Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož auto bez problémů jezdí, mám čas řešit ptákoviny :D Dá se nějak přes diagnostiku poladit tachometr, aby ukazoval stejnou rychlost, jako displej, potažmo head-up?
Nevadí mi, že to ukazuje o 4-5km vyšší rychlost než dle GPS a radarů jedu. To dokonce vítám. Jen mi vadí, že budík ukazuje např. 90km/h a displeje 93 :aut 

Odesláno

Takže škodovka na ní kašle? :o Já jen, že ve služební O3 ukazuje displej 90 a ručička taky 90 ...

Nevím, jestli si rozumíme. Jde mi jen o to, aby oba údaje byly shodné.

Odesláno

Tak ja neviem či je taká kalibrácia možná ale skôr mi to pripadá tak, že sa niekto hral s tachometrom a nenastavil ručičku správne...

IMG_0684.JPG

Odesláno

Hmm, hmm :myslim Zítra zkusím udělat taky foto, až pojedu na sraz. Rád uvítám informace od dalších 508, jestli to mají správně, nebo je tam odchylka :) 
Možné je samozřejmě všechno, ale že by někdo něco fyzicky dělal s přístrojovkou se mi moc nezdá. Spíš bych to viděl na problém v přesnosti výroby :myslim  
Ale pokud se dozvím, že to mají všichni OK a já jediný špatně, tak :bacha:D 

Odesláno (upraveno)

ja som si to vobec nevsimol, kedze mam head up a na budik nepozeram vobec...ale vsimol som to teraz ked som isiel, ze mi to uteka nejake 2-3 km/h

Upraveno uživatelem puq
Odesláno

Uff, tak alespoň v tom nejsem sám :aut 
HonzaZ: A kde to tam prosím najdu víš? Ať pak nemusíme brouzdat a rozklikávat všechny položky :myslim
Já právě trochu doufám, že to přes DIAG půjde vyladit. Firmy, co tu "kalibraci" nabízejí za úplatek uvádějí, že velkou část dělají jen přes DIAG :nevim   

Odesláno

ja som si este vsimol, ze ak stojim tak rucicka nie je presne na nule, takze pravdepodobne tam bude nejaka kalibracia v 0 a cele sa to dorovna

Odesláno

Dnes jsem se na to pro zajímavost zaměřil, nicméně jen po cestách v Praze, takže při rychlostech v rozmezí cca 40 - 80 km. Ručička na rychloměru ukazuje přesně to, co head up displej. Asi jedna z mála věcí, u kterých mám u tohohle auta štěstí :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...