ondra Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 (edited) ahoj všem, doma přecházím na LED, proto jsem se rozhodl vyměnit interiérová světla i v Expertu. Nakonec jsem vybral tyto:https://www.aliexpress.com/item/6pcs-set-Super-Bright-Led-Interior-Dome-Map-Reading-Light-Lamp-Interior-Light-for-PEUGEOT-206/2028299609.html - dodací doba cca 3 týdny, objednal jsem 2 balení (tedy pro 4 světla) - všechny dorazily v pořádku a fungují.. Instalace jednoduchá, stačilo vyměnit místo žárovek, nikde se nic nepájí. Jenom odlomit :-) Svítí to suprově, o hodně víc než samotné žárovky. Edited January 28, 2017 by ondra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Svítí to moc dobře, a pěkně to tam sedlo. Já jsem dal do parťáka led pásky a taky dobrý..ale tohle je dokonalý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Vypadá to moc pěkně Zas ale jestli toho světla není příliš (jako moc velká pecka do očí, když se v noci z ničeho nic rozsvítí). Jen názor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 vypadá to fakt luxusně .. já mám v c5tce ledkové žárovky a taky to svítí dobře ,ale tohle si myslím že bude lepší asi se budu opičit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 sakra kde jsou ty doby kdyz si tohle clovek musel doma nakreslit, vyleptat osadit ted to koupi za par kacek primo od zlutejch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honekr Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Vypadá to opravdu docela dobře. Asi to do svého Tepee zkusím koupit. Ještě ale musím najít i LED světlo do zavazadlového prostoru a přihrádky u spolujezdce, ať osvětlení vypadá jednotně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 honekr - kufr a prihradka jak vypadaji ?? bych se mozna utrhnul a udelal ti vlastni tistak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honekr Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Dík za nabídku, ale asi to nebude třeba. Koukal jsem se na Aliexpress a mají ji tam taky. Až se rozhoupu, objednám si to tam vše najednou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomashhhhh Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Tak jsem objednal taky, dnes dorazily a výměna jednoduchá a vše funguje. Svítí výborně. Děkuji za odkaz. Kluci řešil někdo z vás i do kufru a přihrádky spolujezdce? Nemáte odkaz jaké tam patří? Moc díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondra Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 zkusím se o víkendu podívat, co patří do kufru a přihrádky... dám vědět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomashhhhh Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 ty same W5W Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasweb Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 https://s.click.aliexpress.com/e/hpQwu1j do kufru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomashhhhh Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 díky za odkaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatesVonBahnhof Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 ahoj všem, taky jsem doma přešel komplet všude na LED a chtěl bych si dát LED autožárovky do hlavních světlometů (H7 PX26d 12V 55W), stávající mi nevyhovují a životnost halogenových vláknových bílých je nízká, ale zatím jsem nic LED homologovaného nenašel. Nevíte, zdali už existuje nějaká homologovaná LED autožárovka na tuhle patici? díky za osvětu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Ne.Neexistuje a s největší pravděpodobností ani nikdy existovat nebude. Milan+ and Tomashhhhh 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomashhhhh Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Tak už jsem předělal led osvětlení zpět na klasické žárovky podle mě bylo moc silné a dětem se to taky moc nelíbilo když je to probouzelo. Kdyby někdo měl zájem, tak mám volnou sadu na celé auto plus náhradní do jednoho světla navíc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts