Přejít na obsah

honekr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

O uživateli honekr

  • Datum narození 18.5.1970

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Expert
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Velká Polom
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

honekr's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. honekr

    Denní svícení

    A co něco takového? Místo originálních mlhovek mám kombinované LED světlo denní/mlhovka. V autě pak mám vypnuto (na diagnostice) trvalé svícení a světla reagují na světelný snímač automatickým přepínáním denní svícení/večerní světla se zachováním plné funkce mlhovek.
  2. honekr

    LED osvětlení

    Dík za nabídku, ale asi to nebude třeba. Koukal jsem se na Aliexpress a mají ji tam taky. Až se rozhoupu, objednám si to tam vše najednou.
  3. honekr

    LED osvětlení

    Vypadá to opravdu docela dobře. Asi to do svého Tepee zkusím koupit. Ještě ale musím najít i LED světlo do zavazadlového prostoru a přihrádky u spolujezdce, ať osvětlení vypadá jednotně.
  4. honekr

    maximálka

    Přiznám se, že s tímto typem auta nemám moc snahu poznávat jeho rychlostní limity. Mám 2.0HDi 163k Tepee (dlouhá verze), nejvíce jsem s ním jel 150km/h a v této rychlosti už krabicoidní tvar auta dával docela znát, že mu tato rychlost příliš nesedí. A nedokážu si představit, že bych se najednou musel něčemu v této rychlosti na cestě vyhnout - kotrmelce jsou pak naprostou jistotou :-(
  5. No nic, poptam se u webasto a uvidime. Ale asi z toho nic nebude :-(
  6. Předpokládal jsem, že je ta jednotka napájená elektrikou, což je docela blbé. A umí i chladit (opravdu chladit, ne jen foukat vzduch ), mám to vyzkoušeno cestou k moři. Výměna předního webasta za výkonnější typ mě napadla, ale to přední topení je konstruované tak, že teplý vzduch stihne vytopit jen předek a vzadu je to pořád studené. Rozvody vzduchu a ventilátor předku na to nestačí. Dát podobnou jednotku webasto dozadu by asi šlo, ale moc netuším,zda by se to dalo nějak vykoumat tak, aby zůstalo funkční stávající vytápění i chlazení a přitom to nestálo půl ceny auta . Bylo by to sice příjemné, ale z ekonomického hlediska asi už neprůchozí - komfort pro dceru by byl sice příjemný, ale bohužel ne za každou cenu.
  7. Další přídavné topení nechci, jedno webasto už v autě je pro přední topení/chlazení. Vzadu je zcela samostatná přídavná klimatizace/topení (v Service Boxu to má číslo G9F 6 67S 01A), která umí chladit i topit. Jenže jde spustit jen z panelu na stropě při běžícím motoru, i když to má svůj výměník, motor, ventilátor, rozvody chladného i teplého vzduchu - prostě zcela samostatný nezávislý systém topení/chlazení. A ten bych chtěl navíc ovládat samostatně nezávisle na provozu auta.
  8. Dokážete mi někdo poradit, zda je možné domontovat k zadní jednotce topení a chlazení samostatné ovládání nezávislé na provozu vozidla? Mám dlouhého Experta Tepee, který má vzadu samostatné vytápění a chlazení pro druhou a třetí řadu sedadel. Ovládá se to panelem na stropě nad prostředním sedadlem druhé řady, ale ovládání musím aktivovat (povolit) vpředu u zrcátka a musí běžet motor. Protože vzadu vozím dceru vozičkářku, potřeboval bych zadní prostor předem vytopit nebo vychladit, když auto stojí. Ale nevím, zda to jde a zda na to existuje nějaký doplněk. Expert má sice webasto pro přední topení, ktere jsem doplnil o nezávislé ovládání webasto TC-3, přední topení ale nemá dostatečný výkon, aby se ohřála i zadní část vozidla.
  9. Ahoj, použil jsem na to mirascripty (RT6_MiraScripts - http://mira308sw.alt...rg/en/index.htm). Jeden z těch skriptů stáhne konfiguraci RT6, pak se musí pomocí další apky (DatExplorer) změnit některé hodnoty konfigurace a pak se konfigurace zpátky nahraje do RT6. Postup se dá dohledat na http://gpsundergroun...d-computer.html
  10. Ja mam Expert s 2.0HDi, 120kW. V technicaku je: brzdeny prives 2000kg, nebrzdeny 750kg.
  11. honekr

    WIP Nav Plus

    A ktera verze 2.86 je ta ostra? Je to 2.86.B.1? Mam ji taky stahnutou z GPS fora a nahranou v mém Expertu v RT6. Funguje celkem bez problemu, mam s ni jen jeden drobny problem - kdyz jsem aktivoval mirascriptem graficke zobrazeni tlaku pneu a teplot motoru, zobrazuje mi diagnostika RT6 vsechny pneu OK, ale to zobrazovala i v situaci, kdy jsem mel defekt (ale kontrolka tlaku pneu na pristrojovce spravne pri defektu svitila). Jinak verze 2.86.B.1 funguje v pohode.
  12. honekr

    ECO režim v Expertu 2014

    Nevím to teď jistě, ale mám pocit, že když je aktivovaný ECO režim, nepomůže otočit a nechat klíč v druhé poloze, ale musí se opravdu nastartovat
  13. honekr

    ECO režim v Expertu 2014

    Baterka nepomuze, ECO rezim nabehne nejpozdeji za 30 minut i v pripade, ze je baterka plna. A pokud neujedu jizdu alespon 30 minut dlouhou, zapne se pak jeste drive. Je to system, bez ktereho bych se fakt obesel.
  14. honekr

    ECO režim v Expertu 2014

    V servise jsem probíral možnost napojení řídicí jednotky pro pneumatické odpružení zadní nápravy na část elektrorozvodů mimo dosah ECO režimu. Jejich elektrikář mi tvrdí, že se to technicky udělat nedá, protože řídící jednotky jsou propojené a očekávají ECO režim, a kdyby to přepojil, tak by řízení vzduchového odpružení očekávalo signály z ECO a přestalo by prý fungovat (nebo tak nějak podobně mi to vysvětloval). No nevím, moc se mi to nezdá, ale dokud je auto v záruce, budu mu asi muset věřit a nějak se s tím smířit. @Milhaus65: nemáš možnost to nějak ověřit u vás v servise?
  15. Tak v servise mi zbrousili hrany brzdových desek - a je klid Hučení ustalo. to @lubolo: Dík za radu.
×
×
  • Vytvořit...