Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

ahoj všem,

doma přecházím na LED, proto jsem se rozhodl vyměnit interiérová světla i v Expertu.
Nakonec jsem vybral tyto:
https://www.aliexpress.com/item/6pcs-set-Super-Bright-Led-Interior-Dome-Map-Reading-Light-Lamp-Interior-Light-for-PEUGEOT-206/2028299609.html

- dodací doba cca 3 týdny, objednal jsem 2 balení (tedy pro 4 světla) - všechny dorazily v pořádku a fungují..

Instalace jednoduchá, stačilo vyměnit místo žárovek, nikde se nic nepájí. Jenom odlomit :-)

Svítí to suprově, o hodně víc než samotné žárovky. 

Soubor_000.jpeg

Soubor_001.jpeg

Upraveno uživatelem ondra
Odesláno

Vypadá to moc pěkně :super Zas ale jestli toho světla není příliš (jako moc velká pecka do očí, když se v noci z ničeho nic rozsvítí). Jen názor ;)

Odesláno

vypadá to fakt luxusně :super.. já mám v c5tce ledkové žárovky a taky to svítí dobře ,ale tohle si myslím že bude lepší asi se budu opičit :D 

Odesláno

Vypadá to opravdu docela dobře. Asi to do svého Tepee zkusím koupit.
Ještě ale musím najít i LED světlo do zavazadlového prostoru a přihrádky u spolujezdce, ať osvětlení vypadá jednotně.

Odesláno

Dík za nabídku, ale asi to nebude třeba. Koukal jsem se na Aliexpress a mají ji tam taky. Až se rozhoupu, objednám si to tam vše najednou.

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak jsem objednal taky, dnes dorazily a výměna jednoduchá a vše funguje. Svítí výborně. Děkuji za odkaz. 👍

Kluci řešil někdo z vás i do kufru a přihrádky spolujezdce? Nemáte odkaz jaké tam patří? Moc díky 😉

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

ahoj všem, taky jsem doma přešel komplet všude na LED :)  a chtěl bych si dát LED autožárovky do hlavních světlometů (H7 PX26d 12V 55W), stávající mi nevyhovují a životnost halogenových vláknových bílých je nízká, ale zatím jsem nic LED homologovaného nenašel. Nevíte, zdali už existuje nějaká homologovaná LED autožárovka na tuhle patici? díky za osvětu.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak už jsem předělal led osvětlení zpět na klasické žárovky 🙂 podle mě bylo moc silné a dětem se to taky moc nelíbilo když je to probouzelo.

Kdyby někdo měl zájem, tak mám volnou sadu na celé auto plus náhradní do jednoho světla navíc 🙂 

• O 5 let později...
Odesláno

ahojte,

ve stropních svítidlech mám LED jen v těch krajních. protože když vytáhneš klíček a posádka odpočívá za tmy tak to je hrozná bomba do očí... takže ve stropních svítidlech jsem vyměnil žárovičky pouze v těch krajních "lampičkách" které rožínáš ručně. 

V kufru jsem LED vykostil protože to nepřežilo stmívání...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...