Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vážení klubáci,

vzhledem k neustálému zvyšování nákladů na provoz tohoto webu jsme se rozhodli fórum uzavřít pouze pro platící členy.

S platností od 1.5.2017 budou mít na forum přístup pouze členové klubu se zaplaceným členstvím.

Vím, že je to nepopulární krok, ale jednou to prostě přijít muselo. Každá sranda něco stojí ;) 

Díky za pochopení

Vedení klubu

Odesláno

Njn, tohle bylo docela průhledné. Pro příští "Aprýl" tam doplň, že zakládat a odpovídat na příspěvky bude umožněno pouze členům. Pro ostatní pouze náhled.:D

Odesláno

Tak já to v sobotu zvládla líp.. ;) Asi 25 lidí najednou... Slavili sme narozky v Náchodě.. Výhled na zámek a všichni se oblíkli, obuli, šli z baráku, postavili se na taras zahrady a čekali jak trubky na ohňostroj... :D 

Odesláno

Weri 605 :Tak já to v sobotu zvládla líp.. ;) Asi 25 lidí najednou... -- Tohle mě teda pěkně rozštípalo..  :D:D:super si bych měl omezit některý filmy....

Guest Scratch
Odesláno

Brum brum brum, o cem se zda medvedum :) hlavu cumak nohu schovej do brlohu brum brum brum :D

Odesláno

Weri: A jeje, ti to nějak moc nejde, nejdřív zvladneš 25 lidí, a ted chceš KoudaKovu kládu, či co....... :myslim:D

........................a ty dojdi pro pití.

A je vymalováno paní pučmeloudová :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...