MJSytic Odesláno 26. duben 2017 Odesláno 26. duben 2017 Jelikož auto bez problémů jezdí, mám čas řešit ptákoviny Dá se nějak přes diagnostiku poladit tachometr, aby ukazoval stejnou rychlost, jako displej, potažmo head-up? Nevadí mi, že to ukazuje o 4-5km vyšší rychlost než dle GPS a radarů jedu. To dokonce vítám. Jen mi vadí, že budík ukazuje např. 90km/h a displeje 93 Citovat
TommyC4 Odesláno 27. duben 2017 Odesláno 27. duben 2017 S tým nič neurobíš, je to vyhláška EU, je na to smernica Citovat
MJSytic Odesláno 27. duben 2017 Autor Odesláno 27. duben 2017 Takže škodovka na ní kašle? Já jen, že ve služební O3 ukazuje displej 90 a ručička taky 90 ... Nevím, jestli si rozumíme. Jde mi jen o to, aby oba údaje byly shodné. Citovat
loque Odesláno 28. duben 2017 Odesláno 28. duben 2017 Tak ja neviem či je taká kalibrácia možná ale skôr mi to pripadá tak, že sa niekto hral s tachometrom a nenastavil ručičku správne... Citovat
MJSytic Odesláno 28. duben 2017 Autor Odesláno 28. duben 2017 Hmm, hmm Zítra zkusím udělat taky foto, až pojedu na sraz. Rád uvítám informace od dalších 508, jestli to mají správně, nebo je tam odchylka Možné je samozřejmě všechno, ale že by někdo něco fyzicky dělal s přístrojovkou se mi moc nezdá. Spíš bych to viděl na problém v přesnosti výroby Ale pokud se dozvím, že to mají všichni OK a já jediný špatně, tak Citovat
HonzaZ Odesláno 28. duben 2017 Odesláno 28. duben 2017 Zkusit budíky otestovat na diagnistice. Citovat
zdesmy Odesláno 28. duben 2017 Odesláno 28. duben 2017 Ahoj, foto sice nemám, ale údaje souhlasí (mezi analogem a displejem) Citovat
puq Odesláno 28. duben 2017 Odesláno 28. duben 2017 (upraveno) ja som si to vobec nevsimol, kedze mam head up a na budik nepozeram vobec...ale vsimol som to teraz ked som isiel, ze mi to uteka nejake 2-3 km/h Upraveno 28. duben 2017 uživatelem puq Citovat
MJSytic Odesláno 28. duben 2017 Autor Odesláno 28. duben 2017 Uff, tak alespoň v tom nejsem sám HonzaZ: A kde to tam prosím najdu víš? Ať pak nemusíme brouzdat a rozklikávat všechny položky Já právě trochu doufám, že to přes DIAG půjde vyladit. Firmy, co tu "kalibraci" nabízejí za úplatek uvádějí, že velkou část dělají jen přes DIAG Citovat
Multiplex406 Odesláno 28. duben 2017 Odesláno 28. duben 2017 Ahoj MJSytic Když jsem se kdysi seznamoval s diag a procházel jsem různé položky určitě si pamatuji že položka buď kalibrace tach. nebo tzv 0-lové polohy ručičky tam byla na 100% Citovat
mmartinkovic Odesláno 28. duben 2017 Odesláno 28. duben 2017 Myslim ze na diagnostike je nejaká možnosť zladiť presnosť rýchlomera. Citovat
puq Odesláno 28. duben 2017 Odesláno 28. duben 2017 ja som si este vsimol, ze ak stojim tak rucicka nie je presne na nule, takze pravdepodobne tam bude nejaka kalibracia v 0 a cele sa to dorovna Citovat
Hodo65 Odesláno 28. duben 2017 Odesláno 28. duben 2017 Dnes jsem se na to pro zajímavost zaměřil, nicméně jen po cestách v Praze, takže při rychlostech v rozmezí cca 40 - 80 km. Ručička na rychloměru ukazuje přesně to, co head up displej. Asi jedna z mála věcí, u kterých mám u tohohle auta štěstí . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.