Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám origo alu disky s pevným středem. Tedy disky co nemají středovou díru (zaslepenou pokličkou) která slouží na nasazení na trn běžných vyvažovaček v pneu servisech.  Musí se při vyvažování použít redukce která se dost složitě skládá a redukci mají tak jeden pneuservis z 20ti. Nechají si pak takové vyvážení pěkně zaplatit.

Chci si nechat středy odfrézovat tak jak je to běžné na jiných Alu discích. Nevíte o někom kdo to v Praze a okolí dělá??? 

Mirek

Odesláno

Taky mám takový a radši najdi servis, kde jsou ochotný. Je jasný, že to nebude na počkání, ale je to jen o dohodě.

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

kdekoliv na menším městě ....nechával jsem si předělat v jedné řetězárně napínací kladku bo mám atyp , přelisovat ,ofrezovat ,navařit ....zvládaj klidně i zkrácení poloosy ,zkrátka takový věci ,co nikdo nedělá běžně...

soustružník tady ve vedlejším okrese dělá kotouč stáhnutí za kilo, nevím kolik by si řekl za disk.....hlavu motoru  stáhnout koštuje 3 kila

to zkrácení myslím vážně , Bx 4x4 má vzadu proti 405X4 poloosu 2 cm rozdíl,zbytej je stejnej,takže hledat

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno (upraveno)

Tak ono jde udělat věcí, a taky se to všechno v klidu dělávalo...

Ona je spíš teď taková doba: "co kdyby se něco stalo". Řeší se tu milimetr ET, a teď tohle. Co na to třeba potom ta pojišťovna, kdyby náhodou něco ...?

Upraveno uživatelem parizov
oprava značení
Odesláno

Přesně tak. V těch místech středu je to zevnitř tenký materiál přesně kruhového tvaru , zatímco kolem je už asi 4cm tlustý masív s dírama pro šrouby. Tohle odvrtat nemůže být žádné bezpečnostní riziko... 

Odesláno (upraveno)

No, mně je to jasný, on i ten milimetr ET není vlastně žádné riziko. Já měl na mysli tu pojišťovnu v případě, že se něco stane, co s tím ani nemusí vůbec souviset, třeba upadne kolo, někoho zrání, nastoupí "znalec"...

Upraveno uživatelem parizov
oprava značení

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...