Mirda27 Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Mám origo alu disky s pevným středem. Tedy disky co nemají středovou díru (zaslepenou pokličkou) která slouží na nasazení na trn běžných vyvažovaček v pneu servisech. Musí se při vyvažování použít redukce která se dost složitě skládá a redukci mají tak jeden pneuservis z 20ti. Nechají si pak takové vyvážení pěkně zaplatit. Chci si nechat středy odfrézovat tak jak je to běžné na jiných Alu discích. Nevíte o někom kdo to v Praze a okolí dělá??? Mirek Citovat
radim.1008 Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Taky mám takový a radši najdi servis, kde jsou ochotný. Je jasný, že to nebude na počkání, ale je to jen o dohodě. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
myšut Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 (upraveno) kdekoliv na menším městě ....nechával jsem si předělat v jedné řetězárně napínací kladku bo mám atyp , přelisovat ,ofrezovat ,navařit ....zvládaj klidně i zkrácení poloosy ,zkrátka takový věci ,co nikdo nedělá běžně... soustružník tady ve vedlejším okrese dělá kotouč stáhnutí za kilo, nevím kolik by si řekl za disk.....hlavu motoru stáhnout koštuje 3 kila to zkrácení myslím vážně , Bx 4x4 má vzadu proti 405X4 poloosu 2 cm rozdíl,zbytej je stejnej,takže hledat Upraveno 4. listopad 2016 uživatelem myšut Citovat
parizov Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 (upraveno) Tak ono jde udělat věcí, a taky se to všechno v klidu dělávalo... Ona je spíš teď taková doba: "co kdyby se něco stalo". Řeší se tu milimetr ET, a teď tohle. Co na to třeba potom ta pojišťovna, kdyby náhodou něco ...? Upraveno 4. listopad 2016 uživatelem parizov oprava značení Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 pokud nemáš kámoše, co to udělá za rundu u piva, tak levnější bude zajet do autorizáku vyvážit Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 (upraveno) Tak udělat díru do litaku nemůže být velký průser ne ?? Jeden Kámoš takove kola koupil ale ta díra zasahuje až do dírek pro hlavicky šroubů Upraveno 4. listopad 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Ten material na tom disku tam v tom místě je jen tenký a zevnitř je vidět naznak díry, Charlie1 to kdysi nechaval vysoustružit, někde tu bylo k tomu vlákno Citovat
Mirda27 Odesláno 4. listopad 2016 Autor Odesláno 4. listopad 2016 Přesně tak. V těch místech středu je to zevnitř tenký materiál přesně kruhového tvaru , zatímco kolem je už asi 4cm tlustý masív s dírama pro šrouby. Tohle odvrtat nemůže být žádné bezpečnostní riziko... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Zkus napsat Charliemu, třeba to vlakno najde. ja hledal zatim bezuspěšně. Charlie1 - https://www.peugeot-club.com/index.php?/profile/23413-charlie-1/&wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjEwNjUyMiwiaWRfMiI6MTc2NzU2Nn0= Citovat
parizov Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 (upraveno) No, mně je to jasný, on i ten milimetr ET není vlastně žádné riziko. Já měl na mysli tu pojišťovnu v případě, že se něco stane, co s tím ani nemusí vůbec souviset, třeba upadne kolo, někoho zrání, nastoupí "znalec"... Upraveno 4. listopad 2016 uživatelem parizov oprava značení Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. listopad 2016 Odesláno 5. listopad 2016 Daval som to robiť na 405 pred 10 rokmi a pohoda. Na sustruhu mi to robil jeden dôchodca čo tomu rozumie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.