. Docela je to zátěž pro motor i ostatní věci kolem něj. Už jen ty teploty , které se dosahují při regeneraci. Stačí se podívat přes diagnostiku, nebo už výše zmíněnou FAP lite. Mi to zregeneruje při normální jízdě po městě za cca 8km, což není většinou problém ujet a ještě to nechat trochu vychladnout. Z 10 regeneraci se mi to stane tak jednou, kdy kvůli toho "nuceně"najedu navíc třeba 3km oproti plánu.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Caute ludia chcem si urobit diodu do vnutra auta a potiahnut to od bsi od zadneho ohrevu ako som to mal v 407. Vedel by mi niekto poradit ktory presne kablem mam hladat aby som to mohol naletovat. Dakujem 

Odesláno

nevím, jestli všechny 508 mají vyhřívaná zpět. zrcátka :myslim

známý si chtěl udělat signalizaci regenerace FAP u 407, tak jsem mu taky poradil LEDku do zrcátka a světe div se--má zrcátka el. ovládaná, ale bez vyhřívání :mrk (přívod není v konektoru)

Odesláno
před 2 minutami, TomasARN napsal:

Taka otazka pre tych, co maju LED. ked sa rozviesti a vy prave prichadzate do ciela, co robite ? Jazdite dalej alebo zaparkujete

ano, jezdí dál, aby proběhla regenerace bez přerušení (až kontrolka zhasne)

Odesláno

to dokoncenie regeneracie je hlupost...kaslite na to a uvedomte si jednu vec, ze auto je vas sluha a nie pan...cize cakat kym skonci regeneracia niekde na parkovisku je somarina...jedna FAP boli navrhnute na to, aby skodliviny zachytavali a ked sa to zaplni tak ich vypalili v extravilane, mimo obyvane uzemie...inac to vobec neplni svoj ucel...

Odesláno

já si myslím, že v době, kdy výrobci montují do aut úplné nesmysly, tak kdyby byla ta kontrolka potřebná, určitě by ji někde do přístrojovky dali :myslim

Odesláno

Skorej sa tam nedava preto aby to ludia nenili castejsie. Moj nazor je ze kto chce vediet kedy mu regeneruje tak si to doroby. Mal som to iste aj v 407 a bol som spokojny. Vedel som presne kedy prebieha regeneracia a ked sa zasvietila dioda tak tych par minut ma ozaj nezabilo aby sa dokoncila 

Odesláno

Každá nedokončená regenerace je špatně a pokud je možné ji dokončit je to plus... Na regeneraci mi stačí pár km pohodové jízdy padesátkou. Pokud to jde, tak proč ji nedokončit?.

Oni by tam tu kontrolku možná dali, ale to by tím zbytečně děsili majitele. Je jim úplně jedno, co se děje s autem, např. jako start/stop.

Odesláno

myslis, si, ze pohodova jazda na 50tke pri nizkych otackach tomu staci? To, ze LED zhasne, neznamena, ze regeneracia bola dokoncena v poriadku, iba to znamena, ze auto ju skoncilo

Odesláno

Presne ako pises na regeneráciu nepotrebujes ist 130 aby sa spustila staci jej kludne ako pise kolega ist 50 na 3 a drzat otacky a prebehne v pohode. Pokial viem ak to zacnes moc vytacat tak regeneracia prestane a nedokonci sa.  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...